Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
baby, tak po dnesnej poradni, som otvorena na spicku prsta a ak do pondelka rana neporodim, tak v pondelok nastupujem do nemocnice polezat si a uvidine co dalej bude. Mne sa tam tak nechce. Vsetko doma robim, dokonca aj drahy mi niekolkokrat skusal pomoct no nic to nerobi. Myslite ze vysavanie alebo umyvanie podlahy by mohlo pomoct? neuskodi mi to?
Ahojte oktobrovky 😊 Tak dnesna poradna za nami 😊 vsetko vporiadku...otvorena na prst a nieco aj neviem co je skratene volne ze vraj sa uz pripravujeme 😉 ale zaver mojho lekara tyzden urcite porod necakajte 😕 ja uz by som chcela malicku pri sebe 😊 ale jej je asi v brusku super 😍 ani sa necudujem posledne dni len spinka a spinka... A manzel nas len rozmaznava super papanickom mozno aj preto sa bambulke tolko cka 😂
ja tu cakam kuriera s plienkami. som si objednala mesacnu varku z feedo.sk na prvy mesiac nech nemusim zhanat plienky a posielat muza na nakup hihihi. kokso tak dufam, ze skoro pridu lebo aj po Misa do skolky by som o hodinu mala ist. jooooj tyto kuriery, rano o 5,30 poslu sms ze dorucia dnes, musis im volat ze halo a kedy a oni ze no tak okolo 14,00. no a je 15,15 a este nic.
@seki11 veru ved uz by sa patrilo. A navyse, mne sa nechce v nedelu sa trepat na oslavu, svokra oslavuje meniny aj narodky (narodky dopredu ). Zvykne neskor a teraz ze snad este stihnem byt na oslave.... no coment, nejaka oslava je to posledne kde sa mi chce v nedelu vysedavat, duplom ked v pondelok by som sla do spitalu. Preto budem normalne rada ked sa moj 2,5 kilovy drobcek dostane von cim skor 🙂
Sneziii... riadna zmena pocasia. A ja cely den mam poslickov. Mozem sa ja cudovat. 🙂
Ahojte jaj neviem ci to poslickovia alebo sa maly pyta von...asi od 16:00 mam bolesti ako pri menstruacii..bolia krize,brucho a mam take tlaky na konecnik...tepla sprcha nepomohla....tak cakam.... Sice termin mam az 25.10😃 tak cakam😀
@andi88 ja mam dnes to iste. Tie menstruacne bolesti zacali uz v noci, poobede som uz ratala dlzku a pravidelnost. Tazko povedat ci boli pravidelne alebo nie, lebo tie bolesti trvali cca 1 minutu od 5 do 8 minut rozostupy. Potom som si dala sprchu a zacalo mi aj brucho tvrdnut. A povolilo to az o nejake 2 hodiny po sprche. Teraz uz len tie bolesti kedy tedy. A ako sa rozsnezilo, tak je to lepsie. Ale aspon ze sa nieco deje.
No sprcha bola ale bolesti pokracuju..krize ma bolia v jednom kuse...a uz som lezala,sedela,chodila...bola som uz aj na velkej dvakrat od vtedy... Malicky by este mohol vydrzat trosku..ale tak sa pučí,mrví😃
Baby dosť má boli brucho,hlavne spodok,cítim ako ma už dosť nízko tlači maly hlavičkou,ťažko sa mi aj chodí.Nemusim stresovať?Ak niečo začnú kontrakcie ,nie?
Baby ako vidím dneska zas skoro všetky mne dneska od dobeda tvrdne vkuse bruško to ale úplne jak keby mala chcela vytrhnúť von sem tam stresujem či je ok ale hádam hej 🙂 zmena počasia robí svoje držím palce nech bábätká idú von keď uznajú za vhodné aj keď o dva týždne skôr 🙂
Ahojte. Mali ste niektorá hnačku pred blížiacim sa pôrodom? Snáď sa ešte nechystám.. Či?
Vôbec neviem kedy a čo mám očakávať. Naposledy v poradni pred týždňom mi doktor povedal, že mám mäkký krčok skrátený na 1,5 cm. A že maličkej hlavičku cíti úplne dole. Že mi už tlačí na klemby. Vraj máme "polovicu roboty za sebou". Neviem sice prečo. A že je to riadna baba, o 2 týždne väčšia ako by mala byť.
Bolesť ako pri menštruácii mám už 3 týždeň - väčšinou večer. Ale vraj som stále zatvorená.
Naozaj by som nechcela porodiť skôr.. Manžel je do konca týždňa v práci v Nemecku. Bojiiiiiiim sa.
P.S.: doteraz neviem identifikovať, či mi tvrdne bruško. Často mi akoby vypučí von. Spraví sa taký tvrdý kopček.

@zabulka1 Gratulujem😀Robila si niečo pre urýchlenie pôrodu?