Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@hviezdicka236 ja mám po deťocch vecičiek dosť, aj napriek tomu, som si v skupine "všetko za 1euro" nakúpila miničiapočky, topánočky a overal... : D: D neodolala som :D :D
@lenkaoravcova ja mám strašne kysleé sliny a z toho mi je zle.. cmúľam hašlerky, občas to pomôže, žuvačka dočasne :D :D
@lukamka mne zrejme to riflí nevojde ani zadok, poriešim legínami :D :D
@hviezdicka236 a podprsenku som vymenila za športovú, neviem vynachváliť :D :D ztej vystuženej, ked som si ju večer vyzliekla, ma prsia straaaaaaašne boleli, teraz to je lepšie
@luciferkax no na tu skupinu asi pozrem aj ja 🙂 a podprsenku som uz tiez nejaku taku pozerala, lebo v tejto cakam kedy mi nieco vyskoci von 😀
@hviezdicka236 pozri, ja som si kupila aj ružový overalik :D :D :D prinajhoršom predám dalej haha :D D no akosi mám pocit, že to bude chlapček : D :D
tak som domachrovala kocky, prave som dala von celu veceru..tak neviem ci je to vsade navokol zuriaca chripka alebo tehu 😞
ja som dnes bola u dr.čunderlíka, počula som srdiečko, mimi má 16,78 mm. Celá šťastná, ale poslal ma na infektológiu na Kramáre kvôli zika vírusu nakoľko sme sa v januári vrátili z Kuby. Ľudia boží a tam ten prístup sestričky - hneď mi prišlo na grc. Ale nenechám si pokaziť deň, dala som si taký zmrzlinový pohár, že dovi. No dúfam, že bude všetko ok
@jankha tak
@jankha riadne veľké Babo
Veľké??Ja neviem, ale som nesmierne rada a dnes asi nezaspím. Moja 18 ročná dcéra sedela v čakárni a keď videla machuľku bábätka tak .... - joj
kočky poraďte , nenajem sa je mi zle, napapám sa je mi ešte horšie aj vy máte takéto stavy ? 😢 😖
@sivamyska1 mna to asi este len caka, najviac ma trapia krce v podbrusku ako pri ms, nieekedy su aj silnejsie, a to u mna bolaa vzdy silna ms...
baby, ja dnes idem ku gyne. Este asi nic neuvidi, podla MS by som mala byt 5+0tt, ale mam herpes a som trochu chora, tak ze sa mam prist radsej ukazat. Myslite, ze aspon to, ci je v maternici by mi vedel uz povedat? Strasne sa bojim mimomaternicoveho ☹
Inac mne je zle - dnes konecne ma nenapina na zvracanie, zato hnackujem od vecera 😖
@stevvvka krce mam aj ja dost silne, aj sa na ne v noci zobudim. Nahprav trvali aj cely den a teraz parkrat za den taky krc dostanem, az sa schulit musim
@sivamyska1 ahoj..aj mne je podobne...ani neviem,co mam zjest,aby bolo dobre.dnes rano som sa napila kavy a vsetko to islo von...je mi velmi zle...a boli ma dnes aj hlava:(ufff...
@stevvvka aj ja mam PCO, aj vyoperovane cysty 😖 tiez neviem, ci ma nevypise na rizikove. Aj tak uz v telefone som citila, ze gyne je total uneseny, ze som otehotnela prirodzene a hneď 2. cyklus a prvy co sme sa trafili do ovulky, lebo podla neho jedine CAR mi pomoce 😒 a vida ho 😉 snad bude vsetko v poriadku.
A ty marodujes uz akoze kvoli rizikovemu, alebo ta vypisali kvoli niecomu inemu? ja toto riesim, nechcem to este povedat v praci, sak chapes, 1. trimester, ale neviem, co mam urobit, poradis mi, prosim Ta?
@eva2809 no ja teda už vyše týždňa kávu cítiť nemôžem ☹
Ja uz marodim na to rizikove, nadriadenej som povedala, co je vo veci, ze zatial sa nema rozsirovat...ale v nasej firme, kazdy, kto marodi, je tehotny, aj chlap...takze sa to rychlo rokzkrikne...priatelia vedia, a takych, co nemusim, poviem, jasne cakam trojicky...nech si hovori kto chce co chce, mna do toho nic...je mi jasne, ze niekedy je lepsie to v praci utajit...ale mne je babo priorita, nech aj vsetci vedia 🙂 takze asi toto ti poradim...normalne povedz, ze cakas, iba tym ludom, ktorym musis...
@stevvvka u nas prave sefka je hlasna truba, pred rokom bola tehotna moja kolegynka z konclu a ta ju doslova poziadala, abynikomu nevravela a este v ten den to vedeli fakt ze vsetci = 130 ludi ☹ ...a navyse ona vobec nie je rodinny typ, na tehotne len frfle, ako nic nerobia a podobne - ale tak ako robime v chemickom labaku s roznymi latkami, tak nemoze sa cudovat, ze tehotne baby jednoducho s latkami s teratogennymi latkami a karcinogenmi robit nebudu, Vedia to zatial 2 kolegyne, ktore pohotovo pribehnu, ked mam robit s niecim nebezpecnym, ale takto to dlho nepojde
A keby si sa skusila vyhovorit na nejake zenske problemy? Ze mas zapal, alebo cystu?
@jankha aano, veľké 🙂 žiadna bodka,veď to už ťahá na dva centimentre 🙂 to už aj krásne vidieť 😉
@eva2809
@sivamyska1 baby, a kolko kavy ste pili? Ja som mala predtym niekedy aj styri denne, pred tyzdnom som ju prestala pit, aale dnes mi na nu prisla chut, tak som si taku slabu dala... myslim, ze v obmedzenom mnozstve neuskodi, trikrat tyzdenne slabsia...co vy na to?
@stevvvka keď mi nie je zle,tak 1-2 slabé kávy si.dám. zvykla som piť aj tri denné silné, dámam dosť nízky tlak.takže nemôžem ju vynechat celkom

@guizui no ono ja som podla ms uz v prebiehajucom 8tt ale podla sona iba 7tyzden...aaa nevolnosti zatial nemam ziadne len som stale nafuknuta ze mi zacina byt oblecenie tesnejsie 😀 ked budes mat tehu knizku tak mozes veselo oznamovat...len tu nedava kazdy dr.hned