icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

mizuzka
13. okt 2016

@janifer gratulujem, vela zdravicka a sil a uzivajte si spolocne chvilky

lukamka
13. okt 2016

@seki11 urcite myslel ten BPD priemer - to je priecne, potom je este jeden priemer od čela po zahlanvu kost (lebo hlavka ked pozries zhora neni presny kruh)

no ale kazopadne je tu taka tabulka:
9,3 =32,8cm
9,5= 33,6cm
9,6 =34,0cm a 9,8=34,4cm

lukamka
14. okt 2016

Baby od štvrtej rana odchádza hlien a čerstvá krv po kvapkách... teraz neviem, tatika sme poslali do prace s výstrahou nech je nalepený na mobile. Mne sa niečo marí, že keď je aj krv, tak sa to uz deje, ci?

lienka182
14. okt 2016

@lukamka ja som krvacala o pol druhej... bolesti, tvrdnutie bruska intervaly 3-5 minut.... neprestavalo to potom zase vytieklo dost krvi... sli sme do nemocnice a vraj sa nic nedeje... ze ani kontrakcie nemam.. tak ja si ani neviem predstavit ako to boli lebo uz teraz je to dost neprijemne a bolestive... strasne som sa zlakla krvi a vraj nejaka cievka praskla ze to nic... ja uz neviem kedy pojdem do porodnice... asi porodim doma ☹

seki11
14. okt 2016

@lukamka myslím že kým niesu kontrakcie a nieje to čerstvá krv nic sa nedeje.

seki11
14. okt 2016

@lukamka Dakujem

seki11
14. okt 2016

@lienka182 A poslali ta domov?

lukamka
14. okt 2016

@lienka182 berme to ako dobrú správu, že sa niečo začína diať ;)

seki11
14. okt 2016

@lukamka Asi by som sa ale išla opýtať ako lienka182 ,radšej.Nic za to nedas🙂

lienka182
14. okt 2016

@seki11 ano... Ze uvidime... Ale ze nalez sa od poradne velmi nezmenil... Lezim tu vo vani a stale to prichadza...

seki11
14. okt 2016

@lienka182 Myslim že to už bude čoskoro.Ked neprechádzajú bolesti ani vo vani.Princezna ta už chce vidiet😘

lienka182
14. okt 2016

@lukamka a mas aj nejake bolesti? Drzim prsty 😊
@seki11 uvidime... Nech to uz zacne alebo prestane och 😕

seki11
14. okt 2016

@lienka182 verím ti🙂Neboj ,tie bolesti prejdu a budeš mat klbko šťastia pri sebe💕❤️😍

lukamka
14. okt 2016

@lienka182 bolesti len ako keď mi začínala ms, žiadne kontrakcie, zatiaľ len nová čerstvá krv tiez ako na začiatku ms

tanikbb
14. okt 2016

@lukamka a ked je krv nemala by si ist? Ja by som radsej sla.

lukamka
14. okt 2016

@tanikbb je to taky hlien zafarbeny cerstvou krvou, velke len ako jednocentove mince
teraz sa zase nic nedeje 😕
@lienka182 kolko si tej krvi mala? nechcem aby aj mna poslali domov, mam to asi hodinu cesty

krekacsmarika
14. okt 2016

@guizui ja prave teraz budem dostavat tu krv,potom poviem.ale zajtra urcite neidem domom

guizui
14. okt 2016

@krekacsmarika drzim palce!

lienka182
14. okt 2016

@lukamka dost... ked som sa utrela tak skoro cely papier... krv s vytokom a potom som mala iba take slabo ruzove... a este aj teraz zo mna vyjde...

lukamka
14. okt 2016

@lienka182 ja uz mám skôr hnedú a stále po troske niečo ide. Moja PA hovorí, že mame čas, tak čakáme na vodu, alebo pravidelne kontrakcie
Moja tento víkend to dáme obe uvidis!

mizuzka
14. okt 2016

@lukamka ja som mala podobne vcera a dnes tiez trosku. To moze byt aj z toho ze sa pomaly ten krcok otvara a postupne odchadza aj ta zatka

lienka182
14. okt 2016

@lukamka jaj ked ja mam vkuse bolesti... Uz 10,5 hodin... Ale nie su uplne pravidelne... Moj gynekolog povedal zobrat magnezium a ked do hodiny neprejde tak ist spat...o chvilu budu 2 tak sa tam vraciam a uvidime co... 😢

lukamka
14. okt 2016

@lienka182 tomu magneziu nerozumiem.... chceme predsa rozbehnut kontrakcie nie? ale tak on je odbornik, tak snad vie. Moja PA hovori, ze si mam dat tonic a teply kupel
ja si tak nejak myslim, ze to je jedno co si dame 🙂 aj tak sa drobci zariadia ako sa im bude chciet

emy222
14. okt 2016

Ahojte baby dneska.poradna všetko ok malinkej sa zevraj nechce len slabucko na prst otvorená a to doktorka ma malnke prstiky :( už nevládzem že o týždeň zas ak neporodim a uvidíme čo a ako 🤔 😯 🙄

evkano
14. okt 2016

@lienka182 myslíme aj s Alžbetkou na Teba, nech vsetko dobre dopadne a už ste s malinkou spolu 😘

emy222
14. okt 2016

@lukamka
@lienka182
Baby držím palce ak to už príde tak nech to máte rýchlo čo najmenej bolestivé a bábätká zdravucke 🙂

andi88
14. okt 2016

Tak dnes poradna...otvorena na prst,krcok makky🙂 prietoky vyborne...dnes mam uz od rana bolesti v lavom vajecniku a pobolievaju ma krize... Tak uvidime co a ako... 🙂 uz by to mohlo prist... 🙂

mizuzka
14. okt 2016

Ahojte baby, tak ja som o nieco viac otvorena ale drobec je este vysoko, takze zajtra rano este ctg a potom idem na vikend domov z nemocnice a v nedelu vecer sa mam vratit. Taze tak som dnes po vizite dopadla

lovely_choice
14. okt 2016

@lukamka pokiaľ je už hnedá, tak to asi bude z otvárajúceho krčka. Ak by bola jasno červená vo väčšom množstve, môže to byť z odlupujucej sa placenty, a to by som sa už ponáhľala do nemocky. Držím prsty k rýchlemu pôrodu, ako aj ostatným mamičkam cakatelkam.

lovely_choice
14. okt 2016

@janifer blahoželáme k Marekovi. Zvládla si to super (aj s jeho mierami). Veľa zdravia, šťastia a spoločnej radosti.