Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@bublinkapo coliprev nam nezabral ani nechutil..skuste Espumisan, mozno pomoze;(
Ahojte,prosila by som o radu.Kolko stupnov mate v izbe,kde spi babatko? Ja mam 23-24.A este by ma zaujimalo ci nechavate spat babatka na brusku a bokoch,pretoze ja ano a prave som sa docitala,ze na brusku vobec nenechavat spat a ze najbezpecnejsia je poloha na chrbate .V porodnici pritom sestricky davali striedavo na jeden bok,na druhy a velakrat na brusko hlavne po panani.Tak uz fakt neviem.Dakujem 🙂
@iviciatko my mame tak 22 max 23 stupnov. Na brusku nenechavam spinkat, male banatko by malo byt na brusku len pod dohladom. Nechavam striedavo na jednom a druhom boku, aby aj ked si grcne to vytieklo, preto nema spinkat na chrbte
@iviciatko my mame 21 stupnov,ale dr nam vravela,ze ma byt 23 ...a nam v nemocnici vraveli,ze nesmie byt dietatko na brusku dlho a hlavne bez dozoru. Ale kamoske zase inak a jej mala spava na brusku. Ja osobne by som sa bala. Ja davam maleho na brusko len,ked sa hrame...ale on na brusku ani nechce byt. Snazi sa pretocit.
@alicazazrakova vidis a vraj na chrbte je najbezpecnejsie,ze uplne male babo aj ked si grcne,tak to nevdychne,tak to ma tam nejak anatomicky usporiadane..aj my uz znizime teplotu;24 sa mi zda uz byt vela
@zuzka71291 kazde dietatko je ine,mojej sa zasa najviac paci na brusku 🙂 inak minule sa mi z boku pretocila na brusko,taka je aktivna..
@bubinocka aj ja som len tak davala prve tyzdne,ale uz sa jej tak nepaci.
To by moj muz povedal,ze mate studeny odchov 🙂 on musi mat min.22 stupnov,ale teraz sa bude musiet prisposobit malej a doktor hovoril,ze cim nizsia teplota tym zdravsie dieta( sa mi zda,ze tych 18 by malo byt hovoril ),no az ked bude trosku vacsia
Baby dnes poradňa,všetko ok,maly ma 5 kg a zajtra mesiac😀
Nasu davam raz na jeden a druhy bok ale sklzne sa na chrbat ale hlavku ma na bok. Na brusko len ked som pri nej a pripadne cvicime hlavicku. Kamoskin syn nechcel inak spvat len na bruchu. No ja by som bola opatrna. Aj ked ono je to najjorsie pri skoro narodenych deti.
@iviciatko presne, kazde je ine, vsak aj to kamoskine chce spat len na brusku ...a k tej teplote este, my mame tych 21 stupnov v spalni a priatel sa ide zblaaznit a tiez mi vsetci tvrdia, ze ak budeme mat chladnejsie, tak sa nic nestane, len bude mat lepsiu imunitu 🙂
Co sa tyka prdikov tak zatial sme ok aj ked po vigantole je to trosku horsie. Ale ona sa velmi nehneva, pomrnci, ponatahije nohy a poprdi ci pokadi.
@zuzka71291 ti chlapi su zmrznuti 🙂
@evelina1607 tyzden sme brali espumisan a sa mi zdalo, ze nezabral, teda som nevidela ziadnu zmenu, vlastne ani teraz nevidím, tak neviem. Mozno este raz skusim ten espumisan
@bublinkapo Espumisan je vraj slaby.. skus kvapky Sabsimplex.. my tiez berieme Coliprev a kombinujem ich so Sabsimplexom..alebo aj probiotika Biogaia su fajn..
Ahojte, dlho som sa neozvala, trapia nas hormony pre ktore sme boli aj v nemocnici, ale vsetko by malo byt ok. Aj my sme mali vcera poradnu v 6. Tyzdnoch, od narodenia narastla 10 cm a pribrala 1,5 kg, plne kojena. Aj ked posledne 2 dni sa m zda, ze mam malo mlieka, tak snad sa to rozbehne
@bublinkapo skusala si infacol?my sme davali pri 1.synovi ten a teraz pri dcerke opat to iste..a zda sa,ze je to fajn 🙂
Ahojte maminy, poraďte. Maličká je napapaná prebalená...ale plače niekedy tak že ju až zaťahuje...nemôžem mať slabé mliečko? Vždy počujem ako pažravo hltá...už som zúfalá...
@gabccia a akym sposobom ich kombinujes?
@barbarelka nie, zatial len espumisan a coliprev..ale budem musiet skusat dalej .doktorka vravela, ze ked to nepomoze, tak bio gaiu dame
Ano napapala sa aj vzduchu a teraz by to chcelo nejake kvapky aby jej tie bublinky v brusku popraskali alebo ty by si mohla pit caj z feniklu anizu a rasce a trosku by sa to mohlo upravit to mi teraz kamoska hovorila ze skusila a ze to krasne islo brusko tolko nebolelo
My sme sa komplet na tvari vysypali. Cervene vyrazky ma este aj za usami. Dufam ze to po kreme prejde a nie je to nic vaznejsie, len obycajny vysyp.

Aj my rano bojujeme..vykaka sa, vyprdi, ale stona, puci sa, no ide to tazko..to iste sa opakuje vecer..potom uz nezaspi :(..my berieme coliprev, zda sa mi, ze je to lepsie ako bolo, ale rozmyslam, ze to budeme kombinovat s espumisanom, alebo nejake probiotika. Pijem aj raz denne feniklovy caj a raz denne kojaci, kde je fenikel a rasca, to neviem, ci robim dobre