icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

8adriana8
16. feb 2016

@guizui no ono ja som podla ms uz v prebiehajucom 8tt ale podla sona iba 7tyzden...aaa nevolnosti zatial nemam ziadne len som stale nafuknuta ze mi zacina byt oblecenie tesnejsie 😀 ked budes mat tehu knizku tak mozes veselo oznamovat...len tu nedava kazdy dr.hned

luciferkax
16. feb 2016

@hviezdicka236 ja mám po deťocch vecičiek dosť, aj napriek tomu, som si v skupine "všetko za 1euro" nakúpila miničiapočky, topánočky a overal... : D: D neodolala som :D :D
@lenkaoravcova ja mám strašne kysleé sliny a z toho mi je zle.. cmúľam hašlerky, občas to pomôže, žuvačka dočasne :D :D
@lukamka mne zrejme to riflí nevojde ani zadok, poriešim legínami :D :D

luciferkax
16. feb 2016

@hviezdicka236 a podprsenku som vymenila za športovú, neviem vynachváliť :D :D ztej vystuženej, ked som si ju večer vyzliekla, ma prsia straaaaaaašne boleli, teraz to je lepšie

hviezdicka236
16. feb 2016

@luciferkax no na tu skupinu asi pozrem aj ja 🙂 a podprsenku som uz tiez nejaku taku pozerala, lebo v tejto cakam kedy mi nieco vyskoci von 😀

luciferkax
16. feb 2016

@hviezdicka236 pozri, ja som si kupila aj ružový overalik :D :D :D prinajhoršom predám dalej haha :D D no akosi mám pocit, že to bude chlapček : D :D

cammeronka
16. feb 2016

tak som domachrovala kocky, prave som dala von celu veceru..tak neviem ci je to vsade navokol zuriaca chripka alebo tehu 😞

jankha
16. feb 2016

ja som dnes bola u dr.čunderlíka, počula som srdiečko, mimi má 16,78 mm. Celá šťastná, ale poslal ma na infektológiu na Kramáre kvôli zika vírusu nakoľko sme sa v januári vrátili z Kuby. Ľudia boží a tam ten prístup sestričky - hneď mi prišlo na grc. Ale nenechám si pokaziť deň, dala som si taký zmrzlinový pohár, že dovi. No dúfam, že bude všetko ok

luciferkax
16. feb 2016

@jankha tak

luciferkax
16. feb 2016

@jankha riadne veľké Babo

jankha
16. feb 2016

Veľké??Ja neviem, ale som nesmierne rada a dnes asi nezaspím. Moja 18 ročná dcéra sedela v čakárni a keď videla machuľku bábätka tak .... - joj

sivamyska1
17. feb 2016

kočky poraďte , nenajem sa je mi zle, napapám sa je mi ešte horšie aj vy máte takéto stavy ? 😢 😖

stevvvka
17. feb 2016

@sivamyska1 mna to asi este len caka, najviac ma trapia krce v podbrusku ako pri ms, nieekedy su aj silnejsie, a to u mna bolaa vzdy silna ms...

kikulka25
17. feb 2016

baby, ja dnes idem ku gyne. Este asi nic neuvidi, podla MS by som mala byt 5+0tt, ale mam herpes a som trochu chora, tak ze sa mam prist radsej ukazat. Myslite, ze aspon to, ci je v maternici by mi vedel uz povedat? Strasne sa bojim mimomaternicoveho ☹
Inac mne je zle - dnes konecne ma nenapina na zvracanie, zato hnackujem od vecera 😖

@stevvvka krce mam aj ja dost silne, aj sa na ne v noci zobudim. Nahprav trvali aj cely den a teraz parkrat za den taky krc dostanem, az sa schulit musim

stevvvka
17. feb 2016

@kikulka25 ja uz marodim, som na rizikovom, mam aj pcos, takze nechcem nic riskovat... ked sa ma podarit, tak sa podari, ale nebudem to brat na lahku vahu

eva2809
17. feb 2016

@sivamyska1 ahoj..aj mne je podobne...ani neviem,co mam zjest,aby bolo dobre.dnes rano som sa napila kavy a vsetko to islo von...je mi velmi zle...a boli ma dnes aj hlava:(ufff...

kikulka25
17. feb 2016

@stevvvka aj ja mam PCO, aj vyoperovane cysty 😖 tiez neviem, ci ma nevypise na rizikove. Aj tak uz v telefone som citila, ze gyne je total uneseny, ze som otehotnela prirodzene a hneď 2. cyklus a prvy co sme sa trafili do ovulky, lebo podla neho jedine CAR mi pomoce 😒 a vida ho 😉 snad bude vsetko v poriadku.
A ty marodujes uz akoze kvoli rizikovemu, alebo ta vypisali kvoli niecomu inemu? ja toto riesim, nechcem to este povedat v praci, sak chapes, 1. trimester, ale neviem, co mam urobit, poradis mi, prosim Ta?

sivamyska1
17. feb 2016

@eva2809 no ja teda už vyše týždňa kávu cítiť nemôžem ☹

stevvvka
17. feb 2016

Ja uz marodim na to rizikove, nadriadenej som povedala, co je vo veci, ze zatial sa nema rozsirovat...ale v nasej firme, kazdy, kto marodi, je tehotny, aj chlap...takze sa to rychlo rokzkrikne...priatelia vedia, a takych, co nemusim, poviem, jasne cakam trojicky...nech si hovori kto chce co chce, mna do toho nic...je mi jasne, ze niekedy je lepsie to v praci utajit...ale mne je babo priorita, nech aj vsetci vedia 🙂 takze asi toto ti poradim...normalne povedz, ze cakas, iba tym ludom, ktorym musis...

kikulka25
17. feb 2016

@stevvvka u nas prave sefka je hlasna truba, pred rokom bola tehotna moja kolegynka z konclu a ta ju doslova poziadala, abynikomu nevravela a este v ten den to vedeli fakt ze vsetci = 130 ludi ☹ ...a navyse ona vobec nie je rodinny typ, na tehotne len frfle, ako nic nerobia a podobne - ale tak ako robime v chemickom labaku s roznymi latkami, tak nemoze sa cudovat, ze tehotne baby jednoducho s latkami s teratogennymi latkami a karcinogenmi robit nebudu, Vedia to zatial 2 kolegyne, ktore pohotovo pribehnu, ked mam robit s niecim nebezpecnym, ale takto to dlho nepojde

stevvvka
17. feb 2016

A keby si sa skusila vyhovorit na nejake zenske problemy? Ze mas zapal, alebo cystu?

kikulka25
17. feb 2016

@stevvvka porozpravam sa s lekarom, co mi poradi. Zas nechcem sa tvarit,ze cysta a o mesiac - dva im poviem, ze cakam, tak si to asi zrataju, no ale babenko ohrozit v ziadnom pripade nechcem, takze budem musiet nieco vymysliet.

zaba9
17. feb 2016

@kikulka25 pri takom zamestnani by som asi radsej Pn. Ale je to na tebe. Vyzera,ze to mas dost narocnu pracu.

luciferkax
17. feb 2016

@jankha aano, veľké 🙂 žiadna bodka,veď to už ťahá na dva centimentre 🙂 to už aj krásne vidieť 😉

kikulka25
17. feb 2016

@zaba9 ako ktory den je narocny, su dni, ked som len v labaku a dni, ked len za PC sedim. Je to tak 50:50. Ale ked mi gyne potrvdi, ze je male v brusku, tak urcite to budem musiet riesit, uz nech si mysli kto chce, co chce.

guizui
17. feb 2016

@kikulka25 ahoj, ja som bola tiez v 5t u lekarky a bolo vidiet krasne gestacny vak - takze vedela hned potvrdit vnutromaternicove - drzim palce aby aj u teba bolo vidiet, hned je to vacsi klud na dusi, aj ked na bitie srdiecka si ja musim pockat do 4.3. daj vediet potom 🙂

stevvvka
17. feb 2016

@eva2809
@sivamyska1 baby, a kolko kavy ste pili? Ja som mala predtym niekedy aj styri denne, pred tyzdnom som ju prestala pit, aale dnes mi na nu prisla chut, tak som si taku slabu dala... myslim, ze v obmedzenom mnozstve neuskodi, trikrat tyzdenne slabsia...co vy na to?

zaba9
17. feb 2016

@stevvvka ja pijem kavu normalne,aj dr povedal ze mozem,ale ja mam velmi nizky tlak. tak dovolil. A pijem 1´az dve denne.

stevvvka
17. feb 2016

@zaba9 dakujem 🙂 mozno som az prilis uzkostliva. Verim tomu, ze vsetko dobre dopadne, len som toho prilis precitala a bojim sa napit a zjest nieco ine okrem vody🙂

8adriana8
17. feb 2016

@stevvvka kazdy lekar vravi inak... ja som pila tak cca 3 denne ale iba 3v1 co si myslim ze je slabsia kava...odkedy som tehu tak som to obmedzila na jednu a od minulého tyzdna som kavu nahradila horúcou cokoladou mnam🙂

luciferkax
17. feb 2016

@stevvvka keď mi nie je zle,tak 1-2 slabé kávy si.dám. zvykla som piť aj tri denné silné, dámam dosť nízky tlak.takže nemôžem ju vynechat celkom