icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lukamka
16. okt 2016

🙂 🙂 sranda s tou plachtou, mozno aj dobry napad, inak csta autom v kontrakciach je silna kava, kazda nerovnost na ceste bolela. A ja som sa rozplakala

lukamka
16. okt 2016

Dievcata dnes by sa mohol este niekto narodit, myslime na vaassss

tanikbb
16. okt 2016

@evelina1607 eviiii chod vzdat hold Saganovi porodom. Mozno an meno zmenite hihihi

evelina1607
16. okt 2016

@tanikbb moja zlata rada by som, no este vraj nie som viac ako na 3 palcoky;) tak ma z MT porodnik poslal domov, aspon sa vyspim..no ale kontrakcie citim uz dost bolestive a postupne sa aj spravidelnuju..tipujem, ze do stredy sme styria;) dobru nocku vsetkym este-cakatelkam aj uz-mamickam

emy222
16. okt 2016

Baby bola som v sprche a jak som zastavila vodu išla sa mydlit trochu zomná niečo vytekalo tak som sa doumyvala a teraz nič mohla to byť.plodova voda ?

tanikbb
16. okt 2016

@evelina1607 evi vsak len aby si uz v noci nesla spat. Vsak ako sa chces vyspat ked mas kontrakcie?

lukamka
16. okt 2016

@emy222 mne vyslo plodovej vody vseho vsudy asi deco co som si vsimla. Zvysok az vo vani asi, alebo na wcku medzi tym. Netusim, kazdopadne ja som furt cakala na tu vodu... asi aj preto som dosla otvorena uz na 8 a nechapala, ze hned aj ideme na vec

evelina1607
17. okt 2016

@tanikbb v polohe lezmo sa mi zjemnuju, takze v pohode..len par z nich je bolestivych-takych tlakovych, "roztahovacich".. uz citim, ze sa pripravuju cesty a coskoro pojdeme, huraaa;) aj ked cez den to zase moze trochu ustat.. ked sa dlhsie neozvem, som na sale a fucim-tlacim;) paa

evelina1607
17. okt 2016

Toto je fajn clanok-kedy sa vybrat do porodnice..🙂
http://www.babyweb.sk/kedy-ist-do-porodnice-ale...

jersey87
17. okt 2016

Baby tie co uz mate drobcov pri sebe, chcem sa opytat ako vase deti zareagovali na vigantol? Nam ho predpisala doktorka a odvtedy sa zo spiaceho babatka stalo klbko nervov, krcov a placu.

tanikbb
17. okt 2016

@jersey87 my sme nemali ziadny problem so synom. Neviem ci sa nieco zmenilo za tych 5 rokov ale pisalo to viac mamin. Ja som dost dbala na svoju stravu a pohodu. Aj to sa odzrkadli na babatku a jeho spravani. Ale to urcite vies. Existuje aj nieco ine ako vigantol?

tanikbb
17. okt 2016

@evelina1607 vidim,ze sme boli hore v tom istom case haha

evelina1607
17. okt 2016

@tanikbb stopovaka som kontrakcie;) este som doma..

mizuzka
17. okt 2016

@evelina1607
@lienka182
@seki11
@emy222
Dakujeme, ani ma nenapadlo inak ze bol spln heh 😊

lukamka
17. okt 2016

Dievky neviem ako vy, ale pre mna to kojenie je asi ako dalsi porod :/

lenicka2609
17. okt 2016

@jersey87 ahoj,prepac ze sa tu montujem do vasej diskusie ale rada Vas citam a k tomu vigantolu musim napisat ze aj u nas mal zle ucinky,prvy tyzden super,potom sa nasadil vigantol a katastrofa sa zacala,cele dni plakavala juj,potom tyzden v nemocke a nic,potom zase doma a katastrofa,no zial nenasla som pricinu,vsetci mi hovorili ze mala je taka uplakana,no po 3 mesiaci v pohode o trochu,asi si zvykla borok. Teraz cakam druhe v maji a na 100% viem ze vigantol nie,dobre ohlasi su na vitamin D od Jameson,hadam som to spravne napisala.

janifer
17. okt 2016

@jersey87 aj mne sa zda, ze robi traviace problemy. A davali sme Vit.D kvapky od Jamiesonu.

lienka182
17. okt 2016

@lukamka ja kojenie celkom dobre ale malicka ma zltacku tak len spinka s spinka aj pri kojeni ju musim budit 😯 ked bola culejsia tak krasne pila. Inak prsia mam ako bomby 😄

lukamka
17. okt 2016

@lienka182 Rebeke sa zapiekla smolka, nemohla sa chudatko vytoto... a ja som si myslela, ze to je hlad, tak som.ju stale prikladala. Teraz mam bolave prisatia, bola som uz aj na laser, ked sa ide prisat, tak vidim vsetkych svatych od radosti :(

majush
17. okt 2016

@lenicka2609
@janifer este ze ste to napisali s tym vigantolom, hned kupim radsej tie jamieson kvapky, a kanavit sa uz neberie? U prvej som si sice nevsimla nejake zmeny pri uzivani vigantolu...

lenicka2609
17. okt 2016

@janifer a prosimta chcem sa len opytat detska ti nerobila problemu ked si jej povedala ze vigantol nedavas? Nam ho dava totizto na predpis a neviem ako zareaguje ked jej potom poviem ze ho nechcem.

@majush kanavit bol u nas v pohode,v prvych tyzdnoch sa dava raz za tyzden a neskor raz za mesiac.teda nam tak dr.kazala.

majush
17. okt 2016

@lenicka2609 u nas bola pediatricka na navsteve abdaka mi recept iba na vigantol, kanavit ani nespomenula. Poradnu mame az buduci pondelok

tanikbb
17. okt 2016

tak ja po poradni, ze nejaky posun oproti minulemu tyzdnu tam je ale nic ako porod. takze sa vidime buduci pondeloooook. no a to uz dufam, ze nieco uz bude lebo uz mi je dlho, bolavo a nespavo. jooooj

jersey87
17. okt 2016

@lukamka no zo zaciatku je to kojenie bez pochyb horsie ako porod. Ale potom zvyknes. Ked som si ja zvykla, tak uz kazdy...

jersey87
17. okt 2016

@janifer a boli lepsie tie od jamiesonu? Predpisala vam ich doktorka alebo ste ich kupili len tak a nahradili?

seki11
17. okt 2016

@tanikbb Verím ti....ja čakám do štvrtku a ak nic tak hospitalizacia a vyvolávačka.Co už keď sa malému nechce.Dnes som cvicila s anibalom po 6 dňoch a veru sa neposunula,zostala som na 29,5 a zase mala ranka takze som prestala no a hneď potom mi odišla druhý krát zátka....cast.A stále nic😔Hlavne že Dr mi už vo štvrtok povedal že krcok úplne mäkký a otvorená na 1,5 prsta😀Maly je asi lenivy😜

jersey87
17. okt 2016

@tanikbb mala bola v pohode, pekne vyspala aj 3-4 hodiny. Ked som dala ten vigantol, tak ma problem zaspat, strhava sa zo spanku na krce a ten bolestny plac... :( teraz ma problem spat hodinu, aj to dost mrnci, zobudi sa unavena. A vecer sa trapime aj tri hodiny kym zaspi. Dnes ani zajtra jej ho nedam a uvidime, ci pride nejaka zmena...

janifer
17. okt 2016

@jersey87 asi menej chemie je v tom a teda treba davat pozor na davkovanie. 1kvapka. Ziadne ze 1 23...ved plus minus je to jedno. Ja som to googlila, doktorka to nepredpisuje. Je to teda drahsie ako ten Vigantol. Od synovho roka ficime na cucoriedkovom sirupe Nahrin od Justu. Tam je zelezo, vit C, A, B, D a este cosi...potom netreba davat uz ine kvapky a vyborne chuti. Pijeme cela rodina, je to drahe ale mnam. 70%cucoriedkova stava. Urcite lepsie ako nejake umele C-ko kysele.

lienka182
17. okt 2016

@lukamka to som ani netusila ze sa moze stat toto 😮 nech to cim skor prejde! Takze ty kojis len to strasne boli? Sa ti spravili ranky ci preco?
Ja zas nech robim co robim ta malinka spinka... Bojim sa nech sa mi prsia nezapalia 😢 zatial sme vsak ok... Papat jej chuti ale strasne ju to unavi a spi... Nech robim co robim tak ju neviem zobudit 😕