Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Dievčatá ,tak ja už 4dni po TP, v nocu nespím, cez den zas neviem. Mávam tvrdnutie bruška, aj bolesti krížov uz dobrý týždeň a furt nic. Zajtra mam druhu poterminovu poradňu a uz som z toho hotová
Ahoj zienky dnes o10:13 Mirko uzrel svetlo sveta..3700g a 52cm....strasne dlhe a tazke to bolo. Ale sme ok...🙂
@jersey87 ja by som ten pór určite vyskúšala, v najhoršom zistíš, že toto nie, pre jeden krát to rozhodne nemôže nejako dlhodobejšie uškodiť ... kojila som 4 deti každé skoro 2 roky a nikdy som sa v druhu jedla neobmedzovala, nikto z nich nemal nikdy žiadne problémy z toho, čo som jedla, chapem že každy to ma inak, ale ked sa ti žiada, určite skús aspon raz
Baby ja v nemocnici už nemám zevraj skoro žiadnu plodová vodu zajtr vyvolávajú pôrod ach dúfam že. Všetko dobre dopadne 🙂 držte palce ,🙂
Tak aj ja uz mam odrodené. "Maly" Nathan sa narodil 24.10. a ma 4330g a 51cm. Bez nastrihu!!!!
Zienky, tak v piatok 4:30 zacali kontrakcie, 7:20 som dala maleho do skolky, 7:50 ma prijali, otvorena na 8 prstov, 8:55 bola mala na svete.... Supa 😀 vsetkym novopecenym mamicka gratuluhem, vela zdravicka, mliecka a pohodicky 🙂

Baby na viacerych strankach som nasla, ze por by nemal babatku vadit. Myslite, ze je to ozaj tak? Nechcem zbytocne riskovat bolesti, ale fakt uz nemam poriadne co jest. :(