icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

stevvvka
17. feb 2016

Myslim, ze jedna slaba denne neuskodi. Pokial mi z nej nebude zle, nebudem si ju odopierat....

kikulka25
17. feb 2016

@guizui dakujem za odpoved. Urcite dam vediet, ako som dopadla. Gyne mam az o 17:00, dovtedy aj zosediviem asi 😀

sivamyska1
17. feb 2016

@stevvvka ja som si ráno bez veľkej kávy ani predstaviť nevedela a to som sa rozbiehala. takže min 3-4 kávy padli isto ale fakt eľké. Neskôr som prešla na bezkofeinové latte a od soboty už nepijem žiadnu kávu ... nemôžem ju cítiť.

lukamka
17. feb 2016

@stevvvka ja som ostala pri dvoch denne, zatial mi kava nevadi, tak myslim, ze by to malo byt OK, bez nej mam tlak ako male maca. Pocula som, ze deticky zien, ktore piju vela kavy byvaju mensie, ale kolko je vela? 😕

kikuskab
17. feb 2016

ahojte baby som v 7 týždni a nachladená ležím v posteli..... má niekto podobný problém?? Riešili ste to aj s lekárom?

hviezdicka236
17. feb 2016

@kikuskab no presla som si tym ked som bola v 5 a 6 tyzdni. A mala som nasadene aj atb. Urcite to ries aj s lekarom, aj ked je to len prechladnutie. Aspon moj nazor no 🙂

zaba9
17. feb 2016

@kikuskab aj ja ,,prelezala som dva dni,ale fakt ze som sa postavila len na WC,chcela som sa z toho dostat bez liekov a pomohlo.

zoginka
17. feb 2016

Caute baby, som v 6 tyzdni, dnes som bola na sono, no ja som nic nevidela , lekar vraj ano. Trosku mam obavy, vravi , ze je to drobnucke on pocita , ze cca 2 mm. Mam prist 29.2, vraj bude vidno aj srdiecko. Ja sa len obavam toho, ci to nebude mimomaternicove... :(

zoginka
17. feb 2016

@guizui no pekne a mne nevidel nic a to som 6 tyzden

lenkaoravcova
17. feb 2016

@zoginka ziaden stres ja som bola v pondelok tiez v 6 tyzdni a videl gestacny vack a zltkovy vacok a tiez nic, nestresujte sa , ma to cas par dni a zase podrastie ab ude vidiet viac, ale mimomaternicove by videl, urcite pozeral aj vajenciky, mne hned povedal ze mimomaternicove mozeme vylucit

lukamka
17. feb 2016

@zoginka to mame rovnako tyzdne 😉 aj ja mam kontrolu 29.2 😀 Ked tam raz Dr. videl nieco V maternici uz sa nemas coho obavat, pekne spinkaj a ono podrastie 🙂

zoginka
17. feb 2016

@lenkaoravcova dakujem si zlatula 🙂

zoginka
17. feb 2016

@lukamka juuj tesim sa tak budeme rovnako tehulkovat 🙂 a mas nejake priznaky tehu, je ti zle, alebo si v poho a ozaj mozno je este skoro, ale co myslis cca kedy nam to vychadza , porod ?

stevvvka
17. feb 2016

Aj ja idem 29.2. Na kontrolu 🙂

guizui
17. feb 2016

@zoginka a lekar tam gestacny vak nevidel? co presne ti povedal? niektori lekari su v tychto prvych tyzdnoch velmi opatrni a zdrzanlivi v nejakych vyjadreniach...

zoginka
17. feb 2016

@stevvvka no tak uz len vydrzat a potom piseme piseme piseme 🙂

zoginka
17. feb 2016

@guizui ten vak videl minule a fakt je zdrzanlivy , zakazuje mi chodit do prace a mna to este viac psychicky nici byt doma necinne , ako keby som mala byt v praci :/

guizui
17. feb 2016

@zoginka no ked ho videl, tak mas potvrdene vnutromaternicove 🙂 a 2mm zodpovedaju tyzdnu, takze je vsetko super, hlavne neboj 🙂 viem ze sa to lahko hovori a tazsie kona, ale tie obavy neprospievaju nikomu 🙂 verim, ze na dalsej kontrole budeme uz vsetky pocut srdiecko a budeme sa tu tesit 🙂

eva2809
17. feb 2016

@stevvvka ja som normalne pila tak tri kavy denne.teraz,ako som tehotna...som chcela dve..ale posledny tyzden som sa nutila aj k tej jednej rannej...aby ma prebralo...ale kedze som sa z nej pozvracala dnes,tak kavu uz nemozem:(ale keby mi nebolo zle,tak kludne pijem kavu...jedna-dve denne ti podla mna urcite neublizia

zoginka
17. feb 2016

@guizui presne tak, nadherne si to napisala 🙂

hviezdicka236
17. feb 2016

Baby mam taku otazku na vas, zajtra som objednana na masaz chrbta. Zacinam 8.tt, myslite ze mozem ist ? Klasicka masaz. Nic specialne, len nejaky olej asi. Mate nejake skusennosti ?

lenkaoravcova
17. feb 2016

@hviezdicka236 v tehotenstve by si mala len tehotensku masaz a najlepsie od cloveka ktory sa v tom vyzna

lukamka
17. feb 2016

@hviezdicka236 mozes si dat krcnu a trapezy v sede, zvysok by som teraz neriesila

lukamka
17. feb 2016

@zoginka podla netovskej kalkulacky asi 19.10. ale viac sa dozviem u Dr. v ten nekonecne vzdialeny pondelooook 😉 poslednu ms som mala 13.1, ale to som uz dva dni pred tym zacala spinit a vtedy furt neviem ako to mam pocitat 🙂

zoginka
17. feb 2016

@hviezdicka236 ja chodim a mozes do 3 mesiaca. Rozpravala som s fyzioterapeutmi o tom 🙂

zoginka
17. feb 2016

@lukamka ja som mala poslednu 9.1 takze sme blizucko a verim , ze budeme 9 mesiacov uplne v pohode obe 🙂 a este aj spolocny termin budeme mat 🙂 mas uz babo ? A kolko mas rokov, ak mozem vediet

lukamka
17. feb 2016

@zoginka toto je moje prve a v oktobri budem mat este 31 🙂

zoginka
17. feb 2016

@lukamka ja v maji 28 a tiez prve 🙂 aj tebe lekar vravel, ze uz je najvyssi cas mat babo. Ze my 30ky sme uz viac rizikove ? :D

cammeronka
17. feb 2016

Kontrolny test, ci je vsetko ok..kedze doktorka mala v piatok dovcu 🙂

lukamka
17. feb 2016

@zoginka lekar nastastie nie, ale naslo sa milion podobnych mudrlantov... konecne ma netaktne vypytovanie sa az tak neboli 😎