Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@zuzka71291 no upratovanie hádam pomôže a ešte zevraj sex 🙂 my sme dneska skúšali s priateľom tak zajtra uvidím 🙂 inak aj bruško mi trochu tvrdne .....hádam stíham poradňu 🙂
@emy222 :D uvidis 🙂 mozno sa to zacne ozaj...ja som vcera vravela mojmu, ze sex skusat nebudeme, lebo si to ani nedokazem predstavit so zacviknutym nervom v zadku :D :D
@lukamka verim, ze coskoro sa aj my pridame do dievcenskeho klubu 🙂
@lovely_choice to ja som zvedava, ci aj my mame babu.... vyzera to tu na presilu ;) caka niekto este chlapceka okrem lenkyoravcovej?
@lukamka my cakame chlapceka 🙂 a fakt sa mi to v okoli potvrdzuje aj podla bruska, myslim, ze tvoje tiez skryva chlapceka ;)
Ja dnes mala dalsiu poradnu a dokopy nic nove . Otvorena na spicku prsta a to uz som asi tri tyzdne . Doktorka sla na dovcu pride 12.10 a povedala ze to vyzera tak ze si na nu predsa len pockame ☹ ach jaj kiez by sa malej ist von chcelo
@zuzka71291 a este pehavcek ma chlapceka uz na svete, podla coho to na tych bruskach vidis? 😵
@zuzka71291 no tak to to by som si ani ja nevedela predstaviť 🙂 zajtra napíšem ako sme na tom 🙂
@lukamka Strasne vela ludi mi vravelo, ze chlapcek ide dopredu, do spicata, baba sa viac rozlozi...a co boli teraz baby okolo mna tehu, tak to fakt sedi... tri sme cakali chalanov a bruska takmer rovnake, jedna cakala babu, ani by si nepovedala, ze je tehotna...brusko bolo ine proste 🙂
@zuzka71291 hahahaha a u mna to je uplne opacne s tymi bruskami. Misko bol rozlozeny a mala ide spicato dopredu. A teda predvcerom som jasne videla na sone ze to je baba. Viete baby to su take povery. Je to aj o tom ze som bola s miskom hodnejsia, teraz mam menej kil. Aj cvicim aktivne, pred tym vobec. To podla bruska ci horsej pleti nejde udat.
@tanikbb Jasne, vsak nevravim, ze to tak musi byt, ale fakt to teraz tu u nas tak bolo 🙂
Tak my uz to mame tiez za sebou, dcerka sa narodila dnes a bola to teda rychlovka.. drzim palce vsetkym dalsim mamickam 🙂
@zuzka71291 no tak super potom uz sa ti to zacina kratit 🙂 mne to ide pomaly s tym krckom ale do nedele nechcem ani nic robit pre to aby sa skracoval lebo starsi syn ma dnes meniny, tak mu pridu gratulovat 🙂 mne sa vlastne len o kusok skratil. A rozmyslala som co som este robila ine pred tou bezsennou nocou, ja som pila malinikovy caj v ten den. Takze caj + vecer mi drahy pomohol bola ta skvela noc.
Aj my budeme mat chalana Mareka. Ja uz som na 1 prst otvorena, ze prenasat urcite nebudem. Dnes som dost upratovala, uvidim, ci nepobezime do nemocky. No vzdycham, fucim v posteli, koza sprosta, mala som na obed aj veceru hrachovu polievku a dusenu kapustu!
Čaute kočky čakateľky 🙂 ako ste na tom so spánkom?? ja nespím skoro vôbec. Všetky máte detičky otočené dole hlavičkou??
@janifer ja tiez, skoro kazdy den upratujem, kazdy den min dvakrat denne mam prechadzku do skoly so synom a pre neho, nakupy, bezne kos s pradlom nosim kym nie je velmi tazky. Len nejak to otvaranie u mna ide extra pomaly, zato mi drahy skusil pomoct a zabralo to, az vtedy sa to u mna trosku pohlo. Ale uz koncim 39 tt. Prvy syn sa mi narodil v 38 tt ale s vyvolavackou lebo boli zle prietoky. Ale otvarat som sa vtedy zacala uz zac 6 mesiaca tak som musela lezat
@mizuzka my sa chystame mat tiez Miska 😊este som trpla,nech sa nenarodi na meniny 😃noooo,ja som tiez uvazovala nad tym,ze som pila ten caj a teraz neviem,ci ho pit dalej alebo nie. Lebo som citala,ze si mam dat pauzu. Hoci ja som pila cely 37tyzden jeden hrncek vecer.

@emy222 urcite je ok, neboj 🙂 tak dufam, ze to tak bude, zajtra zacinam upratovat vo velkom :D