icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

barbarelka
15. nov 2016

Kocky,nam pri prvom nefungovali ziadne appky bielego sumu,ani heart beats,ale na supu zapnut fen(najvyssi a teda najhlasnejsi stupen),hned vedla hlavy maleho...raz nam jacal polku dna,susedia uz sli volat socialku a my psychiatriu a toto nam zabralo okamzite! Ako take trosky sme sedeli na gauci,fenovali na prazdno a konecne spokojne babatko zaspalo do 3minut na celuuuuu noc!!!!Pre mojho muza to bola vyhra roka a pouzival to vzdy ked som nebola ja doma a maly spustil 🙂.

iviciatko
15. nov 2016

@bublinkapo to akoby som citala o mojej,len skoda,ze ten biely sum zabral len raz..

tanikbb
15. nov 2016

Baby aj vasim utekaju ocka?

jersey87
15. nov 2016

@tanikbb zo zaciatku utekali viac, teraz sa to uz zlepsilo.

barbarelka
15. nov 2016

Kocky,takuto haluz mi vyhodil FB..mate s tym nejaku skusesnost 🙂? Lebo ja to vidim prvy krat.. http://www.doodoo.sk/

barbarelka
15. nov 2016

@tanikbb ano,aj nasej malej utekaju ocka..myslim si,ze sa to casom zrovna 🙂

jana137
15. nov 2016

@barbarelka mne to kúpil kolega s frajerkou..u nás to malo zo začiatku efekt, ale keď začalo malého trápiť brusko tak to vôbec nezabralo..teraz to má vypnuté v postieľke..

gabccia
15. nov 2016

@zuzka71291 no vidis 🙂 cize uz si vymenila vigantol? moj malicky sa este stale dava dokopy po vigantole, ale uz je to lepsie.. ale berieme kvapky coliprev a sabsimplex mu striedam..ale uz je to lepsie aj s kakanim.. keby som vedela co ten vigantol narobi tak ani mu ho nezacnem davat..

zuzka71291
15. nov 2016

@tanikbb uz ani nie,ale na zaciatku troska. Citala som v takej mudrej knizke,co nam dali v nemocnici,ze to je pri babatkach bezne,ze do takeho pol roka az roka. Predsalen aj to ocne svalstvo este nie je take spevnene...
@gabccia ano,mame nakoniec aj my DeVit...ale tiez mam pocit,ze u nas este doznieva vigantol.

gabccia
15. nov 2016

@emy222 ja som skusila cokoladu, mliecnu, horku aj ochutenu kokosovu a zatial v pohode, no zjedla som len tak 2 kocky.. a tiez som si dala med, co sa povazuje za velky alergen a tiez v pohode.. si myslim, ze ked si troska das tak by nemali uskodit 🙂

gabccia
15. nov 2016

Baby, ako casto papaju vase babatka? a ds sa nejako zistit ci mam dostatocne zasycujuce mlieko alebo ako to napisat.. moj maly papa tak 15-20min. sa nataha, po papani je celkom kludny ale pyta si tak kazdu hodinu a pol-dve, niekedy uz aj po hodine.. ja neviem, nie je to casto? jedine ked ideme voku tak vydrzi aj 3hodky bez papania, lebo spinka..

zuzka71291
15. nov 2016

@gabccia ze vraj si treba ostriekat mliecko. Staci do stamperlika...nechat kus postat a ked sa oddeli mliecko a bude viac redsieho,mliecko nie je dostatocne...

evelina1607
15. nov 2016

Kočky kolko kg maju vase mesacne babatka? Moje islo z poporodnych 3,6 na 5,6kg:D je z neho riadny bugriš🙂 nemam namiesto mlieka maslo??

lukamka
15. nov 2016

vcera sme mali prvy mesiacik 🙂 toto je nasa okata

iviciatko
15. nov 2016

@lukamka zlatunkaaa je 🙂 my mame dnes jeden mesiacik ;)

lindt
16. nov 2016

Baby,na mna ide asi laktacna kriza. Maly ma 6 tyzdnov a poobede som di vsimla,ze mam akesi mlandrave prsia-to sa este napapal,ale vecer no katastrofa. Uplneze makke prsia,akoby som ani nedojcila. Maly plakal,hladny,pocucol aspon trosku a zaspal po boji...no a teraz sa zobudil po 4hodinach spanku a prsia su akoze naliate,ale inokedy by som ich po takomto dlhom spanku mala ako po silikonoch,teraz su take ok. Ach jaj,snad to prejde co najskor.
A my uz mame za sebou kontrolu po 600nedeli a sono bedrovych klbikov. Vsetko na vybornu 😊😊😊

bublinkapo
16. nov 2016

@iviciatko ani u nas to nemalo dlhotrvajuci efekt bohuzial. Upokoji sa sice, ale len ked je unavena a nic ju neboli, ale poriadne nezaspi, no aspon neplace. Vcera sme prestali davat vigantol a zacali davat jamieson. Tak som zvedava, ci nebude kludnejsia

bublinkapo
16. nov 2016

Dievcata, jete rascovu polievku? Uz som trosku zufala z tych prdikov. Moja dcera dost pribera, za dva tyzdne 600 gramov, z porodnice sme sli s rovnakou vahou ako pri narodeni..potom jej vyteka mlieko, vidim ako ledva lapa po dychu ked pije. Pije ako keby to bolo prvy a posledny krat..potom stikuta, odgrgne malo kedy. Keby som ju kojila hodinu, bude hodinu hltavo pit. Potom ked puka a kaka, tak sa strasne puci, zobudi sa a uz je problem. Nestiha travit..ale v kazdej plienke ma strasne nakakane. Espumisan sme brali tyzden, ale nevidela som efekt. Teraz sme na colipreve, cvicime, pijem caj s rascou a feniklom, no stale ma casti dna, kedy ma problem. Doktorka mi vravela, ze nemam jest a pit nic s rascou a feniklom, ale predsa som dala aspon tie caje zatial. Nakolko neprechadza, rada by som skusila aj tu polievku. Dievcata, ktore ju jete, malo to u niektorej negativny dopad na babatko? Alebo to skor pomohlo. Neviem, preco mi doktorka povedala, ze to nemam jest

jana137
16. nov 2016

@bublinkapo je si zvyknem robiť.. mojmu skôr pomáha odprdnut si.. takže u nás pozitívny efekt..
Vidíš to, mne doktorka zas odporúčala pit feniklovy čaj..
Môj si inak občas odgrgne aj viac krát.. niekedy aj po 40minutach.. niekedy ho treba len dlhšie držať na rukách (to ale robím aj kvôli zvrackaniu)

emy222
16. nov 2016

@gabccia no ten med som si dávala aj ja do čaju a pohode šak ppskusam postupne vsetko 🙂

emy222
16. nov 2016

@barbarelka no my ho máme a neviem na nete pisu že ako to zaberá a na nás asi dostatočne nie a máme tri týždne a už to je sa mi zdá vybité mame to v postieľke noo možno som to dostatočne nepoužívali neviem 🙂 ale za nás nič moc 🙂

lukamka
16. nov 2016

@bublinkapo ja si ju robim casto a mala prdi ako bauer 🙂 este ju zvyknem drzat v polohe klbko, a tiez v satke sa pekne vyprdi. cvicim s nou uz menej, lebo sa vzdy pri tom pogrckala.
nas trapi ten reflux :( zacala som ju kojit tak, ze je skoro v sede, skusam ju nosit vertikalne, postielka uz je nastavena zvislejsie a aj pri prebalovani uz nedviham zadok, ale otacam na bok a zda sa mi, ze uz je kludnejsia.
ak mate este nejake rady sem s nimi!
Ale aj tak ma "neoblubeny" prsnik na ktorom stale vymysla, rozbehne sa strasne hltavo, potom jej zabehne, mlieko zatial strieka kade tade, a tak dookola....
neviem ci to aj vy tak mate, ze jeden sa vam plni viac a jeden menej?
mne sa menej plni ten kde som mala ragadu

emy222
16. nov 2016

@gabccia moja malá dokáže byť na ciciku 2hod a potom pol hod prestávka a zas takže ja stále rozmýšľam že či jej stačí mliečko ale asi keď priberá 🙂 my sa trápime takto stále len cicik a cicik a vonku spinka tiež dlho a ešte večer mi pekne prespí ale zaspí o 1vecer a o pol 6je hore napapa sa to trvá tak pol hod až hodinu a spíme zas do 10 a toto normálne jak naprogramované stále tak isto 🙂

iviciatko
16. nov 2016

@bublinkapo my sme mali dobru noc 🙂 dvakrat som ju kojila,ale zaspala hned po kojeni,respekt.pri kojeni a nezobudilo ju ani prenesenie do postielky a nemusela som ju dve hod.nosit na rukach,no konecne sme sa ako tak vyspali.klud,ziadny plac,ach keby to tak uz bolo stale.no dnes uz zasa kolotoc ..Vigantol jej inak nedavam uz skoro dva tyzdne a tiez ideme na ten od Jamieson.

bublinkapo
16. nov 2016

@lukamka mne sa tiez plni jeden prsnik viac ako druhy, neviem preco

bublinkapo
16. nov 2016

@iviciatko noci zvykneme mat aj my lepsie. Skusam ju teraz kojit len z jedneho prsnika a ked este nezaspi, tak dat cumel, ci nahodou neprestane ta bolest bruska ked sa nebude prejedat. Ako dlho som sa bránila cumlu, ale radsej to, ako to neustale pucenie. Len dúfam, ze nezacne odmietar prsnik

vjejka
16. nov 2016

@lindt vela stadtia,ja som pri prvej dcere mala taku krizu ze vytiahla som prso a ona rev neskutocny,prikladaj,prejde to

gabccia
16. nov 2016

@lukamka aj ja to mam, ze jeden prsnik sa plni viac ako druhy

lindt
16. nov 2016

@vjejka dakujem. No nelepsi sa to,ale aspon mi neplace,ze je hladny. Klop.klop. a ako ste to napokon prekonali???

lukamka
16. nov 2016

@gabccia
@bublinkapo mne to síce až tak nevadí, ale keď v noci kojim z toho prazdnejsieho, tak kým sa zobudí znova ide mi ten plnsi prasknúť 🙂 moja malička nikdy nepije z oboch