icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

jersey87
12. nov 2016

@girlie_konik tak s tymto problem nemam. Ja som uz asi druhy tyzden po porode bola v povodnej forme. Ale este pocas tehu som cvicila...

evelina1607
12. nov 2016

@janifer joooj tak toto si zivo pamatam a vobec sa na to netesim:( nasla som toto, ale asi to tie hormony nezastavi..http://www.pluska.sk/zena/krasa/stop-vypadavani...

A na margo satkovania v chladnych mesiacoch som nasla toto: http://www.vnaruci.sk/2012/09/13/nosenie-pocas-...
Mozno pomoze..;)

alicazazrakova
12. nov 2016

Tak my dnes takto varime spolocne 😉

iviciatko
12. nov 2016

@girlie_konik napodobne,chce to cas..@emy222 kedy zacnes cvicit po cisarskom? Vsade citam,ze az po pol roku.To mam byt tak dlho taka mlandrava?

jersey87
12. nov 2016

Baby je to normalne, aby to moje dieta cez den pospalo najedene len 40 minut? V noci pospi dlhsie, ale cez den katastrofa.

zuzulina265
12. nov 2016

@jersey87 mi to máme zase opačne v noci katastrofa to bola.poradte čo robím zle cez deň mi krásne spinis keď príde 18.-19.00 hodina každý deň začína plač ktorý niekedy trvá celú noc.na rukách mi zaspinka akonáhle ju dám do postieľky za 10 minút sa strhne akoby sa niečoho zľakla a sme zase hore.mame reflux dávame každý deň hadičky ináč to nejde ale prdka si celý deň.uz som naozaj zúfala niekedy pri prvom sme to nemali

zuzhe
12. nov 2016

@jersey87 mne tiez viac cez nepospi..teda na rukach potiahne aj dve hodiny, ale inak len 30-45 minut...ani v kociku nevydrzi viac

alicazazrakova
12. nov 2016

@jersey87 moj starsi syn spaval vzdy presne 20 minut, mohla som podla neho nastavovat hodinky. Aj to som ho musela mat bud na rukach, alebo na prsniku... Nic som pri nom nestihala

barbarelka
12. nov 2016

@alicazazrakova U nas so starsim tiez tak..a ked som si citala ako male babo vacsinu dna prespi,tak mi bolo do placu..No vyoracoval sa na super dobreho spaca 🙂! Teraz ma skoro tri roky a cez obed potiahne aj tri hodky 🙂. Dufam,ze mu to este vydrzi 🙂

florence33
12. nov 2016

@jersey87 My máme dni, kedy malá za celý deň pospí dokopy možno hodinu v krátkych intervaloch a potom sú dni, kedy si to asi potrebuje vynahradiť, vtedy spí, zobudí sa na kojenie a spí ďalej. Beriem to tak, že začiatky sú ťažké a časom sa to zlepší.

alicazazrakova
12. nov 2016

@barbarelka to je super 🙂 moj ma 4 a stale nechce spavat... Cez obed uz davno nespi a v noci spi 7-8 hod. Uaaaaa

zuzka71291
12. nov 2016

Dievcata,dnes je druhy den,co berieme vigantol a moje spokojne babatko od vcerajsieho vecera takmer vkuse place... aj noc sme mali nepokojnu na nase pomery. myslite,ze to moze byt vigantolom tak skoro?

girlie_konik
12. nov 2016

@zuzka71291 urcite to moze byt z toho 😑

jersey87
12. nov 2016

@zuzulina265 moja sa tiez strhava zo spanku akoby sa zlakla. Zacinam si mysliet ze ma tiez reflux. A co robite s tymi hadickami?

jersey87
12. nov 2016

@zuzhe aspon ze je to relativne normalne. Niekedy pospi cez den aj tri hodiny (ked je pri nej babka, posobi asi na nu ako sedativum), ale niekedy hroza. V kociku vydrzi byt dlho, aj sa tvari ze spi, ale ja viem ze nespi. Lebo vzdy ked pride z vonku, vecer je to mordor. Nemoze od unavy zaspat. Oci cervene ako kralik a ne a ne spat.

jersey87
12. nov 2016

@alicazazrakova a casom to preslo alebo sa to aspon zlepsilo?

jersey87
12. nov 2016

@florence33 no nejako takto je to i u nas. V jednu nedelu mi fakt spala len raz a to 20 minut. Inak nic. A potom v noci potiahla od unavy 7 hodin a na dalsi den pri babke dala 3 hodiny. Vynahradila si tu nedelu. Ja len verim ze sa to zlepsi. Nevadilo by mi, keby bola hore a pokojna, ze vidim ze nepotrebuje spanok. Ale ked vidim tie cervene vysuchane ocka, tak mi je luto.

gabccia
12. nov 2016

@zuzka71291 moze to byt z toho, moj tiez po dvoch davkach sa zo spokojnejo babatka, co som som poriadne nevedela ako place zmenil na umrncane, nespokojne dieta, co sa len pucil a natahoval a nekludny bol, akokeby krce mal alebo co.. a taktiez sa nemohol vykakat co predtym z neho same islo aj 5x denne.. cize ja som mu to prestala davat a cakala do poradne a lekarka nam to vymenila za Devit

zuzka71291
12. nov 2016

@girlie_konik
@gabccia a s tym devitom to uz bolo lepsie? ja uz som zufala dnes. Cele dni som.ani nevedela,ze ho mam a dnes cely celucicky den place. Ani nepospi...nic.

florence33
12. nov 2016

@jersey87 no presne, potom uz nevedia od unavy ani zaspat. moja zatial celkom dobre spi vonku, len v takejto zime sa mi tam nechce.

jersey87
12. nov 2016

@gabccia no a ked si vysadila vigantol, tak bolo lepsie?

jersey87
12. nov 2016

Inak rozmyslam, ze ak za vsetkymi problemami stoji jeden vigantol, tak je to dost dobry onchodny tah farmaceutickych firiem. My sme zacali brat vigantol od ukonceneho tyzdna. 7 dni som mala idealne dieta. Spalo, dobre jej travilo. Potom nam predpisali vigantol a dieta place a je nespokojne. Kupili sme teda sab dimplex na koliku. Pomohlo len trosku, kupili sme mast na brucho. Stale to nebolo ono, kupili sme probiotika. Brucho uz neboli, dieta neplace, ale tentoraz nespi a je nepokojne, unavene a budi sa pri kazdom prdnuti. Je mozne ze je to prirodzeny vyvoj, alebo sa stala chyba uz na zaciatku,ked sme dali vigantol?

jersey87
12. nov 2016

@florence33 ja som dnes isla, aj ked pocasie hnusne, ale prislo mi to ako najlepsie riesenie ako ju do dalsieho krmenia zabavit. Ja som sice vymrzla, ale aspon ona sa tvarila spokojne. 🙂

alicazazrakova
12. nov 2016

@jersey87 no pozom ked uz mal iba jeden spanok, tak spal presne 40 minut 😀 ale ked mal 2,5 r v lete ked sme chodili doobeda na kupko, tak na obed potiahol aj 2 hodky... Ale inak nie, on je celkovo nespavec... Aj sam mi povie, ze je to skoda casu, ze sa chce hrat namiesto spania...

florence33
12. nov 2016

@jersey87 aj moja bola von, ale s ockom 🙂

alicazazrakova
12. nov 2016

@jersey87 ja som davala 3 dni vigantol, ale z mojej pokojnej bambulky sa stalo male placuce klbko, ktore viditelne boli brusko. Teraz davame baby - d namiesto vigantolu a jednoznacne je to lepsie

florence33
12. nov 2016

@jersey87 u nas je to velmi podobne. Kratko po nasadeni bolesti bruska, nasledne Sab simplex, probiotika, nahrievanie bruska, cvicenie, masaze. Vigantol som od vcera skusmo vysadila a mala sa uz tolko nepuci. mozno je to len nahoda, neviem..v pondelok nas caka poradna, tak to preberiem s dr.

majush
12. nov 2016

Baby my sme v nemocnici 😔 Iba na pozorovani, ale aj tak psycho. Malinka ma velmi zdurene prsia z mojich hormonov, vyslovene hrce, vcera mala aj zacervenanie ( akoby zapal prsnika). , tak nam urobili odbery, ktore su ok a nic ine, iba nas pozoruju. Snad nas zajtra pustia. Navyse dnes bol muz so starsou na pohotovosti a potvrdili anginu. Jaaaj, ked sa dari... Ale mozebyt aj horsie

alicazazrakova
12. nov 2016

@majush drzte sa, nech ste uz doma. A starsej dcerke skore uzdravenie

girlie_konik
12. nov 2016

@zuzka71291 my davame D od Jamiesonu a je to ok