Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@seki11 cs nie sú centimetre, na koľko si otvorená, ale súčet bodov toho, v akom stave je krčok maternice a rodiť možeš aj zajtra, ale kludne aj o dva tyždne- to samotne čislo nerozhoduje, skor to, ako sa mení ... čo som čítala v diskusiách niekto má 1 a porodí na druhý den, niekto má 7 a nosí bábo ešte aj niekoľko tyždnov http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
a ešte tuto je celkom zaujimava diskusia http://www.emimino.cz/diskuse/cervix-score-37601/ @seki11
Nasa Janka je od 1.10. na svete! 🙂 Mala 3650 g a 50 cm a spolu sme to zvladli prirodzene (po predch. sekcii) za 5 h od nástupu prvých kontrakcií. Ostatnym cakatelkam prajeme rýchly pôrod podľa ich predstáv.
@lovely_choice jupii blahozelam 😍😍😍
@lovely_choice gratulujem a veeela zdravicka 🙂
@lovely_choice gratulujem. Hlavne vela zdravia obom. 🙂 cvicenie pomohlo?
@lovely_choice super😀Gratulujem
jeeeej gratulujem k dalsim detickaaaam! zaciatok oktobra a uz tu mame desiate babatko 😉 tesiiiiiim
@lovely_choice Gratulujem. Vela zdravicka prajeme 😉 😉 😉
Dnesna poradna , nic nove akurat krcok skrateny na 2,5 cm , mala tancovala jedna radost doktor povedal ved sa na mna tesi . No a uz pomaly mesiac otvorena na spicku prsta , termin mame v pondelok ale nevyzera to tak ze by sme isli do pondelka von . A ja uz ani nevladzem
@lovely_choice Gratulujem a prajem veľa zdraavíčka obom a mamke veľa mliečka 🙂 Môžem sa spýtať prečo si mala prvý cisarák ??? Lebo ja som na tom tak isto prvý cisar a teraz by som chcela prirodzene... termín mám podľa usg 11.10. a ja dúfam že dovtedy sa drobec vypýta sám na svet, lebo už som mala od min.týždňa ležať v nemocnici, ale odmietla som a som doma. Môžeš napísať priebeh pôrodu a či ti pomohlo cvičenie s baloníkom????
Dnes som si dopriala asi 3 km prechádzku rýchlou chôdzou, tak som zvedavá, či to s niečim pohne. Štyri dni do termínu a nič sa nedeje... 😒
@florence33 to fakt? Ja ledva prejdem nejakych 500m a fucim.
@tanikbb asi to bolo tym chladnym vzduchom, ale islo sa mi bez problemov. Inak tiez mavam dni, kedy mam pocit, ze nedofucim domov.
Kocky tak vcera som myslela ze uz ideme na to... Od osmej zacali bolesti v krizoch tak som skocila do vane vyjdem von bolesti silnejsie tvrdnutie bruska... Pocit ze mi treba na toaletu... Hmmm tak som zacala sledovat ale bolo to strasne nepravidelne... Do dvanastej som cakala ze co bude... Nakoniec som sa pokusila zaspat a preslo to... V noci som pobehovala na zachod sem tam nejaka slabsia bolest... Poviem Vam uz som sa aj tesila ale zatial teda nic 😐
Teraz si hovorim ci zistim ked to ozaj zacne 😄

@ewitta123 aj ja som na tom podobne. Kym som brala magnerot tak mi viac tvrdlo brucho ako teraz. Bolelo ma pred spanim v obl vajecnika ale potom bol klud. A dnes som po schodoch sla trochu a nic ziadny efekt. V pondelok uz mam ist lezat do nemocky co sa mi nechce ani trochu len sa obavam ze dovtedy sa mu nebude chciet ist.