icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

tanikbb
5. okt 2016

@vevuskaa mna prehnalo pri prvom asi 3x a do dna som porodila. Ale niekoho vobec a sup babo na svete.

lukamka
6. okt 2016

Nuž baby, tak po dnešnej noci uz aj ja viem co su poslickovia plus ms bolesť v plnej paráde ako za starých čias (ja som ich zvykla mat brutálne silne)
Babo sa citeľne zosunulo, lebo mám dole taký vacsi pukel a hore viac miesta. 5x v noci na wcko som tiez ešte nezažila, takze na počasie sme uz aj my zareagovali. (Alebo na ten včerajší upratovací amok haha)
Uvidime co sa bude ďalej diať ;)

seki11
6. okt 2016

@lukamka Myslím že pôjdeme postupne ako na pase😄Každú chvilku

jersey87
6. okt 2016

Baby toto bola najhorsia noc za cele tehu. Ked som sa po polnoci zobudila na mens krce, uz som nezaspala. Ale take silne, ze som mala co robit tu minutu predychat. Sledovala som intervaly az do tretej rana, potom sa mi podarilo na 20 minut zaspat, kym nedosiel dalsi krc. Ale brucho mi netvrdlo, iba tie krce. Ked uz chce ist von, nech ide, ale kto to videl take natahovanie. 24 hodin krcov (ak neratam minulu noc), uz by naozaj stacilo.
@seki11 zaujimavo to vyzera, vsak? Asi fakt po tejto zmene pocasia pojdeme rad radom. 🙂

ginali
6. okt 2016

ahojte, u nas zatial zmena pocasia nezaposobila, ale tak mame este chvilku casu snad 😉 termin 29.10. i ked je uz babo natlacene dolu...

andi88
6. okt 2016

Žienky tak tu som.
Vceta sa mi podarilo zaspat...aj ked celu no som sa vrtela v posteli ale bolesti ustupili...🙂 zajtra mam mat poradnu tak uvidim co povie doktor... 😃 krásny dník želám

tanikbb
6. okt 2016

Moja noc tiez katastrofa. Brutalna bolest v celych krizoch, prehadzovanie uplne. Nevedela som najst polohu ziadnu. Dnes idem na poradnu tak aspon porovnam od pondelku co sa zmenilo. Juuuuj ale minulu noc som sa tak dobre vyspala a tuto cele zle.

ewitta123
6. okt 2016

Baby tak ja ani poslickov, ani ms bolesti, proste nic a to som 40tt, ziadny naznak bliziaceho sa porodu som doteraz nemala, zacinam byt z toho nervozna, este aj v noci dobre spim 😂

jersey87
6. okt 2016

@ewitta123 ja som do minulej noci tiez tak dobre spala, az mi to bolo podozrive. No a prislo toto a je po klude. A staci ze sa postavim a spodok brucha ma boli.

denisa2020
6. okt 2016

Ahojte zienky🙂 uz som po termine malej sa nejako nechce ist vonku v utorok som obiednana do spitalu na predoperacne vysetrenie ohladom cisarskom bo nevieme ci malicka vlbude cela ist von 😀 no ale dnes od pol 5 sa mam hrozne vsetko co zjem vyzvaciam a co aj vypijem...neviete cim to je??uz nevladzem zvraciat...

jersey87
6. okt 2016

@denisa2020 tak mozno to uz na teba prichadza...

denisa2020
6. okt 2016

@jersey87 no ktovie ja som si cele tehotenstvo ani neuzila stale mi bolo zle ale dnes je to mega...nic nemozem do seba dostat a ak aj dostanem tak do skonci vonku...kiezby sa malej tak chcelo...

jersey87
6. okt 2016

Baby takze mne dnes odisla hlienova zatka. Nebolo jej vela ale urcite je to ona. Rozmyslam ci cvicit alebo necvicit s balonikom. Co vy na to?

jersey87
6. okt 2016

@denisa2020 no jednym z priznakov je i to, ze je zle od zaludka. Mne bolo uz od piateho mesiaca fajn, ale dnes po ranajkach mi je nejako tazko. Kazdopadne aspon vodu do seba dostan.

zuzka71291
6. okt 2016

@jersey87 myslim,ze uz radsej nie. Nech si tam nezanesies nejaku infekciu... uz to radsej neriskuj ...uz len cakaj. 😊vidim,ze poslickovia sa uz rozbehli takmer pri kazdej.tak mozeme uz len cakat,kedy to pride 😊

lienka182
6. okt 2016

@jersey87 mne uz odisla davno a dalej cvicim... Aj ked mam s tym stale nejake problemy...

seki11
6. okt 2016

@jersey87 Určite cvic,možno aj všetko urychlis😀Ja som naposledy vytlačila 29 cm,včera pauza a dnes by som chcela30😜

seki11
6. okt 2016

Baby tak idem z poradne,krčok mäkký,babo už dolu a napísal mi už cervikalne skóre 3-4,čo to znamená?Ze sa otváram?

pehavcek
6. okt 2016

@jersey87 no u mna boli taketo kontrakcie.necitila som ziadne stahy. Ak budu intenzivnejsie alebo intervaly kratzie chod do porodnice nech ta pozru.ja som.tiez pocitovala len menstruacne bolesti

jersey87
6. okt 2016

@seki11 mala som v plane cvicit zajtra, vcera som dala pod 31. Ale vobec sa dnes necitim dobre, i mala sa hadze zo strany na stranu. Navyse zajtra nebudeme mat tatika doma, tak uz podlieham panike. :( a tiez sa bojim aby som si nazavliekla nejaku infekciu, ale na druhej strane, ked sa mi to nepodarilo doteraz... 🙂

jersey87
6. okt 2016

@pehavcek rozmyslam nad tym, ze ked sa bude vcerajsi den opakovat, tak vecer zbehnem do nemocnice, aby som vedela na com som. Lebo byt v takom stave zajtra sama doma, to by nem bolo dobre.

seki11
6. okt 2016

@jersey87 Ja som tak stresovala dnes v noci,bolesti krížov a menštruačné bolesti a tatik v Košiciach ,príde až dnes večer.Dohovarala som malému nech v noci vydrzi😀Neboj,nezanesies si nič,mne keď pri dcérke odišla zátka cca o piatej večer,o pol 11 mi odtiekla voda a išla som rodit😀

denisa2020
6. okt 2016

@jersey87 noo mne nie mne je stale zle...ako nie kazdy den ale stane sa ze mam nevolnosti ale takto mi zle ani na zaciatku nebolo ktomu sa mi pridali nehorazne bolest krizov☹ no snazim sa pit tu vodu ale nejako mi je s nej zle...poslala som svojho do obchodu na mineralku hadam zabere...

jersey87
6. okt 2016

@seki11 no keby mi odtiekla voda,to by bol jasny signal. Ale tot cakanie a meranie... :-/

seki11
6. okt 2016

@jersey87 Hej no,to je na nervy.Uz len vydrzat.

majush
6. okt 2016

Pochvalime sa, ze mi uz to mame za sebou, dnes rano o 8.30 sa nam narodila Izabella, ma 47 cm a 3070 g. Uz ju mam pri sebe. 😍😍😍 Okolnosti okolo boli psycho, teraz sa mi zdaju vtipne 😁😂😂😂 neskor sa podelim

seki11
6. okt 2016

@majush Jej,gratulujem😘Tak to som zvedava😀Dúfam že pôrod prebehol rychlo.

seki11
6. okt 2016

Baby tie čo cvičíte s balonikom,ako Vám to ide?

andi88
6. okt 2016

@majush Blahoželám😃

jersey87
6. okt 2016

@majush gratulujem k malickej. Hlavne vela zdravia obom. Tak nam skoro napis, co sa dialo, nech sa aj my pobavime. 🙂