Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@stevvvka ja som si ráno bez veľkej kávy ani predstaviť nevedela a to som sa rozbiehala. takže min 3-4 kávy padli isto ale fakt eľké. Neskôr som prešla na bezkofeinové latte a od soboty už nepijem žiadnu kávu ... nemôžem ju cítiť.
ahojte baby som v 7 týždni a nachladená ležím v posteli..... má niekto podobný problém?? Riešili ste to aj s lekárom?
@kikuskab no presla som si tym ked som bola v 5 a 6 tyzdni. A mala som nasadene aj atb. Urcite to ries aj s lekarom, aj ked je to len prechladnutie. Aspon moj nazor no 🙂
Caute baby, som v 6 tyzdni, dnes som bola na sono, no ja som nic nevidela , lekar vraj ano. Trosku mam obavy, vravi , ze je to drobnucke on pocita , ze cca 2 mm. Mam prist 29.2, vraj bude vidno aj srdiecko. Ja sa len obavam toho, ci to nebude mimomaternicove... :(
@zoginka ziaden stres ja som bola v pondelok tiez v 6 tyzdni a videl gestacny vack a zltkovy vacok a tiez nic, nestresujte sa , ma to cas par dni a zase podrastie ab ude vidiet viac, ale mimomaternicove by videl, urcite pozeral aj vajenciky, mne hned povedal ze mimomaternicove mozeme vylucit
@lenkaoravcova dakujem si zlatula 🙂
Aj ja idem 29.2. Na kontrolu 🙂
@zoginka no ked ho videl, tak mas potvrdene vnutromaternicove 🙂 a 2mm zodpovedaju tyzdnu, takze je vsetko super, hlavne neboj 🙂 viem ze sa to lahko hovori a tazsie kona, ale tie obavy neprospievaju nikomu 🙂 verim, ze na dalsej kontrole budeme uz vsetky pocut srdiecko a budeme sa tu tesit 🙂
@stevvvka ja som normalne pila tak tri kavy denne.teraz,ako som tehotna...som chcela dve..ale posledny tyzden som sa nutila aj k tej jednej rannej...aby ma prebralo...ale kedze som sa z nej pozvracala dnes,tak kavu uz nemozem:(ale keby mi nebolo zle,tak kludne pijem kavu...jedna-dve denne ti podla mna urcite neublizia
Baby mam taku otazku na vas, zajtra som objednana na masaz chrbta. Zacinam 8.tt, myslite ze mozem ist ? Klasicka masaz. Nic specialne, len nejaky olej asi. Mate nejake skusennosti ?
@hviezdicka236 v tehotenstve by si mala len tehotensku masaz a najlepsie od cloveka ktory sa v tom vyzna
@hviezdicka236 mozes si dat krcnu a trapezy v sede, zvysok by som teraz neriesila
@hviezdicka236 ja chodim a mozes do 3 mesiaca. Rozpravala som s fyzioterapeutmi o tom 🙂

Myslim, ze jedna slaba denne neuskodi. Pokial mi z nej nebude zle, nebudem si ju odopierat....