Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Baby od štvrtej rana odchádza hlien a čerstvá krv po kvapkách... teraz neviem, tatika sme poslali do prace s výstrahou nech je nalepený na mobile. Mne sa niečo marí, že keď je aj krv, tak sa to uz deje, ci?
@lukamka ja som krvacala o pol druhej... bolesti, tvrdnutie bruska intervaly 3-5 minut.... neprestavalo to potom zase vytieklo dost krvi... sli sme do nemocnice a vraj sa nic nedeje... ze ani kontrakcie nemam.. tak ja si ani neviem predstavit ako to boli lebo uz teraz je to dost neprijemne a bolestive... strasne som sa zlakla krvi a vraj nejaka cievka praskla ze to nic... ja uz neviem kedy pojdem do porodnice... asi porodim doma ☹
@guizui ja prave teraz budem dostavat tu krv,potom poviem.ale zajtra urcite neidem domom
@krekacsmarika drzim palce!
Ahojte baby dneska.poradna všetko ok malinkej sa zevraj nechce len slabucko na prst otvorená a to doktorka ma malnke prstiky :( už nevládzem že o týždeň zas ak neporodim a uvidíme čo a ako 🤔 😯 🙄
Tak dnes poradna...otvorena na prst,krcok makky🙂 prietoky vyborne...dnes mam uz od rana bolesti v lavom vajecniku a pobolievaju ma krize... Tak uvidime co a ako... 🙂 uz by to mohlo prist... 🙂
Ahojte baby, tak ja som o nieco viac otvorena ale drobec je este vysoko, takze zajtra rano este ctg a potom idem na vikend domov z nemocnice a v nedelu vecer sa mam vratit. Taze tak som dnes po vizite dopadla
@lukamka pokiaľ je už hnedá, tak to asi bude z otvárajúceho krčka. Ak by bola jasno červená vo väčšom množstve, môže to byť z odlupujucej sa placenty, a to by som sa už ponáhľala do nemocky. Držím prsty k rýchlemu pôrodu, ako aj ostatným mamičkam cakatelkam.
@janifer blahoželáme k Marekovi. Zvládla si to super (aj s jeho mierami). Veľa zdravia, šťastia a spoločnej radosti.

@janifer gratulujem, vela zdravicka a sil a uzivajte si spolocne chvilky