Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
15 hodin bolesti za mnou... Naposledy na 5 prstov otovrena... Konecne mam epidural... Dievcata drzte prsty...
Dievcata blahozelam 😉
@tanikbb u nas davaju ked si na 4... Ja som prisla robili mi vysetrenia a ked uz mi mohli dat tak uz to bolo na tych 5 cm... Rano o pol druhej zacali vraj poslickovia ked som bola v nemocnici o pol siestej tak vraj poslickovia... A potom sme prisli o jednej spat a to uz som bola na 4 cm... Vodu mi prepichovali a do 15 minut sme sli na salu 😊kontrakcie som prezivala v sprche uzasne nieco mohla som sa hybat a zaroven voda mi pomahala... Ked som dostala epidural asi hodinku mozno aj menej som odychovala to bola pre mna super ulava po tych hodinach 😉
@lienka182 krasnucka foto plna lasky;) a to este len uvidis, ake je materstvo uzasne.. Vela radosti a zdravia prajem
Ahojte baby... vsetkym ktore uz mate porod za sebou srdecne blahozelam. My sme po termine...termin bol 11.10.dnes uz konecne nastupili do nemocnice, kedze som po prvej sekcii a kazdy mal uz obavy aby som na vlastne riziko doma ostala ... inac doktor ma uz 2 tyzdne dozadu posielal do nemocky kvoli jazve... je to tu heozneeee a malu dcerku mam doma 2 a pol rocnu, kvoli nej len revem lebo nemozem byt s nou a ona zasa place doma ... 2 noci som poriadne kvoli tomu ze musim do nemocky nespala a dnes asi toho zas vela nenaspim .. vkuse som myslienkami pri malej ...
Gratulujem vam dievcata! Sice casto nepisem ale vzdy vecer si so zavistou (v dobrom) precitam, ktora to uz ma za sebou 🙂. My mame termin 31.10.ale som este zavreta, krcok tvrdy...tak este sa nechystam. Fotky su uzasne 🙂. Aky je to perfektny pocit dostat babatko do ruky ze...🙂 prajem vela rarosti a stastia a drzte prsty...ja tu pridam fotku a bohvie kedy.. 🙂
@chrumko2912 Neviem ako ta potesit...viem ze je to taske byt bez malej ale skus sa trosicku premoctkoli svojmu zdraviu a hlavnezdraviu tvojho babätka...🙂verim ze to uz dlho nebude trvat a budete coskoro spolu doma zo svojou cerkou 2a pol rocnou cerkou a malickym.Ved ked viete ze je o nu dobre postarane tak si nemusite robit tak zle...ja viem ze sa mi to lachko rozprava...Nech skusi otecko jej nieco kupit nove niejaku hracku ...nieco co by chcelaaby nachvilocku zabudla ze nieste doma😉Drzim silno prsteky aby ste to mali cim skor zasebov a boli coskoro doma pri svojich Laaskach😘

@janifer blahozelam 😊