Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@evelina1607 napodobne 😏😢
@sivamyska1 tak uz len v duchu vyderžaj pionier 😝
Podobne dnes baby,falošné kontrakcie dnes zase od 11:30 do 15:00,potom tepla vaňa a boli fuč.Teraz tvrdne bruško a bolia nohy😳To bude zase noc😅
Babyyyy uz sa vam to kraaaati. Ja zajtra zacinam iba 37 tak este co to mam pred sebou
Zdravim oktobrovky. Dnes sa nam necakane narodil nas maly princko Timotej s mierami 3150g a 50cm ;)
Baby ta zmena pocasia co prisla: som myslela ze v ten den porodim. A dnes nic, mladenec spi, cely den ani nekopol, az podvecer ked som zacla s hrncami a pribormi strngat. Na poradni poobede som na CTG lezala 40 minut, buntosili sme ho so sestrickou, ta nestastna, ze on nic, chrnel, nekopal, maternica podchvilou stvrdnuta. No a doktor ma len hmatom pozrel, ze uz som otvorena na 1 cm a citi hlavicku??? To ma uplne dostal... ze ju citi. Ze uz to moze prist zajtra pozajtra...max o tyzden. Od 36.tt mi vlastne nerobil ani sono, tak ani neviem kolko vazi, ale naberam statocne, 1kg za tyzden, brucho rastie ale uz sa aj zavodnuje telo.
A este otazocka na tie, co uz rodili: robili vam v nemocnici na prijme alebo pocas porodu aj ultrazvuk? Mne pri prvom len CTG stale tocili a hmatom zistoval na kolko som otvorena.
Nerobili, tiez len ozvy kontrolovali
@zuzhe gratulujem 🙂
@alicazazrakova
@lienka182
@seki11
@lukamka
Dakujem vsetkym. Bola to len obycajna kontrola na ktorej sa na ctg objavili kontrakcie a dr zistila,ze som otvorena na 4 prsty a uz ma nepustila domov. To bolo okolo 11-stej a nieco po 16stej uz bol drobec na svete 🙂
Baby supeeeeer ze boli take rychle porody. Ja sa tiez snazim pripravit na taky. Po prvom 15hodinovom by som si aj zasluzila hihi. A dnes som sa aj celkom dobre vyspala. Iba raz som kvapkala do nosa v noci a hned zachrnela. Boooze super. Mala tiez spala celu noc iba teraz rano ma pozdravila kopancom do laveho boku. Baletka moja. Vsetkym babatkam nech sa dari a maminy nech su zdrave.
Vcera prva poradňa v nemocnici,vsetko ok žiadne otváranie sa,vecer začali slabé bolesti velmi som si ich nevsimala,nad ranom o 1:30 sa zobudím ze zo mna niečo tečie,prezliekli som sa a zase,budim muza a syna.Prisli sme do nemoc. a otvorená na 6cm do 4hodín od prasknutia vody sa narodil Oliverko 48cm,2800g co sa stalo nerozumiem,nevadí hlavne ze sme v poriadku

Aaaau tie krize a brusko a ten spodok a vlastne cela ja.. Aj vy??