Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@evelina1607 ahajaaaaaaaaj tak pekne. Neboj uz to pojde. Ja mam este cas, otvorena nie som ale dr povedal, ze pri mne nikdy nevie. Srandista. Ze ked Miso siel skor moze byt ze aj sumienka sa rozhodne akor alebo aj o 2-3t. Do vtedy ma porazi.
@seki11 dakujem krasne, aj Tebe nech sa to uz rychlo a bezbolestne spusti;)
@evelina1607 Dakujem😊
@tanikbb ;) no uvidime, mozno ma aj predbehnes;) moj prvy prcek isiel 8 dni po termine, uzival si pokoj v brusku. Druhy sa mi zda akcnejsi, ale nikto netusi, kedy sa vypyta.. Tlaky su uz riadne, bolesti vystreluju, uz sa neviem na nic sustredit.. A otvorena skoro na 3cm bola moja kamoska od 36tt a druha isla rodit este v ten den - takze s tymi porodmi je to uplne individualne. Hlavne nech nam zdravicko a energia sluzi, ostatne uz nejako predychame;) good luck Tani
kocky, tak mne vcera vecer odtiekla plodova, nastupili hned kontrakcie a 3:34 sa nam narodila Veronika. Bol to riadny boj, a nasledne nevedomost nakolko malinka mala len 2440g a zobrali ju na jisku. Teraz je vsak uz pri mne a spolocne oddychujeme 😊
Baby,ja sa tak vzdy tesiiim,ked sa tu zjavia spravy o narodeni deticiek.Tie,ktore to uz mate za sebou-prajem vam a babatkam vela zdravicka a radosti a tym,ktore to este maju pred sebou rychly a nekomplikovany porod..a samozrejme zdrave a stastne deticky ☺
@simushkaba super blahozelam 😍😊 oddychujte 😊
@evelina1607 Evi tazko. dnes ma vysetril a sranduje, ze dufam, ze vas nenajdem na 5cm otvorenu. tak jasne ze nieeeee. no ale potom dodal, no u vas ja nikdy neviem. moze byt zajtra ale aj o 2tyzdne. este vydrzte aspon tyzden nech je tam. vsak ja vydrzim len tie noci co nemozem riadne spat s bedrami su otras. ale co uz, nejak vydrzime, musi baba nejak tlacit na nerv ci co lebo koksooooo to je cele zle. poradna dalsia 17.10 a 31.10 mi dal dalsie sono. no hadam uz v tom case bude sumienka na sveteeee.
Kočkyyy....take pichanie v podbrušku keď sedím a aj ked kráčam a úplne najviac brutál za volantom že až. Zajtra poradňa. Myslíte že sa to už blíži. Ze áno? 🙂
@simushkaba Gratulujem😘
streptokok negativny, supeeer.
Ahojte chcem sa pochvalit narodila sa nam mala Melanie 7.10 o 3.39 bolesti som mala uz den pred tim ale malicka chcela ist vonku az na termin🙂 vazila 3860 kg a 53 cm bol to tazky porod ale bez nastrihu a potrhania..
@denisa2020 😚 blahozelam
@denisa2020 gratulijem😘
@tanikbb drzim prstyyy;)
Ja uz tak vekmi chcem ist domov z nemocnice. :(

@zuzka71291 gratulujem. Si bojovnica... vela zdravia hlavne.