Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@emy222 😊 och tie rady... Dobre to poznam. Tie cumliky som nevidela 😮 ked su take dobre tak kupime 😊 ja som skusala zatial iba jeden druh Lovi a da si ale iba v kociku alebo ked sme niekde mimo domu 😂 nosic bude Rischino 😍 tesim sa nan.... A satku mas aku? Ja si chcem kupit lebo nosic bude az okolo vianoc alebo v januari ale nemam prehlad... Asi nejaku elasticku by som potrebovala nie? No uvidime ci aj vonku pojdeme 😊 neskor urcite ale teraz v zime neviem... Mozno manzel vyskusa on ma taku super bundu co sa na to hodi 😊
Ahoj, máme problém so štikutkou po papaní..ale skoro vždy, až malu ľutujem...poraďte niečo
@janifer @lukamka aj my obcas satkujeme v elastickej satke, najma ked je uplne nervozna ( insk zacina jej to okolo 18.00 hod), v satke sa upokoji, aj urobit sa nieco da, presne ako napisala @lindt aj ja som piekla a varila aj s malou ( nabuduce si dam zasteru na satku, lebo uz ju mam zaspinenu 😉) . Z tejto polohy si neberte priklad, to som uz na gauci a mala v satke ako paragraf 😊
cafte. my sa nesatkujeme, ona pekne buva v postielke v obyvacke aj ked je tu navsteva.
ja stale liecim ragadu na bradavke. Zapal sa uz podarilo trosku vylepsit antibiotikami ale na ranu nepomaha velmi. Kojim aj z toho bolaveho ragadoveho nech nemusim odsavat a davat flasou.
@seki11 tiež máme koliky na dennom programe, k tomu grckanie a zatiaľ nič nepomáha ☹
Baby a koliky mate pocas celeho dna alebo v urcitych hodinach? A otazka, pijete niekto kofeinovu kavu ked dojcite? Aj by sim mala chut, ale bojim sa, aby mala nebola naspeedovana 😳
@majush Nazvala som to kolikou, ale ono je to asi skôr reflux?? 😨 Malá sa "pučí", nevie sa poriadne vyprdkať a ako tlačí, tak sa jej vracia mlieko až do úst, bruško tvrdé..väčšinou kvôli tomu neplače, len sa trochu jeduje a máva to pár krát do dňa, v noci býva pokojná. Už som z toho nešťastná. A kávu pijem tiež jednu denne. Stalo sa, že som si dala aj dve a malá prespala skoro celý deň. Laktačná poradkyňa radila, že radšej turka alebo presso ako napr. nescafé.
@florence33 podobne,grckame tiez.Dufam že to čoskoro prejde
Baby z kade máte také parádne šatky???aj ja chcem.poradte mi
@florence33 a preco nie napr.to nescafe??ja pijem len taku a s mliekom. Teraz teda nie,mam pocit,ze menej grcia (reflux),ked nepijem,ale tak aj tak taku slabu pijem...
A k tym kolikam som sa pytala preto, lebo nasa je nervozna a place od 18.00 priblizne do vecernehi spanku, teda do 20.00. Lebo su aj nazory pediatrov, ze ide vlastne o taky celkovy neklud sposobeny nedovyvijanou nervovou sustavou , ze nejde ken o samotnu bolest bruska , v knihe @ nastastnejsie miminko v okoli" su triky sko tento neklud zmiernit, aby bolo dietatko kludnejsie, nspriklad biely sum ( u nas funguje apka s takymito summi, konkretne vysavac) pevne zavinitie ( satka alebo ulitka), pohojdavanie...to len moj postreh, ale ked to maju deticky cely den, adi pojde fakt o bruska bolenie 😔
@lindt myslim, ze kvoli tomu, ze obycajna kava je prirodna a neska presla kadejakymi upravami. Skusim teda tiez vynechat, ci nam to nepomoze.

@gabccia myslim ze hlavne to dodava energiu, ten Matysak, urcite lepsie ako Vinea, lebo v nej su akurat chemikalie a cukor, bublinky, moc to okolo hrozna neslo. Ja stiahnem aj polku Matysaka za den, mozno aj tristvrte, najma v noci, ked uz mi dochadza energia a jest nechcem, skor rychlo do postele.