icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

bublinkapo
21. nov 2016

Aj my rano bojujeme..vykaka sa, vyprdi, ale stona, puci sa, no ide to tazko..to iste sa opakuje vecer..potom uz nezaspi :(..my berieme coliprev, zda sa mi, ze je to lepsie ako bolo, ale rozmyslam, ze to budeme kombinovat s espumisanom, alebo nejake probiotika. Pijem aj raz denne feniklovy caj a raz denne kojaci, kde je fenikel a rasca, to neviem, ci robim dobre

vjejka
21. nov 2016

@lindt ako sa mate?presls uz kriza?

evelina1607
21. nov 2016

@bublinkapo coliprev nam nezabral ani nechutil..skuste Espumisan, mozno pomoze;(

iviciatko
21. nov 2016

Ahojte,prosila by som o radu.Kolko stupnov mate v izbe,kde spi babatko? Ja mam 23-24.A este by ma zaujimalo ci nechavate spat babatka na brusku a bokoch,pretoze ja ano a prave som sa docitala,ze na brusku vobec nenechavat spat a ze najbezpecnejsia je poloha na chrbate .V porodnici pritom sestricky davali striedavo na jeden bok,na druhy a velakrat na brusko hlavne po panani.Tak uz fakt neviem.Dakujem 🙂

alicazazrakova
21. nov 2016

@iviciatko my mame tak 22 max 23 stupnov. Na brusku nenechavam spinkat, male banatko by malo byt na brusku len pod dohladom. Nechavam striedavo na jednom a druhom boku, aby aj ked si grcne to vytieklo, preto nema spinkat na chrbte

zuzka71291
21. nov 2016

@iviciatko my mame 21 stupnov,ale dr nam vravela,ze ma byt 23 ...a nam v nemocnici vraveli,ze nesmie byt dietatko na brusku dlho a hlavne bez dozoru. Ale kamoske zase inak a jej mala spava na brusku. Ja osobne by som sa bala. Ja davam maleho na brusko len,ked sa hrame...ale on na brusku ani nechce byt. Snazi sa pretocit.

bubinocka
21. nov 2016

@iviciatko davam spat raz na jeden ,raz na druhy bok.a v spalni mame 18st.

iviciatko
21. nov 2016

@alicazazrakova vidis a vraj na chrbte je najbezpecnejsie,ze uplne male babo aj ked si grcne,tak to nevdychne,tak to ma tam nejak anatomicky usporiadane..aj my uz znizime teplotu;24 sa mi zda uz byt vela

iviciatko
21. nov 2016

@zuzka71291 kazde dietatko je ine,mojej sa zasa najviac paci na brusku 🙂 inak minule sa mi z boku pretocila na brusko,taka je aktivna..

iviciatko
21. nov 2016

@bubinocka aj ja som len tak davala prve tyzdne,ale uz sa jej tak nepaci.
To by moj muz povedal,ze mate studeny odchov 🙂 on musi mat min.22 stupnov,ale teraz sa bude musiet prisposobit malej a doktor hovoril,ze cim nizsia teplota tym zdravsie dieta( sa mi zda,ze tych 18 by malo byt hovoril ),no az ked bude trosku vacsia

seki11
21. nov 2016

Baby dnes poradňa,všetko ok,maly ma 5 kg a zajtra mesiac😀

tanikbb
21. nov 2016

Nasu davam raz na jeden a druhy bok ale sklzne sa na chrbat ale hlavku ma na bok. Na brusko len ked som pri nej a pripadne cvicime hlavicku. Kamoskin syn nechcel inak spvat len na bruchu. No ja by som bola opatrna. Aj ked ono je to najjorsie pri skoro narodenych deti.

zuzka71291
21. nov 2016

@iviciatko presne, kazde je ine, vsak aj to kamoskine chce spat len na brusku ...a k tej teplote este, my mame tych 21 stupnov v spalni a priatel sa ide zblaaznit a tiez mi vsetci tvrdia, ze ak budeme mat chladnejsie, tak sa nic nestane, len bude mat lepsiu imunitu 🙂

tanikbb
21. nov 2016

Co sa tyka prdikov tak zatial sme ok aj ked po vigantole je to trosku horsie. Ale ona sa velmi nehneva, pomrnci, ponatahije nohy a poprdi ci pokadi.

iviciatko
21. nov 2016

@zuzka71291 ti chlapi su zmrznuti 🙂

jersey87
21. nov 2016

@iviciatko no stupne na noc nesledujem, ale v spalni mame podstatne chladnejsie ako v oststnych izbach. A moja spi v perinke, takze to ju len polohujem na taky polobok. A cez den ked mi spi v zavinovacke, tam uz ma volnost pohybu a spi tak, ako jej to je pohodlne.

jersey87
21. nov 2016

@seki11 wuaaa a kolko ste mali pri narodeni? My sme boli dnes tiez v poradni. Ako casto chodis do poradne? My uz druhykrat pojdeme po dvoch tyzdnoch...

jersey87
21. nov 2016

@iviciatko moja zubrienka si raz grcla tak ze som to ani nepocula,len jej zrazu vytieklo mlieko z ust. A bola na chrbte na rovnom a vsetko vyslo v pohode.

bublinkapo
21. nov 2016

@evelina1607 tyzden sme brali espumisan a sa mi zdalo, ze nezabral, teda som nevidela ziadnu zmenu, vlastne ani teraz nevidím, tak neviem. Mozno este raz skusim ten espumisan

gabccia
21. nov 2016

@bublinkapo Espumisan je vraj slaby.. skus kvapky Sabsimplex.. my tiez berieme Coliprev a kombinujem ich so Sabsimplexom..alebo aj probiotika Biogaia su fajn..

seki11
21. nov 2016

@jersey87 Pri narodení mal3760 gr....z pôrodnice sme odchádzali s váhou 3690gr....boli sme po 4 týždňoch a ideme znovu 12.12😀

seki11
21. nov 2016

@gabccia Ano😉Zaberá.....odskúšané mam aj ja.

majush
22. nov 2016

Ahojte, dlho som sa neozvala, trapia nas hormony pre ktore sme boli aj v nemocnici, ale vsetko by malo byt ok. Aj my sme mali vcera poradnu v 6. Tyzdnoch, od narodenia narastla 10 cm a pribrala 1,5 kg, plne kojena. Aj ked posledne 2 dni sa m zda, ze mam malo mlieka, tak snad sa to rozbehne

barbarelka
22. nov 2016

@bublinkapo skusala si infacol?my sme davali pri 1.synovi ten a teraz pri dcerke opat to iste..a zda sa,ze je to fajn 🙂

vik_i
22. nov 2016

Ahojte maminy, poraďte. Maličká je napapaná prebalená...ale plače niekedy tak že ju až zaťahuje...nemôžem mať slabé mliečko? Vždy počujem ako pažravo hltá...už som zúfalá...

bublinkapo
22. nov 2016

@gabccia a akym sposobom ich kombinujes?

bublinkapo
22. nov 2016

@barbarelka nie, zatial len espumisan a coliprev..ale budem musiet skusat dalej .doktorka vravela, ze ked to nepomoze, tak bio gaiu dame

jana137
22. nov 2016

@vik_i nie, skôr ak pazravo hltá tak sa nadýchala vzduchu a ten ju teraz v brušku tlaci..

nikanu
22. nov 2016

Ano napapala sa aj vzduchu a teraz by to chcelo nejake kvapky aby jej tie bublinky v brusku popraskali alebo ty by si mohla pit caj z feniklu anizu a rasce a trosku by sa to mohlo upravit to mi teraz kamoska hovorila ze skusila a ze to krasne islo brusko tolko nebolelo

jersey87
22. nov 2016

My sme sa komplet na tvari vysypali. Cervene vyrazky ma este aj za usami. Dufam ze to po kreme prejde a nie je to nic vaznejsie, len obycajny vysyp.