icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

mizuzka
6. okt 2016

@ewitta123 aj ja som na tom podobne. Kym som brala magnerot tak mi viac tvrdlo brucho ako teraz. Bolelo ma pred spanim v obl vajecnika ale potom bol klud. A dnes som po schodoch sla trochu a nic ziadny efekt. V pondelok uz mam ist lezat do nemocky co sa mi nechce ani trochu len sa obavam ze dovtedy sa mu nebude chciet ist.

jersey87
6. okt 2016

@seki11 nasla som v jednej diskusii ze pri cs7-8 sa uz rodi. A ze max je cs10. To mi pride ako otvoreny krcok na tie cm.

lienka182
6. okt 2016

@majush blahozelam 😍😍😍

seki11
6. okt 2016

@jersey87 Takze som na 3-4 cm otvorená?To by bolo super😊

lukamka
6. okt 2016

@seki11 ani sa nepytaj... ja som sa dnes pohla na 23cm... mne to pride nepredstavitelne, ze niekedy nacvicim viac. Asi fakt az makovička mojho babenka to potom bude mat na starosti 😒

seki11
6. okt 2016

@lukamka No ja som išla dnes aj cez trochu krvi,potom zrazu krv nebola a išlo to super.Z 29 dnes na 30,5 cm,ale sú to už riadne tlaky,musela som predychavat😄

seki11
6. okt 2016

@lukamka A inak si dávam veľa lubrig.gelu

jersey87
6. okt 2016

@seki11 tak asi ano. Ale nie som ani gynekolog, ani porodnik. 😀

fra
6. okt 2016

@seki11 cs nie sú centimetre, na koľko si otvorená, ale súčet bodov toho, v akom stave je krčok maternice a rodiť možeš aj zajtra, ale kludne aj o dva tyždne- to samotne čislo nerozhoduje, skor to, ako sa mení ... čo som čítala v diskusiách niekto má 1 a porodí na druhý den, niekto má 7 a nosí bábo ešte aj niekoľko tyždnov http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...

seki11
6. okt 2016

@fra Aha,Dakujem za vysvetlenie.Lebo CS2 je napísané voľne pre prst ,tak preto som si myslela že 3-4 bude viac

fra
6. okt 2016

a ešte tuto je celkom zaujimava diskusia http://www.emimino.cz/diskuse/cervix-score-37601/ @seki11

fra
6. okt 2016

@seki11 to sa ti tam menia asi aj tie ostatné charakteristky krčku- otáča sa, mäkne a podobne... a tym padom sa číslo zvyšuje

seki11
6. okt 2016

@fra Áno,prečítala som,Dakujem.Ale tak keď makne a skracuje sa ,aspoň by to mohlo ísť rychlejsie.

jersey87
6. okt 2016

@fra no hned som mudrejsia... 🙂

lovely_choice
6. okt 2016

Nasa Janka je od 1.10. na svete! 🙂 Mala 3650 g a 50 cm a spolu sme to zvladli prirodzene (po predch. sekcii) za 5 h od nástupu prvých kontrakcií. Ostatnym cakatelkam prajeme rýchly pôrod podľa ich predstáv.

lienka182
6. okt 2016

@lovely_choice jupii blahozelam 😍😍😍

alicazazrakova
6. okt 2016

@lovely_choice gratulujem a veeela zdravicka 🙂

jersey87
6. okt 2016

@lovely_choice gratulujem. Hlavne vela zdravia obom. 🙂 cvicenie pomohlo?

seki11
6. okt 2016

@lovely_choice super😀Gratulujem

lukamka
6. okt 2016

jeeeej gratulujem k dalsim detickaaaam! zaciatok oktobra a uz tu mame desiate babatko 😉 tesiiiiiim

pehavcek
6. okt 2016

@lovely_choice Gratulujem. Vela zdravicka prajeme 😉 😉 😉

sivamyska1
6. okt 2016

Dnesna poradna , nic nove akurat krcok skrateny na 2,5 cm , mala tancovala jedna radost doktor povedal ved sa na mna tesi . No a uz pomaly mesiac otvorena na spicku prsta , termin mame v pondelok ale nevyzera to tak ze by sme isli do pondelka von . A ja uz ani nevladzem

chrumko2912
6. okt 2016

@lovely_choice Gratulujem a prajem veľa zdraavíčka obom a mamke veľa mliečka 🙂 Môžem sa spýtať prečo si mala prvý cisarák ??? Lebo ja som na tom tak isto prvý cisar a teraz by som chcela prirodzene... termín mám podľa usg 11.10. a ja dúfam že dovtedy sa drobec vypýta sám na svet, lebo už som mala od min.týždňa ležať v nemocnici, ale odmietla som a som doma. Môžeš napísať priebeh pôrodu a či ti pomohlo cvičenie s baloníkom????

florence33
6. okt 2016

Dnes som si dopriala asi 3 km prechádzku rýchlou chôdzou, tak som zvedavá, či to s niečim pohne. Štyri dni do termínu a nič sa nedeje... 😒

tanikbb
6. okt 2016

@florence33 to fakt? Ja ledva prejdem nejakych 500m a fucim.

florence33
6. okt 2016

@tanikbb asi to bolo tym chladnym vzduchom, ale islo sa mi bez problemov. Inak tiez mavam dni, kedy mam pocit, ze nedofucim domov.

lienka182
7. okt 2016

Kocky tak vcera som myslela ze uz ideme na to... Od osmej zacali bolesti v krizoch tak som skocila do vane vyjdem von bolesti silnejsie tvrdnutie bruska... Pocit ze mi treba na toaletu... Hmmm tak som zacala sledovat ale bolo to strasne nepravidelne... Do dvanastej som cakala ze co bude... Nakoniec som sa pokusila zaspat a preslo to... V noci som pobehovala na zachod sem tam nejaka slabsia bolest... Poviem Vam uz som sa aj tesila ale zatial teda nic 😐
Teraz si hovorim ci zistim ked to ozaj zacne 😄

pehavcek
7. okt 2016

@lienka182 tak o den o dva rodis 😉 aspon ja som to tak mala

seki11
7. okt 2016

@lienka182 Zistíš neboj😊Myslím na teba.Mna bolia kríze tiež ako pri menzese,je mi na vracanie od rana a strašne mi bolo v noci cudne.Ani to neviem povedať ako,tak nespokojne.

lienka182
7. okt 2016

@pehavcek to by som bola rada 😍
@seki11 pockaj este pojdeme naraz 😄 inak aj mne bolo aj je cudne od zaludka...