Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Baby, ja som na tom podobne ako @dany1dany - vela neprispievam ale poctivo "sledujem" a tesim sa s kazdej spravy o novej prislusnicke/prislusnikovi rodin... Kiez by sme kazda jedna ako vacsina z vas zvladli tak dobre a rychlo tie porody. Hlavne nech zdravie sluzi krpcom ale aj nam... Ja si to asi este vytrpim nakolko sa doktori nevedia zhodnut na termine a zakazdym mi iny doc. povie iny termin kedy to mozem ocakavat. Bolesti v podbrusku su uz v plnom nasadeni, od stredy nepravidelne silne vystrelovanie do slabyn a uz parkrat aj do krizov. Ale od hl.zatky, nejakych inych priznakov ci vody ani chyra... No ale mala ma dnu ocevidne pohodku, kopcuje si tam o stosest.
Blahoželám všetkým čerstvým mamičkám! 🙂 Ja som už po termíne a každý ďalší deň mi pripadá dlhší ako ten predošlý. No a najlepší je môj gynekológ: Čo nerodíte? Však už niečo robte!
@florence33 Som na tom podobne,termín 13,14 a nic....takze čakáme do 20 a keď nic tak hospitalizacia😞Ach nechce sa mu a už je veľký.....chcela som bez epiduralu,ale keďže mám všetko vybavené,asi to nebudem siliť a dám si ho zaviesť.
@seki11 Ja som mala termín 13teho a ak nič, mám prísť 19teho a tiež nepredpokladám, že ma ešte budú chcieť nechať prenášať. S epidurálom detto, radšej by som bez, ale včera som si pre istotu vybavila potrebné vyšetrenia. Dúfam, že to príde ešte tento týždeň, ale akosi tomu nič nenasvedčuje 😒
@seki11
@florence33 baby a skusali ste aj nejaké "vyvolavacky"? Myslím, dlga prechádzka, sex, drazdenie bradaviek, vana a tak?
@florence33 Ani u mna.Termin mame teda rovnaký.Krize pobolievaju,aj brucho tvrdne ale inak nic😞
@6mia6 tiez som skusala a aj skusam, ale zatial marne. Po vcerajsom dokladnom upratovani som mala chvilu pocit, ze idem na to, ale iba chvilu 🙂 starsie dieta som porodila po dvoch tyzdnoch po termine s vyvolavackou, ale stale dufam, ze toto bude inak.
@seki11 tak to budeme mat dnes rovnaky program 😀
@6mia6 ..aj mne podobne. Niekde som citala ze "zmolenie" bradaviek + kegelove cviky zaroven sposobuju vyplavovanie prirodzeneho oxitocinu co moze vyvolat porod. Ja som to pri prvom skusala asi tyzden...nic a potom pri poslednom "zmoleni" mi do 3 min praskla voda prudom. Vraj to ale zabera len ked su dozrete porodne cesty a vtedy uz staci malo dopomoct... ked telo este nie je pripravene tak to neurobi nic. Tak skuste 🙂
@florence33 @seki11
Kočky, ak mozem poradit, urcite by som isla namiesto vyvolavacky+epi radsej do tohto (skuste, nic za to nedate..):
RICINOVÝ KOKTEJL (recept z knihy Zdravé těhotenství přirozený porod od I.S.)
ricinový olej 20-30ml-50ml
sklenice meruňkového=marhuloveho džusu (alebo zmixnuty kompot)
hlt čiré hořalky=slivovice nebo malý panák, možno použít whisky nebo šampaňské
- všechno smíchat dohromady a vypít

@lukamka wau Kati, tak to bolo mega rýchle! Hovorila som ti to 🙂. Srdečne gratulujem a teším sa na Vás 🙂.