icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lovely_choice
9. okt 2016

@monka37 ja som teraz porodila prirodzene po sekcii (dôvodom bol veľký plod), čomu sa veľmi teším. No ja som si dala podmienku, že pri mojej panve budem na nej trvať, len ak bude mať babo do 3700 g. Našťastie mala naša láska 3650 g a spolu sme to zvládli dosť dobre (len kozmet.stehy, ale bola namodrala, čo ma dosť mrzelo. No vynahradila som jej to okamžitým roomingom). Prajem ti, aby si sa správne rozhodla 🙂

sivamyska1
9. okt 2016

Kocky takze len podavam hlasenie . Nic ine ani nevladzem . Boˇ to nakoniec cisarak v uplnej narkoze a navyse pocas som mala problemy s dychanim . Dcerka Emily sa narodila o 9:54 s mierami 4110 g a 54 cm

seki11
9. okt 2016

@sivamyska1 Tak si sa vytrapila.Hlavne že ste ok,už bude len dobre🙂

evelina1607
9. okt 2016

Srdecne gratulacie vsetkym mamickam, ktore si uz drzia babatka v naruci;) hlavne zdravicko. mna to este len caka, 16steho mam termin a este je aj spln..

pehavcek
9. okt 2016

@sivamyska1 gratulujem a rychlo sa zotav 😉

lienka182
9. okt 2016

@sivamyska1 Blahoželám 🙂 :-* 🙂 rychlo sa zotav 🙂

lukamka
9. okt 2016

baby gratulujem k dalsim slečnam, ja sa vzdy potesim, ked citam dalsie hlasenie, uz aby sme boli v klube ;)

zuzka71291
10. okt 2016

Ahojte dievcence. Tak my sme to mali tiez dost tazke...zacali sa bolesti asi okolo desiatej v noci v sobotu...odisla aj cast hlienovej zatky,tak sme sa nakoniec vybrali...o tretej rano sme boli v nemocnici asi... otvorena na 1,5cm s miernymi kontrakciami,ktore trvali takmer cely den a otvarala som sa velmi,velmi pomalicky. Po celom dni na 2 cm,2,5....tak prisiel na rad oxytocin...ten pomohol kontrakciam,ale stale nie dostatok... potom prepichnutie plodovej vody...uz som myslela,ze to pojde... stale nic. Maly lezal tak,ze stale nemal chrbatik v poloho,pri ktorej by som mohla tlacit. Hoci to bolo uz nejakych 7cm...bez jedla a takmer bez vody posledne hodiny. Uz mi lekar daval na vyber..lebo to nevyzeralo nadejne. Hoci sme verili do poslednej chvile... este som povedala,ze jednu hodinu tomu dam,kedze tam bol so mnou priatel a fakt sme to chceli dat bez cisarskeho...ale to uz som v cistom zufalstve od vycerpania kricala,ze proste nie.ze uz chcem cisarsky. A tak aj bolo...v lokalnej anesteze.Misko sa narodil pred druhou v pondelok rano s mierami 3450g a 49cm...

lienka182
10. okt 2016

@zuzka71291 blahozelam 😍 😉 😊 skore uzdravenie prajem 😊

lukamka
10. okt 2016

@zuzka71291 uz je dobre ;) gratulujem z celého ❤️ Zotavte sa rýchlo a užívajte drobceka

lukamka
10. okt 2016

@lienka182 tento tyzden je nas 🤗👶🐣💐🚑🎁❤️💌

lienka182
10. okt 2016

@lukamka jupiii 😚😘😙😍👪💓💕💖💗 nech su lahke porody 😉

seki11
10. okt 2016

@zuzka71291 Gratulujem,veľa zdravicka💕👼🙂

sarina5
10. okt 2016

Všetky uz chcete rodit, ale ja nieeee😥. Čím sa to viac a viac blíži, ty viac sa bojím. A to uz mam 2x odrodené!!! Ja mam taky strach, ze si to ani neviete predstaviť.😰😰😰

seki11
10. okt 2016

@sarina5 Neboj sa,všetky mame trochu strach,to je normálne.Ale vždy si treba povedať že to bude chvíľka,že budeme mat rýchly porod🙂

lienka182
10. okt 2016

@sarina5 😀 ja sa tiez strasne bojim.. je pravda ze neviem co ma caka 😀 neviem ci je to horsie alebo lepsie...

iviciatko
10. okt 2016

@sarina5 Aj ja sa velmi bojim,ale zvladne to kazda z nas,myslime na to,ze budeme konecne drzat nase babatka v naruci.😊

suz20
10. okt 2016

Ahojte tak my to mame uz tiez za sebou...o 7:20 sa nam narodil šimonko

seki11
10. okt 2016

@suz20 Gratulujem ❤️

suz20
10. okt 2016

@seki11 dakujem moc....k dvom princeznam pribudol princ

seki11
10. okt 2016

@suz20 Ano😀mohol by už aj môj 🙂

lukamka
10. okt 2016

@suz20 supeeeer! Gratulujeme ;)

lukamka
10. okt 2016

@sarina5 asi mám výhodu, že okrem teórie netuším co ma čaká, ale ty máš obrovsku výhodu tiez! Tvoje telo to uz pozná, je lepšie pripravené a pôjde to ľahšie uvidis. Neblokuj si to strachom. Skús sa zamerať na tuto výhodu a stále si to opakuj. Tretí pôrod uz bude pohoda, užijem si to, bude to rýchle ☺️ Zvládnem to
Držíme silno palčeky

peha82
10. okt 2016

Ahojte, my sme mali termín 11.10. a Riško sa rozhodol prísť na svet 5.10. a riadne sa poponáhľal. O 1.15 odtiekla voda, o 2. začali slabé kontrakcie, o 3. už boli každé 3 minúty, tak sme utekali do nemocnice a 4.20 sa drobček narodil. 3490 gr a 49 cm. Prirodzene, bez nástrihu. Ide o moje 2. bábo, celé tehotenstvo som veľa chodila, 10 dní pred pôrodom cvičila s anibalom (max. 26cm) a 3 dni pred pôrodom pila čaj z listov ostružiny malinovej. Možno niečo z toho pomohlo k rýchlemu priebehu. Držím palce všetkým, ktoré to máte ešte pred sebou 🙂

iviciatko
10. okt 2016

@peha82 gratulujem moc a dakujeme 🙂

lienka182
10. okt 2016

@suz20
@peha82
Blahozelam vam 😚😍😉

evelina1607
10. okt 2016

Tak ja po dnesnej kontrole otvorena na 2,5cm. Vahu babatka mi nepovedal-bud naschval alebo aby ma nestrasil;) uvidime, kedy sa drobcek vypyta na svetlo sveta, ale dnes kopka ako maly divoch. Gratulujem vsetkym sikulkam, ktore sa uz tesia z deticiek a drzim prsty vsetkym trpezlivym cakatelkam..

seki11
10. okt 2016

@peha82 Jej gratulujem 😘👼🤗

seki11
10. okt 2016

@evelina1607 Držím prsty,nech to je čo najrychlejsie😉

emy222
10. okt 2016

Gratulujem babám k bábätkám 🙂 a trošku závidím že to už máte za sebou ja od večera tlaky na konečnom tvrdnutie bruška nepravidelné aj ráno som bola na ctg aj tam mi zaznamenali tvrdnutie bruška no poslali ma domov že ak by sa to stupňovalo mám prísť a ono je to stále také nijaké tvrdne furt aj tlak na konecnik ale stále to neni pravidelne neviem čo to budem mať koľko šak keď si to poslickovia malo by to ustáť nie 🙂 jaj ha 🙂