Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@seki11 citala som toto a isla som podla toho... https://blog.feedo.sk/caj-z-maliniku-pouzivanie...
Ale myslim si, ze by vobec nevadilo, keby som ho pila aj teraz ....kedze jedna salka denne podla mna nemoze ublizit, asi si ho zalejem aj dnes :D
ja dnes nevladzem nic 😒
@zuzka71291 ja som praveze citala, ze v deviatom mesiaci zacinas s jednou salkou a postupne zvysujes davky az na tri denne. Ja pijem dvakrat denne a pohoda. Trikrat denne hocijaky caj sa mi uz zda vela.
@zuzka71291 jej no super, my budeme mat druheho Mateja ze aby nemal meniny aj narodky na jesen. No ja som ten malinikovy caj pila cez den a tiez predtym jednu salku denne. Od tej noci som si dala pauzu, skusim buduci tyzden asi ale uz pockam nech Misko oslavi meniny v Nedelu 🙂
@seki11 mala som len 27..viac som nestihla, kvoli krvacaniu z krcka.. a stačilo.. tak neeboj, hlavne je vediet tlacit..to aj pri porode som neriesila strihanie a toto..iba som myslela na to, ze cim skor vytlacim babatko, tym ma menej stresu a obmedzeny prisun kyslika a ked povedali, ze nestrihali, tak to bol uz v tom momente len prijemny bonus
@tanikbb aj u mna je to "opacne". Syn bol rozlozeny a teraz dcera ide spicato dopredu.
@zuzka71291 Ja som pitie neprerusila. Pila som šálku denne, a už týždeň pijem 3 krát denne. Mne ten čaj chutí 🙂 videla som o tom dokument na cechoch, a tam nič také nevraveli. Myslím že neuškodí 🙂
Pila som ho pri prvych dvoch a nalievam sa s nim aj teraz. Vecer pol litra cuckam pri telke. Striedam ho z alchemilkou. Ci pomohol neviem mala som rychle porody ale nikto sa nedozvie ci vdaka cajom
@janka_mu blahozelam k dietatku a k porodu bez nastrihu! Uzivajte si spolocne chvile. 🙂 Kolko dni pred porodom si cvicila naposledy? Ja som dala pred tyzdnom v sobotu 29, no o par dni nato (v stredu) len 27 a uz zo mna tieka krv. Bojim sa opatovneho zranenia a do tp mam 5 dni (jasne, ze mozem aj prenasat), tak neviem, ci este budem cvicit. A ci vobec mozem ratat tych 29.
@janifer drzim ti prsty, nech sa ti to dobre rozbehne, a samozrejme aj skonci 🙂
My teraz cakame Janku, a pre chlapca sme tiez mali vybrane meno Marek.
@zuzka71291 neviem ci k otvaraniu ale vraj je od neho rychlejsi porod. Tak uvidime. Ja som od vyvolavacky mala do samotneho narodenia 6 hodinovy porod, myslim ze to nie je az take hrozne.
@6mia6 a na co je alchemilka teraz dobra? podobne ako malinik?
Ahojte dievčatá tak dnes po poradni stále zatvorena že len na malú špičku a to je nič :( malinká je ok doktorka nakazala sexikovat 🙂 že aby krcok pekne potvarali spermie tak uvidíme co a ako ......
@zuzka71291 ako dnes ? Inak ten čaj pijem aj ja niekedy dva krát inokedy raz denne bruško pobolieva aj dneska tak ja ozaj neviem čo 😆
@77endyka ja tiež vôbec nespim vkuse hore nešťastná s toho ja si neviem nájsť tú správnu polohu :( a bábo mám pekné dole otočené 🤗
@77endyka ja by som koncom panvovym nesla rodit. mam kamosku co rodila takto lebo sa dala prehovorit a az teraz uznala, ze mala na nas dat. maly je v pozadu vo vsetkom, nevravim, ze nedobehne ale ked v 2 rokoch ledva chodi atd, no ani za nic. mal dost velke problemy po porode, priduseny a to teda ona rodila velmi rychlo az sa dr cudovali.
je to kazdeho vec, ale je to tvoje dieta, tvoja buducnost. nie doktorova. ja by som chcela nazor niekoho ineho este a ja osobne by som nepripustila porod KP.
@mizuzka
@emy222 preto mi to napadlo, ci aj pomaha k otvaraniu, lebo som ho pila v ten vecer a potom to zacalo, ktovie.
nevadi, otvarat sa mozes zacat. neboj 🙂 ja dnes upratujem, nech tomu dopomozem, mohlo by to fungovat :D inak sa mame ok, vcera ma trosku boleli krize, zase menstruacne, ale inak nic take...
@77endyka presne nato vždy v noci myslím že bože taká som unavená a nie nie uložiť :( tak si vždy poviem že bože nech to začne ráno keby malo začať 🙂
@zuzka71291 nooo ja vkuse behám po schodoch pretože bývam na dome takže fakt stále sa čudujem že stále zavretá mám neskutočne bolesti pri chôdzi mala naráža hlavičkou na spodok a to normálne krcok boli ukrutne aj keď lekárka kuka tak ma strasne boli krcok sa povedala že sa mi ani nečudujem že mala je dlho dole hlavou že má tlačí ale boli ten krcok a pri chôdzi ako keby nožík pichali doň :( ja to ale môžem mať že som bola dva krát čistenia po MA takže mi umelo otvárali krcok a vtedy ms to tak bolelo ukrutne keď sa hojil :( .....a ten cajik je hádam fain keď aj pre psychicku podporu 🙂

@zuzka71291 Prečo pauzu?