icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

ssstanka
15. okt 2016

@lukamka chudáci, asi ani nevedeli ako sa volajú, keď tvoj mm na nich zreval a ty ešte si predychavala kontrakciu, to je veľmi nebezpečná kombinácia 😀

fra
15. okt 2016

@lukamka vraj minule šlo po obchvate veľmi rychlo auto s veľkou plachtou s napisom "rodíme" že mu všetci kývali, usmievali sa a púšťali ho ... ale to ste asi neboli vy, že? 😀

ssstanka
15. okt 2016

@fra vnukla si mi napad, idem písať na dajakú plachtu 😅

tanikbb
15. okt 2016

@fra to je uuuuzasny napad. Ked pojdem na Antolsku zo stareho mesta tak to asi aj ja dam na zadne oknoooo. Na predne by to bolo asi dost divneeee

tanikbb
15. okt 2016

Inak podla navigacie to od nas trva 15min. V normalnej premavke. Eate musim zmerat okolo 8:30 rano hih

lienka182
15. okt 2016

Maminky inak v stredu pred porodom som pila tonic a dala si teply kupel, stvrtok pred porodom teply kupel a vecer sex a asi o 3 hodiny na to zacali bolesti 😉 mozno nieco z toho pomohlo

seki11
15. okt 2016

@lienka182 kúpeľ mám za sebou,sex pred sebou.... a tonic nemam😞Skúsim ho zajtra ak dnes nic.

tanikbb
15. okt 2016

Booooze babyyyy ked ja na ten sex nemam vobec chut koksooooo.

emy222
15. okt 2016

@tanikbb 😂😂😆 u mňa aj je chuť .....síce je to trošku zábavné najst tu polochu aby ma nič nebolelo ale sa bojím vždy neviem prečo ...či to neublíži aj ten orgazmus 😱😬 nechcem to tu tak rozpisovať ale vždy kontrolujem či je malá ok ale keď to odporúčajú 😍😎😋 tak hádam neva ale podla mňa si musíme počkať kefy si samé výberu termín tie naše bábätka už skúšala všetko asi :(

jersey87
16. okt 2016

@lukamka boli ste aj v televiznych novinach? 😀

alicazazrakova
16. okt 2016

Zienky, malinko prispievam, ale citam 🙂 a vsetkym, ktore to uz mate za sebou a mozete si svoje lasky vyspusinkovat z celeho srdca blahozelam a prajem vela zdravicka :-* a nam, ktore to este len caka, prajem nech vsetko ide hladko 😉 kocky, myslite, ze uz mam padnute brusko? Mne sa zda, ze uz je nizsie, ale....

tanikbb
16. okt 2016

@alicazazrakova podla mna ano. Ja mam podobne ale este je vyssie. Cakam kedy sa sumienka posunie lebo vsak uz by sa mohla. Drzim palce nech je to coskoro.

lienka182
16. okt 2016

Zenusky dnes je spln nie? Tak sa to mozno u viacerych rozbehne 😉 drzim prsteky 😘

alicazazrakova
16. okt 2016

@tanikbb ved uz aj ja cakam, kedy to pride 🙂 na jednej strane mi je fajn, kym je drobca v brusku a starsie dietatko v skolke, mam veget... Ale uz si cela zavadziam, fucim, v noci nespim.... Amen tma, to som pri prvom tehu nezazila.... Zajtra idem do poradne a ak mi lekar opat s ironickym usmevom zahlasi, ze som zatvorena ako brana nebeska, tak ma na tej koze asi picne 😀

tanikbb
16. okt 2016

@alicazazrakova hovoris o mne? Lebo teda akocez kopirak. Idema uz slak trafit. Malu som vcera aj menej citila ale po dohovarani dala o sebe znat. Juj ok vydrzim este chvilu ale uz uz nech ta chvila prejde

janifer
16. okt 2016

@tanikbb daj si kapucino akebo viedensku kofeinovu. Ja som posledne dni babo veeelmi malo citila, bala som sa, ale ta kava ho zobudila. Inak nie som zastanca kofeinu v tehu, ale raz zacas zhresit.... no a drzim palce nech to dobre dopadne!

janifer
16. okt 2016

@lukamka no ako z filmu. Inak ake to je v aute s kontrakciami? Mne maximalne vyhovovalo, ze som sa mohla prechadzat, vesat na rebriny...to som rada ze nemocnicu mam coby kamen dohodil.

tanikbb
16. okt 2016

@janifer ja pijem raz denne kofeinovu ale je pravda ze som uz asi 2 dni nemala ziadnu. Idem spravit. An caj z maliny na cely den.

barbarelka
16. okt 2016

@alicazazrakova hahaaa,ja rovnakoooo!!! S tym rozdielom,ze mam maleho spunta(2 roky 9m.)so mnou domaaa!

tanikbb
16. okt 2016

@janifer ja som sla pred 5,5 rokmi do nemocky taxikom a teda asi 2kkntrakcie som si tam predychala. Este ze nas vzal lebo by ma asi siblo keby prisiel uvidel tehotnu a odisiel hahahah.

seki11
16. okt 2016

Inak môže sa piť tonik?Obsahuje chinin,dosť báb ho ale pije na vyvolanie pôrodu.Pohar ale hádam neuskodi🙂

florence33
16. okt 2016

a čo ten ricínový "koktejl"? začínam o ňom uvažovať...

seki11
16. okt 2016

@florence33 ja veľmi niesom za ten tvrdý alkohol tam🤔

mizuzka
16. okt 2016

Baby, tak my uz mame konecne Matejka 😊 narodil sa dnes 9:40 s mierami 2950 g a 47 cm 😊 inak vcera ma z nemocky pustili na priepustku, dnes do 18:00 som sa mala vratit. Bola som vcera hod a pol na prechadzke, doma upratovanie, vesanie pradla proste pohyb a potom vecer tepla vana a sexik... no chvilu po sexe som dostala kontrakcie a rano o piatej sme sli 😊

lienka182
16. okt 2016

@mizuzka blahozelam ❤😍😊

seki11
16. okt 2016

@mizuzka Gratulujem😘🤗❤️

emy222
16. okt 2016

@mizuzka gratulujem super 🙂 tak nakoniec to išlo ľahko my sexikujeme a furt nič :( tíško závidím ( v dobrom ) ,,.😆😘

evelina1607
16. okt 2016

@mizuzka blahozelam k prvemu splnovemu babatku;) dufam, ze ta budem nasledovat.. Okrem toho, ze dnes mam termin, mam vselijake pocity a skoro non stop mi tvrdne brusko, bolesti v slabinach, zaludok na vode a do toho kyselina.. Ale TESIM SA;)

tanikbb
16. okt 2016

@evelina1607 eviiiiii pana fera tak nech to teda dnes vyjde. Drzim paste

evelina1607
16. okt 2016

Sagan obhajil titul, idem na jeho vitazstvo porodit;))) aspon dufam, ze to uz ideeee