icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

vik_i
25. okt 2016

@alicazazrakova ja som netrpezlivo celý čas sledovala kedy dáš refresh 😆 blahoželám a opatrujte sa😉

lienka182
25. okt 2016

@alicazazrakova blahozelam ❤❤❤ to bola rychlovka 😊

lukamka
25. okt 2016

@alicazazrakova dopadnem z teba 🙂 🙂 mala si to presne ako ja, prijatá na 8 a do hodiny finále, ale s tou škôlkou som si normálne robila starosti 🙂 🙂
Užívajte si slečnu ❤️

babucika
25. okt 2016

@alicazazrakova blahozelam! Rychlovka 😉. S tou skolkou bolo u nas podobne,od tretej som mala bolesti, cakala som na 6.30 aby sme malu mohli odviest do skolky a utekali do porodnice 🙂

ssstanka
25. okt 2016

Podávam hlásenie z dnesnej poradne. Otvorena som stale na jeden prst, vnútorná bránka na sto zámkov. Mala je vysoko a nezostupuje tak ako by mala. Ak do piatku nic, tak rano nastup do nemocnice a budu mi davat tabletu zo spodu, vyvolávať. Baby ako dlho to trva kym ste porodili po vložení tablety?

tanikbb
25. okt 2016

@alicazazrakova tak to klobuk dole. A do nemocky si sa viezla sama?

tanikbb
25. okt 2016

Ja dnes u kamosky zrejme prva vazna kontrakcia okolo 16:20. Teraz ma bolia krize, pijem malinu a taka vnutorna triaska. A nejaka energia fo mna, vecera navarena za par minut. Bodaj by si to mala rozmyslela a zajtra na svete. To by boloooooo

erickatt
25. okt 2016

@alicazazrakova to bolo o chlp

alicazazrakova
25. okt 2016

@tanikbb to nie, to by som nedala, to som uz mala kontrakcie kazde 2 min 😀 ale kedze som manzela rano 4:45 pokojne vyslala do prace, ze ved to hadam prejde... Alebo ze casu dost, ved po sekcii som bola ako prvorodicka, musela som volat nasich... Nastastie neboli zapchy, inak to rozbalim na zadnom sedadle 😀

jersey87
25. okt 2016

@tanikbb vyzera to dost nadejne. 🙂

deniss111
25. okt 2016

@sarina5 waaau gratulujem.to sa ti ako podarilo bez nastrihu??

alicazazrakova
25. okt 2016

@tanikbb tak ako pokracujes? Drzim palce

evelina1607
25. okt 2016

@alicazazrakova tak ty si fakt "zazrakova";) gratulujem

evelina1607
25. okt 2016

@sarina5 super, gratulujem;)

evelina1607
25. okt 2016

@tanikbb tanik som s Tebou a posielam energy, drzte sa a nech to ide hladko;)

tanikbb
25. okt 2016

No co vam poviem. Cely vecer tvrdne a mala ma diskoteku. Ale kontrakcie ako si pamatam s miskom to zatial nie su. Idem si lahnut a uvidim co sa udeje. Ale kludne by som prijala porod aj zajtra.

sarina5
25. okt 2016

@deniss111 Dakujem. Tym, ze to bol môj 3.porod. A aj pri 2. som mala velke dieťa-4250g. Ale vtedy ma natrihli.

diablikovci
26. okt 2016

@alicazazrakova Gratulujem. Ja som mala podobné. 1:56 som sa zobudila na kontrakcie o 2:10 som volala mužovi do roboty mal nocnu nech príde o 2:30 bol doma, len rýchlo maleho sup do auta tak v deke a o 3 na prijíme otvorena na 7-8 palce a 3:50 mala n svete 🙂

tanikbb
26. okt 2016

Naaaa a u nas klud. Joj a myslela som ze uz to bude. Ale zase ked to raz zacalo tak to uz bude postupovat hadam.

emy222
26. okt 2016

Ahojte baby tak už som aj ja konečne na svete volám sa Amy mám 3800g a 52 cm bol to boj 10 hodín a nakoniec cisarakom ale všetko je ok držím palce všetkým cakatelkam 🙂 a pozdravujem mamičky 🙂

tanikbb
26. okt 2016

@emy222 kedy si mala termin?

vik_i
26. okt 2016

Čaute kočky, rano som bola na poradni. Všetko ok, otvorená na jeden priechodný palec, ale Dr do mňa dost pošupal že už sme po termine ak do piatka nič idem na príjem. Prídem domov a špiním...ako prvorodička stres panika, tak s MM naspäť do nemocky. Zlatý Dr nám rano trocha pomohol a porozťahoval 😛 tak mi vraví že je to na spadnutie....že možno do večera alebo zajtra ráno sa vidíme aj na sále...od prstov na nohe az po korienky vlasov ma bolí asi všetko...ale teším sa ako blcha😍😍😍😍😊😊😊😆😆😆😆

zuzka71291
26. okt 2016

@emy222 ahoj,mozem sa opytat,preco nakoniec cisarskym?my sme mali totiz podobny scenar...

iviciatko
26. okt 2016

Ahojte,ja som sa "zabudla" pochvalit tiez babou do partie 🙂 Vola sa Nelka a narodila sa este 15.10. pred terminom ,je malinka,krasna babika 🙂

dany1dany
26. okt 2016

Gratulujem vsetkym cerstvym mamickam 🙂. Je tu este vobec niekto, kto caka ako ja? Mam termin 31.10. lrcok makky, otvorena na 2 prsty ale inac ticho, klid, nic mi nie je..Len vecer ked lahnem ku tv tak potom ma bolia klby a panva...ale brucho nic. Snad je to ticho pred burkou 🙂. Zajtra dalsia poradna.

alicazazrakova
26. okt 2016

Mamulienky, prepacte, ale musim sa pochvalit, podelit o tu radost 🙂 nasa bambulka 3016 g a 56cm

ssstanka
26. okt 2016

@dany1dany ja, stále čakám a čakám

erickatt
26. okt 2016

@alicazazrakova už ste doma?

dany1dany
26. okt 2016

@ssstanka asi sme posledne dve nie? 🙂

kenidar
26. okt 2016

@dany1dany ja mám tiež termín 31.10. a zatial stale nic, krcok uzavretý a vysoko...