icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

monka37
8. okt 2016

@tanikbb ked on to zatiaľ necháva otvorené ze uvidíme ale pýtal sa ma čomu by som dala prednosť a ja som vravela ze prirodzenému .. ale áno dúfam ze to rozhodne on .. len každý z okolia mi teraz vraví ze teraz su take deti, veľké ale vsetci to v pohode zvládli prirodzeným atd tak som z toho taká akokeby ja som bola menej schopná ked pojdem cisárskym

lenikmmm
8. okt 2016

Termin 23oktober tak sa tesime a cakame kedy uz 🙂

mizuzka
8. okt 2016

@zuzka71291 dakujem no kiez by.
@6mia6 tak vyskusam uvidime co na to povedia 🙂

lukamka
8. okt 2016

@monka37 moja zlata, ty vôbec nikoho nepočúvaj! Ak máš obavy, tak sa vôbec nepozastavuj nad svojou schopnosťou alebo neschopnosťou. Ja si myslím, že ženská intuícia je to najmúdrejšie, aj keď pôjdeš cisárskym tak budeš skvela matka. Fakt sa nenechaj nikým ovplyvniť a daj na vlastne pocity ;) ja som silný zástanca prirodzeného pôrodu, ale keby mám babo veľké ako ty, alebo KP, tak tiez idem bez výčitiek cisárom ;) neboj dobre bude

pehavcek
8. okt 2016

@monka37 moj maly nepresiel a musela som na cisarsky.teraz sa trapime s mlieckom a ani by mi nenapadlo ze som menejcenna alebo neschopna matka. Som ta najlepsia pre svoje dieta a ty budes tiez nech uz akokolvek porodis. Nikoho nepocuvaj, vsetko sa deje z nejakeho dovodu a je to tak ako ma byt 😉 😉 😉

lukamka
8. okt 2016

@pehavcek počuj a priložili ti drobca hned? Veľa sa teraz o tom hovorí v súvislosti s tvorbou mlieka a tiez s tým ako sa vie babo prisat.
Ale vraj po cisárskom nechcú prikladať :/

6mia6
8. okt 2016

@mizuzka no nadšení nebudú. A ja osobne by som uz po termíne chcela byt radsej pod kontrolou.

pehavcek
8. okt 2016

@lukamka asi po dvoch hodinach.este som bola opita s narkozy

iviciatko
8. okt 2016

monka37 ahoj,ja som tiez za prirodzeny porod a veelmi by som chcela,no zial kvoli KP idem sekciou.bojim sa,no ked to musi byt a hlavne viem,ze je to bezpecnejsie pre babo,tak nie je o com.a inak tiez na to,ze som v 38t je moja mala vacsia.neboj sa a daj na radu doktora .

barbarelka
8. okt 2016

@monka37 no tym,ze som nemala zazmluvneneho lekara,tak to nikto v nemocnici neriesil ☹. Len teraz mi moj lekar(nie ten nemocnicny) vravel,ze ak bude toto babo take velke ako prve,tak urcite sa mam ozyvat a kricat,ze chcem cisarsky. Cele sestonedelie sme sa totiz trapili s ranou,ktora bola velka a rozchadzala sa..no nic moc..nastastie moj lekar je skvely,chodila som k nemu kazdy druhy den a nejak sme to dali dokopy. Preto mam teraz uplny stres ako velke bude toto babo ☹. Ak mam pravdu povedat,tiez nechcem sekciu,ale ked ozaj bude babeno cez 4kg,tak to tak bude lepsie..

mizuzka
8. okt 2016

@6mia6 ja uz som tak ale raz lezala v nemocke a bolo to horsie ako neviem co. Ale vtedy kvoli zlym prietokom a drobec sa narodil v 38 tyzdni. Lenze teraz mam vsetko ok a radsej pojdem kazdy den na ctg ako by som tam mala nervozne lezat ked mozem pohodlnejsie a kludnejsie lezat a spat aj doma. A odporuca sa aj prechadzka a v nemocnici toho vela nenachodim. Nemocku mam 10 min od domu tak by tto nemusel byt az taky problem

sivamyska1
8. okt 2016

Baby ja som uz v porodnici . To tie kontrakcie tak boliaaaaa 😢😢😢😢

pehavcek
9. okt 2016

@sivamyska1 drz sa.zvladnes to.kazdou kontrakciou si blizsie k babatku

zuzka71291
9. okt 2016

@sivamyska1 aj ja som 😃

jersey87
9. okt 2016

@sivamyska1 to zvladnes. Na toto si cakala, za chvilu bude po kontrakciach.

simushkaba
9. okt 2016

@sivamyska1 dufam ze vsetko dopadlo dobre 😊 daj nam vediet 😊 prijali ta na A. v pohode?

seki11
9. okt 2016

@sivamyska1
@zuzka71291 No ako baby? Už máte drobcov pri sebe?

seki11
9. okt 2016

@sivamyska1
@zuzka71291 No ako baby? Už máte drobcov pri sebe?

ewitta123
9. okt 2016

Ahojte baby, tak ja uz to mam za sebou, vcera sa nam narodila Amalka ale mala pupocnik dva x okolo krku a bola biela ked vysla, je na jiske, dycha si sama, velmi sa o nu bojim, ked som ju dnes videla tak som tam iba revala cely cas, hrozny pocit neistoty a bezmocnosti, och baby drzte nam palce

erickatt
9. okt 2016

@ewitta123 určite to bude ok. Držím palce..

seki11
9. okt 2016

@ewitta123 Neboj,bude ok,moja dcérka mala tiež ,bola veľmi modra.Teraz má o mesiac 13 a je zdravá kocka🙂Držím prsty

lienka182
9. okt 2016

@ewitta123 blahozelam 😍 a malinka bude ok 😚 drzte sa ❤

alicazazrakova
9. okt 2016

@ewitta123 drzim palce, urcite bude vsetko ok. Prajeme vela sil a zdravicka

pehavcek
9. okt 2016

@ewitta123 drzim palceky nech vsetko dobre zvladnete

lukamka
9. okt 2016

@ewitta123 juj moja silno držíme palčeky, neboj o chvíľku ju máš pri sebe 💕💞💕

tatiana305
9. okt 2016

Ahojte tak uz sme aj my na svete Vivien 3450g a 53cm. O pol.jednej v noci nam odtiekla voda odvtedy 3min. Kontrakcie... narodila sa o piatej rano 🙂 porod sa dal vydrzat

lienka182
9. okt 2016

@tatiana305 Blahoželám 🙂 😉

seki11
9. okt 2016

@tatiana305 jej gratulujem😀Veľa zdravicka

majalapor
9. okt 2016

Termín mám 16 oktobra už sa nevieme dočkať 🙂

lovely_choice
9. okt 2016

@ewitta123 držím vám obom silno prsty, nech ste čo najskôr spolu doma.