Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Termin 23oktober tak sa tesime a cakame kedy uz 🙂
@zuzka71291 dakujem no kiez by.
@6mia6 tak vyskusam uvidime co na to povedia 🙂
@monka37 moja zlata, ty vôbec nikoho nepočúvaj! Ak máš obavy, tak sa vôbec nepozastavuj nad svojou schopnosťou alebo neschopnosťou. Ja si myslím, že ženská intuícia je to najmúdrejšie, aj keď pôjdeš cisárskym tak budeš skvela matka. Fakt sa nenechaj nikým ovplyvniť a daj na vlastne pocity ;) ja som silný zástanca prirodzeného pôrodu, ale keby mám babo veľké ako ty, alebo KP, tak tiez idem bez výčitiek cisárom ;) neboj dobre bude
@monka37 moj maly nepresiel a musela som na cisarsky.teraz sa trapime s mlieckom a ani by mi nenapadlo ze som menejcenna alebo neschopna matka. Som ta najlepsia pre svoje dieta a ty budes tiez nech uz akokolvek porodis. Nikoho nepocuvaj, vsetko sa deje z nejakeho dovodu a je to tak ako ma byt 😉 😉 😉
monka37 ahoj,ja som tiez za prirodzeny porod a veelmi by som chcela,no zial kvoli KP idem sekciou.bojim sa,no ked to musi byt a hlavne viem,ze je to bezpecnejsie pre babo,tak nie je o com.a inak tiez na to,ze som v 38t je moja mala vacsia.neboj sa a daj na radu doktora .
@monka37 no tym,ze som nemala zazmluvneneho lekara,tak to nikto v nemocnici neriesil ☹. Len teraz mi moj lekar(nie ten nemocnicny) vravel,ze ak bude toto babo take velke ako prve,tak urcite sa mam ozyvat a kricat,ze chcem cisarsky. Cele sestonedelie sme sa totiz trapili s ranou,ktora bola velka a rozchadzala sa..no nic moc..nastastie moj lekar je skvely,chodila som k nemu kazdy druhy den a nejak sme to dali dokopy. Preto mam teraz uplny stres ako velke bude toto babo ☹. Ak mam pravdu povedat,tiez nechcem sekciu,ale ked ozaj bude babeno cez 4kg,tak to tak bude lepsie..
@6mia6 ja uz som tak ale raz lezala v nemocke a bolo to horsie ako neviem co. Ale vtedy kvoli zlym prietokom a drobec sa narodil v 38 tyzdni. Lenze teraz mam vsetko ok a radsej pojdem kazdy den na ctg ako by som tam mala nervozne lezat ked mozem pohodlnejsie a kludnejsie lezat a spat aj doma. A odporuca sa aj prechadzka a v nemocnici toho vela nenachodim. Nemocku mam 10 min od domu tak by tto nemusel byt az taky problem
Baby ja som uz v porodnici . To tie kontrakcie tak boliaaaaa 😢😢😢😢
@sivamyska1 drz sa.zvladnes to.kazdou kontrakciou si blizsie k babatku
@sivamyska1 aj ja som 😃
@sivamyska1 to zvladnes. Na toto si cakala, za chvilu bude po kontrakciach.
@sivamyska1 dufam ze vsetko dopadlo dobre 😊 daj nam vediet 😊 prijali ta na A. v pohode?
@sivamyska1
@zuzka71291 No ako baby? Už máte drobcov pri sebe?
@sivamyska1
@zuzka71291 No ako baby? Už máte drobcov pri sebe?
Ahojte baby, tak ja uz to mam za sebou, vcera sa nam narodila Amalka ale mala pupocnik dva x okolo krku a bola biela ked vysla, je na jiske, dycha si sama, velmi sa o nu bojim, ked som ju dnes videla tak som tam iba revala cely cas, hrozny pocit neistoty a bezmocnosti, och baby drzte nam palce
@ewitta123 drzim palce, urcite bude vsetko ok. Prajeme vela sil a zdravicka
Ahojte tak uz sme aj my na svete Vivien 3450g a 53cm. O pol.jednej v noci nam odtiekla voda odvtedy 3min. Kontrakcie... narodila sa o piatej rano 🙂 porod sa dal vydrzat
@tatiana305 Blahoželám 🙂 😉
@tatiana305 jej gratulujem😀Veľa zdravicka
Termín mám 16 oktobra už sa nevieme dočkať 🙂
@ewitta123 držím vám obom silno prsty, nech ste čo najskôr spolu doma.

@tanikbb ked on to zatiaľ necháva otvorené ze uvidíme ale pýtal sa ma čomu by som dala prednosť a ja som vravela ze prirodzenému .. ale áno dúfam ze to rozhodne on .. len každý z okolia mi teraz vraví ze teraz su take deti, veľké ale vsetci to v pohode zvládli prirodzeným atd tak som z toho taká akokeby ja som bola menej schopná ked pojdem cisárskym