icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

jersey87
12. nov 2016

@majush drzime prsty nech ste skoro doma. A dtuhej malej skore vyliecenie... Nepocula som este o tom, ze hormony posobia i na dieta. :/ clovek sa uci cely zivot.

vlastav
12. nov 2016

ahojte baby, ako ste na tom s očistkami /krvacanim, alebo teda, mate niektora skusenosti s tym ze vam prve dva tyzdne vsetko slo podla "teorii" - cervene krvacanie - hnedasty vytok - zlty az priesvitny vytok. Vyzeralo to ze aj na den-dva vsetko skoncilo, ale potom sa znovu spustilo krvacanie, nie silne ale je tam. 3 dni cervene, den pauza a dnes zasa ta spina... 😖 Okrem povolenych stehov, mi este aj toto robi starosti 😢 uz by som si chcela na plno uzivat to male skvrna.

andi88
12. nov 2016

@vlastav ahoj s tym krvacanim to mama podobne... Cervema krv pomaly presla na zltkasty vytok..a o par dni v noci zase krvacanie a dost silne...potom nic a na druhy den zase krv..a tak to sa strieda... 🙂

emy222
12. nov 2016

@iviciatko no to neviem také cviky na brucho asi až po pol roku ale beh a na bicykli to hádam moz skôr ale zas keď kojim neviem či je vhodné cvičiť 🙂 musím popýtať doktorky 🙂

vlastav
12. nov 2016

@andi88 a si to aj konzultovala s odbornikom? lebo ja zakazdym ked si poviem ze zavolam tomu mojmu dr., tak v ten den je to ok. A tak teraz budem musiet pockat do stvrtku ked bude ordinovat, samozrejme ak sa nedaj Boze daco nevyskytne, co by som nerada zasa bezala do nemocky...

andi88
12. nov 2016

@vlastav ja som to neriesila s doktorom... Nemam ziadne ine tazkosti
.tak verim a dufam ze to bude dobre... 🙂

iviciatko
12. nov 2016

@emy222 na brucho az po pol roku to je jasne ,teda neriskovala by som to skor,zacnem pomaly aspon na chrbat a nohy.Hej a aby sme nestratili mlieko,tak naozaj s mierou..

lienka182
12. nov 2016

@jersey87 ze mordor 😂 presne viem o com hovoris... U nas je to niekedy od poobedia... Az do noci nie a nie zaspat 😐 unavena ale spinkat nebude... A ja potom o polnoci odkvacnem unavena a znicena 😊

gabccia
12. nov 2016

@zuzka71291 ano je lepsie.. ale popritom berie este Coliprev, lebo ten Vigantol mu nejak rozhodil uplne travenie..na nervy..uz nie je taky spokojny ako bol prve 2 tyzdne :-/

janifer
12. nov 2016

@lienka182 @jersey87 ja som bola minulu noc hore od 4 do 6:00, stihla som minut asi 7 plienok, lebo do kazdej nakakal, aj nehody sme mali, aj si grcol... umyvat som ho celeho musela. No a cez den takisto len na rukach a ciciku doobedu, ledva som stihla dat obed do truby a zemiaky dat varit. Darmo, ked dieta nie je vykadene, tak den blbec/ alebo aj noc.

gabccia
12. nov 2016

@jersey87 to presne akokeby som hovorila o svojom dietati.. pred Vigantolom som ani nevedela, ze ho mam.. a po nom, konec.. sice uz ho neberieme ale uz nie je taky kludny ako bol prve 2tyzdne a tiez napraviane to co Vigantol pokazil a skusame kadejake kvapky..snad uz len pockat do 3och mesiacov, ze vraj potom sa upravi travenie a miznu koliky..

gabccia
12. nov 2016

@vlastav ja to mam tak podobne, co som si uz aj myslela, ze konecne vsetko preslo, tak zase krvacanie sa objavilo..

jana137
12. nov 2016

@gabccia inak my ešte Dcko neberieme a tiež asi po dvoch týždňoch ako sme boli doma začali bolesti bruška..

tanikbb
13. nov 2016

My Vigantol berieme a zda sa mi,ze horsie kaka ale nie je to nic hrozne zatial. Spi pomerne dobre, teda ja sa prisposobim jej. A je samozrejme, ze cim je babo starsie tym menej spi a rezim sa meni. Vsak keby stale len spali ked su vacsie ako par tyzdnov tak by nebolo nieco v poriadku.

barbarelka
13. nov 2016

Ahojte kocky! Nemate nahodou skusenost s novorodeneckym akne? Malej sa zacalo objavovat klasicke akne,ake maju pubertacky chalani v 15tke 🙂, asi 3-4dni dozadu. Najprv jedna, dve vyrazky, no teraz ma plne licka, tak ich je vela,ze sa to neda ani spocitat a kazdy den sa to zhorsuje..na forach citam vselico,od liehu,masticky, MM,az po "neliecenie"a nechat to na prirodu..dikes za odpovede a krasny den vsetkym! Dnes tu v BA krasne svieti slniecko,tak dufam,ze aj u vas ostatnych 🙂

lienka182
13. nov 2016

@janifer 😂 tak taketo nehody poznam. Najlepsie je ked ju krasne vycistim zoberiem staru plienocku idem dat novu a vtedy to spusti. Snazin sa zachranit co sa da ale uz sme parkrat museli komplet prezliect 😉 my mame taketo dni aj ked pekne kaka 😐 ja vsak stale verim ze bude lepsie o chvilku

barbarelka
13. nov 2016

@emy222 Kocky ,ja som sice rodila aj prvy krat prirodzene,ale vo fitku som ficala od 6teho tyzdna a nikdy nebol problem so stratou mlieka,alebo tym ako sa vravi,ze kys.mliecna co sa tvori pri praci svalov by presla do mliecka a malemu nechutila..a to som teda riadne makala,kedze som sa potrebovala dat do formy,aby som vladala predcvicovat klientkam(som aerobik a aquarobik cvicitelka). Takze ak nebudete davat nejake super davky so zelezom,ale easy kardio na biku, rychlu chodzu, lahky beh,stepper,tak som si myslim,ze v pohode 🙂. Samozrejme,ze je to individi, kazdy ako sa citi, telo vam samo povie 🙂.

barbarelka
13. nov 2016

@gabccia Uplne rovnako aj u mna..nic nic nic a zrazu zase bum a chodim s vlozkou ☹.

barbarelka
13. nov 2016

@vlastav Ja som mala totalne povolene stehy po prvom porode,5dni od porodu ma zase chceli sit..no moj gynekolog skusil liecbu Betadinom(zelenym) a cuduj sa svete zabral! Rana sa sama stiahla! Zelenym betadinom poliat vlozku, plus ranu( velka romantika s manzelom, ktory to tam musel aplikovat..),niekolko krat za den..do tyzdna sa rana stiahla aj bez opatovneho sitia..🙂.A doteraz mi moh gyn.vravi,ze teda v takom zlom stave povolene stehy este nevidel. Vela stastia!!!

tanikbb
13. nov 2016

@barbarelka mna po prvom zasivali este raz ale teda ja som nemohla ani sediet ani chodit. Pot ma zalieval pri kazdom pohybe. Tak som sla a za 20min finito. Ale teda 24h v nemocke. Ale super lebo ulava veeeelikaaaa. Teraz zatial drzi. Dufam ze aj bude.

barbarelka
13. nov 2016

@tanikbb vidis,niekedy je proste nutne to spravit znovu ☹. Hlavne,ze drzi a ulavilo sa Ti! Drzim palce

zuzka71291
13. nov 2016

@gabccia
@girlie_konik
@jersey87 no,my dnes pokracujeme,nedala som mu uz vigantol dnes a zajtra volam dr,ze co namiesto toho. hoci sa budem citit trapne,kedze uz ked infacol predpisovala,som jej vravela,ze som pocula,ze su z neho deti nespokojne a maju koliky a pod. A ona,ze sa s tym este nestretla. Ale inak si to pri malom vysvetlit neviem. zo dna na den taka zmena...
@barbarelka aj my to mame,uz takmer stvrty tyzden... najprv nam dr povedala,ze sa babo cisti. Ked to zacinalo. teraz,ze su to potnicky alebo akne... dala nam na to nejaku mast na predpis. Baneocin tusim,ale maly ma stale cele licka cervene a ma to uz aj na hrudniku a chrbatiku.mozno to budu predsalen potnicky,ale akosi to nemizne.

iviciatko
13. nov 2016

@barbarelka ahoj.aj moja ma vsade pupaciky,vyzera to ako akne.najskor mala len trochu na lickach,teraz uz ma aj na hrudniku.nic ,dufam,ze to samo zmizne,ak nie,na poradni ukazem doktorovi.
Myslis,ze mam este dva tyzdne pockat s cvicenim,ze zacat az po tych 6 tyzdnoch?Zacala som lahke cviky na chrbat a take polodrepy.

evelina1607
13. nov 2016

@barbarelka aj my to mame uz asi tyzden-malicky ma mesiac a vyzera chudak hrozne! Zlievalo sa mu to po kojeni dokonca do takych "map" fialovych. Mal to take, ako pises a od vcera len taka cervena krupicka skoro po celom tele. Zacalo mu to schnnut a vobec nic som s tym nerobila. Dnes uz vyzera o dost kepsie. Mame vybornu Dr a ta odporuca (ak je to novorod.akne) nechat to len tak, lebo vraj cim viac masti, kvapiek, roztokov a olejcekov sa na to dava, tym horsie. Neviem, ci ten vysyp po celom tele vsak nie je alerg.reakcia na nejaku potravinu (zeby makova strudla?) lebo ho to svrbi, menej papa aj cika a je taky spavy. Ak to neprejde, letim v pondelok k Dr...

evelina1607
13. nov 2016

@barbarelka a este nieco-vraj pomaha kupel (resp tampony namacane) v dubovej kore. Vraj to stiahne..

jersey87
13. nov 2016

@iviciatko ja som v stvrtom tyzdni zacala s jogou. Pocas tehu som cbicila pregnancy jogu, pred tehu fitnes, ale ta joga ma nieco do seba. 🙂 drevena som neskutocne a objavila som i take svaly, o ktorych som doteraz nevedela. Takze na ponatahovanie je to super, v januari nabehnem do fitka.

tanikbb
13. nov 2016

@evelina1607 evi naco sa pchas makovou strudlou. potom ti spi ako dudok hahaahahah. hovorilo sa ze nase stare mamy davali makove odvary ked deti nechceli spat hihih. nasa zatial nema akne ale teda cakam, ze pride. skor sa cela supe a ma velmi suchu pokozku. do kupela som 2x dala tekuty parafin a aj som ju natrela aviril olejcekom na nohach. vsak ublizit jej to nemoze kokso.

vlastav
13. nov 2016

@barbarelka :D tak rovnaka romantika je aj u nas doma... mne povolili na druhy den uz v nemocnici, a uz tam mi hovorili ze sa to v pohode zahoji... no ked som prisla domov a pozrela si tu ranu v zrkadle, tak som sa zhrozila. po dvoch tyzdnoch osetrovania betadinom, repikom a aqitox-om na striedacku to vyzera celkom fajn, len tie vlozky koli krvacaniu, to len sparuju tam, tak dufam ze to krvacanie konecne prestane na dobro, aby sa aspon rana normalnejsie hojila. Ale baby kazdopadne dakujem za vase skusenosti - ste ma aspon trochu upokojili ze nie som jedina, lebo zatial ziadna zo znamych nemala take skusenosti. Tak nam drzim palce 🙂

evelina1607
13. nov 2016

@tanikbb no veru Tani, v noci mi spal 5 hodin vkuse..zapila som to este ochutenym nealko Birrelom;D co mam robit, ked mam chut na nieco dobre? Cele tehotenstvo kyselina ako svina, teraz bez mlieka, paradajok, hrozna a jablk, zeleniny na K, orechov... To co mam jest?? Mrkvu s ryzou? Uaaaa;) nevadi, co clovek neurobi pre to bezbranne klbko?;D
Aj my sme sa najprv supali a teraz to akne:( a ze "babatkovska pokozka"..

tanikbb
13. nov 2016

@evelina1607 evi ja jem jablka aj hrizno aj banany. A zeleninu uvarim a zjem. A ja milujem surovy fenikel tak ten mam casto. A mala spava tak od 22-2:30 takze to idem spat aj ja nech mam aspon jeden dlhy spanik. Potom uz dava tak 3h. Ale aj to sa mi rata.