icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

jersey87
11. okt 2016

@florence33 nooo nepamatam sa, ze by sa ma pytali ci som bola na predoperacnych vysetreniach. Nebola som na nich, ale povedala som ze ak sa bude dat, tak chcem. A neviem povedat, ci by ich stihli spravit, keby som tam bola dajme tomu 12 hodin.

lienka182
11. okt 2016

@mizuzka kiez by som mala nejaku fintu na porod 😄 tiez skusam a nic nefunguje 😁 ale tak este mam chvilku cas...
Hmm tak drzim prsty nech to pride samo 😊 ak nie tak to urcite zvladnes a mozno to bude rychle 😉 drzim silno prsty. Popravde sa strasne bojim porodu och 😨
Posledne dni som zas totalne leniva 😁 len by som spala a spala a jedla 😄 nutella a vinea kazdy den 😂 asi dnes tiez nieco porobim nech mam lepsi pocit zo seba. Ale na druhej strane uzivam si lenosenie pokial sa da 😊

florence33
11. okt 2016

@jersey87 dík za info.

jersey87
11. okt 2016

@florence33 drzim palce. Ides rodit v PP?

mizuzka
11. okt 2016

@lienka182 heh ja tiez, vcera som spala uz o deviatej vecer na gauci a to chodievam bezne az o polnoci. Nutellu nemam, ale disponujem Mr Chockom z lidlu, to je duo a viac mi to chuti. Aj ked ma pali zaha, chodim do toho pohara cokolady aj v noci 😀 neviem co bude od zajtra v tej nemocnici kedze v noci musim ist aj 4 x cikat 😀 dnes som od nudy oprala este raz vsetko do postielky a idem este riad poumyvat a snad ak to do vecera uschne tak este ozehlim aby som mala aj ja dobry pocit ze som len nelezala na gauci 😀 ja si este polenosim v tej nemocnici a mam z toho hrozu ze tam budem len tak lezat 😀 inak porodu sa neboj, ked uz budes mat pri sebe uzlicek tak ta nic ani boliet uz nebude 🙂

lienka182
11. okt 2016

@mizuzka 😂 Mr. Chocko musim vyskusat 😉 zober si ho zo sebou 😉 tak ty sa ozaj nudis 😂 ja pozehlim posledne vecicky co som oprala pre malinku... Keby aspon bolo krajsie tak sa prejdem ale v takom pocasi...

evelina1607
11. okt 2016

Bambulky ak Vas ochrani nejaka z tychto "natural" rad od vyvolavaciek a nebodaj inych zasahov do prirodzeneho porodu, nech sa paci:
http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/ako-...
Vela bab zase nemoze dopustit na najucinnejsi starter porodu:
Koktejl z ricinoveho oleja.. Delikatesu necakajte, ale myslim, ze nam po 38tt nam uz je vsetko jedno, len nech sa uspesne dogulame:D
Takze: Připravte si směs z ricinového oleje (ke koupi v lékárnách alebo zdravych potravinach-Saloos) s meruňkovým džusem a hltem čiré kořalky=slivovica. Tuto vypijte. Během tří až šesti hodin se dostaví silné porodní bolesti. Pokud je tělo připravené…
Tak piste, ci nieco zabralo. Cez vikend asi do seba "lupnem" tu zmes. Vela stastia a sily

florence33
11. okt 2016

@jersey87 ďakujem. áno, v PP. včera som mala termín, ale akosi sa zatiaľ nič nedeje. rozmýšľam, že mať epi v zálohe, ak by bol pôrod dlhý, nie je zlý nápad, no nebola som na vyšetreniach a navyše mám trochu problém so zrážanlivosťou krvi. musím sa dnes opýtať dr., ako to vidí on.

mizuzka
11. okt 2016

@lienka182 jaj ved to tak je skaredo, ale musim ist pre syna do skoly ale skocim autom nech sme raz dva doma. A Mr Chock odporucam, je to super a aj omnoho lacnejsie ako nutella. Nutellu som uz roky nejedla, toto druhe mi chuti omnoho viac 😀 ale nechcem to tam brat so sebou, vezmem si radsej ovocie, nech nevyjedam len sladke. Aj tak som uz dost pribrala 😀

ssstanka
11. okt 2016

Baby,dnes ma uz pol dňa hlava bolí,bolesti vyžarujuce do krizov cca v 30-45min.intervaloch,slabá sa citim a este take jak svetielka pred očami sa mi mihaju. Dala som si magnezko,vela pijem ale aj tak nič. Termin nam cca 20-teho,môže to byť,že sa to pomaličky blíži?

seki11
11. okt 2016

@ssstanka Moze🙂

lukamka
11. okt 2016

@ssstanka nemala by si magnezko uz vysadiť? Mohla by si pre to prenášať sa mi zdá

lukamka
11. okt 2016

Dnes som si bola kúpiť nejaké homeopatika na tu moju nádchu... verím, že stíham byt fit v den pôrodu
Keď som vyšla z lekárne na aute papuča! Hned mi stúpol tlak, lebo som si automat vôbec nevšimla 😣
Ale prišli dve milé policajtky, roztopili sa z bruska a z toho, že to mame za par dni a tak som na konci tehu prvý krát zažila zvýhodnenie pre to že sme v očakávaní 🙂

vik_i
11. okt 2016

Ahojte kočky, mám po poradni, otvore a som na jeden a pol prsta...ale malá sa vraj už odráža nožkami od rebier a tak, tak že vraj už sa jej tak byť nechce, len som málo otvorená....ale že ešte máme dva týždne čas😊

lukamka
11. okt 2016

Inak baby Lidl ma teraz podprdy na kojenie za 5€

njanan
12. okt 2016

@zuzka71291 gratulujem a nech ste zdraví 🙂

mizuzka
12. okt 2016

Tak baby, ja uz som v nemocnici. Otvorena som len na jeden prst. Porazi ma tu. Vsetko je v poriadku. Zistila som ze nechavaju prenasat dva tyzdne. Neviem co tu budem bez mojich dvoch chlapov tolko robit. 😢

vik_i
12. okt 2016

@mizuzka prečo Ťa hospitalizovali keď sa nič zvláštne nedeje?

lukamka
12. okt 2016

@vik_i
@mizuzka tiez mi to hlava neberie, naco ta tam drzia, ked si ok? Ved vypocitany termin je vzdy len orientacny! Zbytocne ta stresuju, este k tomu ked byvas len cez ulicu 🙄

seki11
12. okt 2016

@mizuzka To ani ja nechápem,skús sa pýtať domov ak je všetko ok

emy222
12. okt 2016

@mizuzka ocuj a prečo musíš byť v nemocnici ? Keď ťa tam nechajú dva týždne len ležať ? Sa pýtam bo moja doktorka mi vravela že týždeň a potom vyvolavavcka ale neviem či by som musela ísť do pôrodnice už ležať 🙂 ja sa len informujeme 🙂 termín mám až na budúci nedeľu 🙂 🤗 😍

vik_i
12. okt 2016

@emy222 ja mam tiež na druhú nedeľu termín😊

emy222
12. okt 2016

@vik_i hej a už aj niečo vyzerá na to že by si mohla rodiť skôr 🙂 u mňa už asi týždeň a furt nič takže neviem či aj prenášať nebudem 🙂

mizuzka
12. okt 2016

@vik_i
@emy222
@seki11
@lukamka
No baby lebo prenasam podla nich i ked tehu trva do 42 tyzdnov bezne... ale uz treba kontrolovat kazdy den ozvy plodu, aktivitu maternice a plodovu vodu s prietokmi. Ale viem ze niekde to funguje napr tak, ze sa pridu baby natocit na ctg a idu domov... nuz v pondelok sa primar umilostil a pustil ma este ale dnes uz som musela nastupit...

lienka182
12. okt 2016

@mizuzka juu skoda... Tak dohovaraj drobcekovi nech uz pride 😊 u nas to tiez zatial nefunguje... Drzte sa 😘

vik_i
12. okt 2016

@emy222 tak pred týždňom zostupovala už hlavička a včera som bola otvorená na prst a pol 😊 tak som si myslela že sa možno niečo zacne diať...aj sme sa s mužom milovali či malej nepomôžeme ale nič...dneska zopakujeme😛 a uvidíme čo a ako..slabiny ma bolia už vyše mesiaca a dneska ma dajak pobolievali kríže. Takže tak.

emy222
12. okt 2016

@vik_i no mna boli všetko od spodu ani na vc neprejde bez bolesti aj bruško tvrdne vkuse a nič ......a aj sexikovali dva krát za deň a nič už teraz neviem či to dám taká ubolena ale skúšame všetko 🙂

emy222
12. okt 2016

@mizuzka vieš čo ale možno dobre že si pod dohľadom ja by som možno bola spokojnejšia keby ma kontrolujú uvidím co bude ale moja doktorka nehava doma pravdepodobne 🙂 jaaaj nech to už máme za sebou baby 🙂 už sa neviem dočkať a mám strach trochu toto čakanie hádam trvá dlhšie ako celých 9 mesiacov 🙂

lukamka
12. okt 2016

na dnesnej kontrole ani naznak bliziaceho sa porodu a ja som rada....
v noci som sa mokra 2x prezliekala, som slaba ako mucha caj mi uz pojde aj cez usi, no tak sme sa s babatkom dohodli, ze pocka kym budem fit... snad za par dni to vylezim

mizuzka
12. okt 2016

@lienka182 snazim sa no asi sa mu veeelmi paci vnutri 😊