icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

majush
3. okt 2016

@vik_i aj ja mam dnes cely den tvrde brucho, mala sa aj malo hybe ( sem tam ju tam musim trosku " postengrovat" ci je ok, asi setri sily navecer, lebo ked ja chcem zaspat ona zacne s jogou alebo co tam robi za cvicenia...)

tatiana305
3. okt 2016

@jersey87 presne tak nejak hoci ja uz.jede. porod mam za.sebou aj tak ma prekvapila ta intenzita toho...ze som sa nevedela ani pohnut ani nadychnut prvy krat :O a tiez mam.prvy termin sobotu lenze mne uz mesiac tvrdia ze som otvore a na dva prsty a uz skoor dva tyzdne nemam ani zatku. A mala ma uz 3,5kg a drzi sa zubami nechtami 😀

vik_i
3. okt 2016

@majush ja som bola v sobotu na svadbe a čo moja malá haluška vystrájala tak to dávno nebolo...som mala pocit že sa prekope cez pupok k nám :P asi z nej bude tanečníčka, lebo ja som sa zabávala poriadne 🙂 ale dneska ma to tvrdnutie trošku znepokojuje. Zajtra mám poradňu, tak sa na to opýtam Dr.

florence33
3. okt 2016

@janifer tak to zareagovali celkom promptne. ja si ešte počkám, snáď to stihnú, kým pôjdem do pôrodnice.

tanikbb
3. okt 2016

no kokso ja ani netusim ci mi uz rozhodnutie prislo. lebo ja som v BA a trvale mam v BB. a k tomu u nas v byte nikto nie je, len suseda chodi vyberat postu. no neviem ci nepojdem nejak do bb koncom tyzdna ak je tam nieco doporucene vybrat. musim susede zavolat aby som sa zase netrepala zbytocne.

tanikbb
3. okt 2016

mna teraz napadlo, ze ja na schranke nemam asi priezviskooooooo. no do certa. musim tam zajtra volat.

emy222
3. okt 2016

Baby neviem koľko vás je tu ale neviete či len čisto bolesti krížov môžu byť začínajúce pôrodné bolesti lebo mám teraz len to a neviem čo to je

tanikbb
3. okt 2016

@emy222 nuz u kazdej je to ine. ale urcite spoznas ked pojde do tuheho. aj mna bolievaju krize ale prejde to. kontrakcie su stahy maternice pravidelne sa opakujuce. ano moze byt, ze niektore baby ani na zaciatku nemaju taketo priznaky a skor ich bolia krize ale potom ku koncu zakonite musia prist stahy maternice, bez toho sa podla mna ani neda porodit. maternica totiz vypudzuje babo. ak maju baby ine skusenosti tak urcite napisu.

emy222
3. okt 2016

@tanikbb no šak uvidím pôjdem do vane vôbec neviem čo mám čakať rozmýšľam či to nemôže byť len volaky nerv alebo nachladnutie lebo to má len na jednej strane boli tak len chvíľu potom nič a potom zas

alicazazrakova
3. okt 2016

@emy222 moja kolegyna mala silne bolesti krizov, az jej nohy trpli, isla na pohotovost a napokon robili sekciu, lebo babo chcelo von ale vobec sa neotvarala... Vsetko dobre dopadlo. Neviem, co by som robila ja, ale keby mi to neprestavalo, asi by som zasla pre istotu na prijem

tanikbb
3. okt 2016

@alicazazrakova @emy222 presne tak, si v 38tt takze ono to uz moze ale nemusi byt. skor ist ako nieco zanedbat. uvidis po kupeli ako to bude. ale ked je to len na jednej strane, hmmm.

emy222
3. okt 2016

@tanikbb
@alicazazrakova
No šak uvidím čo a ako ak neprestane určite pôjdem .malá sa puči kade tade tak je hádam ok ale myslím si že by začali aj také sťahy maternice ale dik baby

ewitta123
3. okt 2016

@alicazazrakova ahoj, ano ja budem v roosveltke, uz tam chodim na kontroly

alicazazrakova
3. okt 2016

@ewitta123 tiez chodim od jula aj tam a od dnes aj na ctg... Nevies prosim Ta ako he to s nadstandardnymi izbami?

zuzka71291
3. okt 2016

@emy222 uvidis po kupeli,ale ani potom to este nemusi nic znamenat. Cakaj silnejsie a silnejsie bolesti. Nevyplas sa zbytocne. Aspon mne vravela dr,ze dobre,ze som sa nesplasila,lebo uz by som lezala v nemocnici.ale zase kazda sme ina... u kazdej to moze znamenat nieco ine... teraz musis pockat. Ja som cakala do tretej rana a rodit sa neslo 🙈 drzim palce..myslim na vas 😉

ewitta123
3. okt 2016

@alicazazrakova myslim ze ich je tam 7, plati sa 30e/den, mas svoju kupelku a wc na izbe, mozes tam prijimat navstevy a mas na vyber z 9 jedal ktore ti donesu na izbu a su nonstop obsadene 😀

emy222
3. okt 2016

@zuzka71291 Ďakujem 😍 ja som už stoho jeleň ani jedna kamoška čo bola tehu mi o takomto niečom nehovorila že by mala a ja jak z niekde neviem skade uz druhu moc do rána bolesti jak na ms teraz tie kríže a sem tam do toho stvrdne bruško ja tiež nechcem moc stresovať ale bože keď to má začať nech to začne a nech ma to nenatahuje že cooo uvidíme ale sa mi zdá že tie kríže polavuju len to bruško sem tam stvrdne :( tak furt neviem čo

ewitta123
3. okt 2016

@alicazazrakova a ja som bola dnes tiez na ctg, od 9 som tam bola 🙂

alicazazrakova
3. okt 2016

@ewitta123 to fakt 30€ na den????? Kokoooooooos

ewitta123
3. okt 2016

@alicazazrakova veru 30eur, ale vraj to stoji za to, znama si zobrala tuto nadstandardku a ze aj pristup sestier a personalu bol iny no 😝 😖 ale aj normalne izby nie su zle, vzdy su iba dve na izbe

mizuzka
3. okt 2016

@zuzka71291
@florence33 podobne baby a to som nastupila na MD 28.8. A este nic

zuzka71291
3. okt 2016

@emy222 presne opisujes bolesti ake som mala aj ja,ale hlavne pociity... ze ked uz su nejake bolesti,nech sa to spusti... uz tak velmi chcem... ale musim povedat,ze od toho vecera,co som stresovala uz bolesti neboli take intenzivne. Aj ked su kazdy vecer takmer.

emy222
3. okt 2016

@zuzka71291 noo už to chceme mať za sebou som zvedavá kedy to začne už naozaj a ja budem doma sedieť že nič hee má potom slahne ale tak prví pôrod by mal byť dlhší 😱 a trošku poľavili sem tam má to zaboli také čudné to je priatela trošku ponatieral pomasiroval a uvidíme či sa niečo rozbehne alebo zas nič 🙂 mala sa hmircuje dúfam že je ok furt puči .....aj ty mavas bolesti ako na ms do rána mňa to vždy prebere vnoci jaj ha a potom prejde 😂

zuzka71291
3. okt 2016

@emy222 aj moj sa vkuse vyduva 😃podla mna uz aj on chce medzi nas 😃nooo..ja to mam vzdy vecer pri telke... ked sedime..vzdy okolo tej siedmej,osmej vecer. Len raz som to mala od siedmej do tretej rana. Obcas boli aj v noci,ale nic extra. 😃ja spim ako babatko furt...

tanikbb
3. okt 2016

No baby za nadstandard je to ok suma. Aj tu sa tak plati v BA. Len na Antolskej kde budem rodit ja su take izby len dve. Na Kramaroch cele poschodie. No a v Kochu za 1300e mas fakt luxus. Ale zase slabe neonatologicke. Takze tak.

lukamka
3. okt 2016

dievky, vy ste sama kontrakcia, stahy a neviem co a ja ani naaaaznacik... zacinam mat pocit, ze u nas to bude po termine. Kazdopadne mam zajtra ctg a uzv konecne po mesiaci, tak som zvedava co je nove 🙂
za posledny mesiac som vobec nepribrala, troska ma to znepokojuje 😒

emy222
3. okt 2016

@zuzka71291 no to viem čo si mala vtedy čudujem že si to vydržala doma 😋 no asi som zakrikla zas má tie kríže zabolia sem tam .no hádam tie naše bábätka chu už aj byť s nami už teším nanu .😘👶 no trošku obávam ako všetko dopadne ale to tu asi každá budúca mamina my sme tu v okoli mali ešte aj zlú príhodu u známej s babom tak všetko možné behá po rozume :(

emy222
3. okt 2016

@lukamka 😁 podľa mňa môžeš byť len rada aspoň nestresujem ako my tu niektoré 😱 a fur nevieme na čom sme

alicazazrakova
3. okt 2016

@ewitta123 no mne hlavne ide o to, aby ma mohol manzel s malym prist kuknut na izbu, to je lepsie ako na chodbe a ked bude treba kojit, nemusim sa trepat na izbu, ale sme " ako doma"... Ved uvidime, ci sa mi daka ujde 😉 a mas dohodnuteho aj nejakeho porodnika?

jersey87
3. okt 2016

@lukamka pockaj o tyzden, to sa uz nieco prejavi. Ja som bola este v sobotu uplne ok a dnes toto. A myslim ze to bolo sposobene tou zmenou pocasia, lebo vcera to nejako malinko zacalo a doobeda extrem (na moje pomery) 🙂.