icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

evelina1607
4. okt 2016

Aaaau tie krize a brusko a ten spodok a vlastne cela ja.. Aj vy??

sivamyska1
4. okt 2016

@evelina1607 napodobne 😏😢

evelina1607
4. okt 2016

@sivamyska1 tak uz len v duchu vyderžaj pionier 😝

seki11
4. okt 2016

Podobne dnes baby,falošné kontrakcie dnes zase od 11:30 do 15:00,potom tepla vaňa a boli fuč.Teraz tvrdne bruško a bolia nohy😳To bude zase noc😅

lukamka
4. okt 2016

@seki11 baby co mate aj kontrakcie, mali ste aj nieco na zazname CTG?

seki11
4. okt 2016

@lukamka Pred týždňom áno,slabé kontrakcie,stúpali pri stvrdnuti brucha.No dnes by ich tam bolo😀Idem až vo štvrtok na další záznam.

tanikbb
4. okt 2016

Babyyyy uz sa vam to kraaaati. Ja zajtra zacinam iba 37 tak este co to mam pred sebou

seki11
4. okt 2016

@tanikbb Možno budeme prenášať a nebude to až taký rozdiel😀

zuzhe
4. okt 2016

Zdravim oktobrovky. Dnes sa nam necakane narodil nas maly princko Timotej s mierami 3150g a 50cm ;)

jersey87
4. okt 2016

@tanikbb @seki11 tak ja budem rodit najneskor 19teho. Ze vraj tu u nas 10 dni nechavaju prenasat a na 11ty den sa rodi.
Dnes mam taky pocit, ze to fakt bude az toho 19teho, lebo absolutny pokoj, nic.

jersey87
4. okt 2016

@zuzhe gratulujem ku princkovi. 🙂 hlavne vela zdravia obom.

zuzhe
4. okt 2016

@jersey87 Dakujeme 🙂

lukamka
4. okt 2016

@zuzhe supeeer! Gratulujeme ;) verím, že všetko išlo hladko

seki11
4. okt 2016

@zuzhe gratulujem😄Veľa zdravicka

janifer
4. okt 2016

Baby ta zmena pocasia co prisla: som myslela ze v ten den porodim. A dnes nic, mladenec spi, cely den ani nekopol, az podvecer ked som zacla s hrncami a pribormi strngat. Na poradni poobede som na CTG lezala 40 minut, buntosili sme ho so sestrickou, ta nestastna, ze on nic, chrnel, nekopal, maternica podchvilou stvrdnuta. No a doktor ma len hmatom pozrel, ze uz som otvorena na 1 cm a citi hlavicku??? To ma uplne dostal... ze ju citi. Ze uz to moze prist zajtra pozajtra...max o tyzden. Od 36.tt mi vlastne nerobil ani sono, tak ani neviem kolko vazi, ale naberam statocne, 1kg za tyzden, brucho rastie ale uz sa aj zavodnuje telo.

janifer
4. okt 2016

A este otazocka na tie, co uz rodili: robili vam v nemocnici na prijme alebo pocas porodu aj ultrazvuk? Mne pri prvom len CTG stale tocili a hmatom zistoval na kolko som otvorena.

6mia6
4. okt 2016

Nerobili, tiez len ozvy kontrolovali

lienka182
4. okt 2016

@zuzhe juu super gratulujem 😍😍😍

alicazazrakova
4. okt 2016

@zuzhe gratulujem 🙂

zuzhe
5. okt 2016

@alicazazrakova
@lienka182
@seki11
@lukamka
Dakujem vsetkym. Bola to len obycajna kontrola na ktorej sa na ctg objavili kontrakcie a dr zistila,ze som otvorena na 4 prsty a uz ma nepustila domov. To bolo okolo 11-stej a nieco po 16stej uz bol drobec na svete 🙂

vik_i
5. okt 2016

@zuzhe asi všetky tíško závidíme 😛 ale každopádne aj ja blahoželám😍

zuzhe
5. okt 2016

@vik_i dakujem... sama som velmi rada,ze to islo prave takto..neviem cim som si to zasluzila, kazdopadne najvacsia vdaka patri tomu hore 🙂

vik_i
5. okt 2016

@zuzhe ja dúfam, že to čaká tohto týzdňa už aj mňa. Hláva zostúpila a cítil ju vraj, tak už fakt len čakať kedy sa čo stane😛

janka_mu
5. okt 2016

@lukamka ja som dosla do porodnice so slabymi kontrakciami, na skoro styri prsty otvorena a na ctg rovna ciara.. o styri hodiny bolo babo..toz moja skusenost..🙂

janka_mu
5. okt 2016

@janifer iba ozvy babatka a kontrolovali otvaranie..

zuzhe
5. okt 2016

@vik_i tak to kazdu chvilu uz budes mat za sebou 🙂 Drzim palce

jersey87
5. okt 2016

@zuzhe takto nejako si to predstavujem. Tisko zavidim, ale len v dobrom samozrejme. Ja uz od vcera mam miernu depku, ze musim uz do nemocnice na tie vysetrenia. Radsej porodit a mat to za sebou, ako sa deptat tymi vysetreniami. :/

tanikbb
5. okt 2016

Baby supeeeeer ze boli take rychle porody. Ja sa tiez snazim pripravit na taky. Po prvom 15hodinovom by som si aj zasluzila hihi. A dnes som sa aj celkom dobre vyspala. Iba raz som kvapkala do nosa v noci a hned zachrnela. Boooze super. Mala tiez spala celu noc iba teraz rano ma pozdravila kopancom do laveho boku. Baletka moja. Vsetkym babatkam nech sa dari a maminy nech su zdrave.

zuzhe
5. okt 2016

@jersey87 Urcite,ked to slo tak nahle a rychlo, clovek nestihne ani stresovat a uz to ma za sebou.

zabulka1
5. okt 2016

Vcera prva poradňa v nemocnici,vsetko ok žiadne otváranie sa,vecer začali slabé bolesti velmi som si ich nevsimala,nad ranom o 1:30 sa zobudím ze zo mna niečo tečie,prezliekli som sa a zase,budim muza a syna.Prisli sme do nemoc. a otvorená na 6cm do 4hodín od prasknutia vody sa narodil Oliverko 48cm,2800g co sa stalo nerozumiem,nevadí hlavne ze sme v poriadku