Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Baby inak aj vase ratolesti sa zacinaju rozpravat? My budeme mat 7 tyzdnov a uz tu mame A, Hou, E... 🙂
@bublinkapo lekarka mi vravela, ze mam davat naraz obe kvapky, ale mne to prislo, ze je to vela.. tak robim tak, ze jeden den dam to a druhy to alebo ked dam coliprev a vidim po dvoch troch hodinach, ze nejako je stale nedobre tak dam este sabsimplex.. ale skus este aj infacol, vraj aj ten je dobry.. a na brusko mastime masticku Pupik, to mu uz mastim teraz aj preventivne aspon raz denne
Baby my sme skusali espumisan,potom sab somplex ale nejak nam to nepomaha. Uz ani sabsimplex nedavam.pijem feniklovy caj s anizom a rascou...ale nadranom sa puci aj tak ☹
Potrebujem radu....od noci ma boli hrdlo celkom dosť...čo môžem?
@babucika fuuuu no vysyp ma riadny. Ak to nezlezie inam a zostane len na tvari tak ok. U nas takto zacinal atopicky ekzem. Obmedz stravu, ziadne mliexne veci nejedz, vsetko prechadza do mlieka. My sme pre moju mliecnu maniu skoncili na koznom. Potom az do jeho roka som ziadne mliecne veci nejedla a spolu s mastami z koznemho sme to zvladli. Ale nam sa to rozsirilo na cele telo uplne.
Tak my sme vcera oslavili dva mesiace.pred tromi tyzdnami sme vysadili vigantol a tri tyzdne mam pokojne babatko, ktoremu sa dokonca upravilo kakanie. Rurku pouzivame uz iba v noci, aj to nie vzdy.veselo sa smejeme a snazime sa uz rozpravat.bezne je ga, minule padla otazka: ogo? Samozrejme sme si to vysvetlili ako: kde je OCO? 😉 😉 😉
@tanikbb ja som krvacala skoro cele setonedelie, ale ku koncu velmi slabo...potom osem dni nic a teraz treti den par kvapiek krvi, ale ozaj len par kvapiek.
dvakrat denne si najdem trocha krvi ked idem na wc na malu, uz rozmyslam, ci to nemoze byt slaby menzes, ale je to vzdy iba po kojeni...
doktor povedal, ze rana sa hoji dobre, nic ine, pretoze som bola unho hned po skonceni krvacania
@jersey87 ak mate mesiac , je to len obycajne novorodenecke akne, ktore hlavne nekremuj, neolejuj ani nepudruj a same to do mesiaca prejde..
@seki11 vitaj v klube..aj ja mam chytene hrdlo od noci..zatial popijam zazvorovy caj a este si idem pocmulat cesnak a kloktat salviu. A lisajnikove tabletky mi minule pomohli;)
@evelina1607 @jersey87 no nam tiez do 2.mes hovorili ze novo akne ze zmizne. Ale teda nezmizlo a posunulo sa nizsie na telo a bol z toho brutal atop ekzem. Ale preslo. Je ale lepsie vysadit mliecne, preventivne.
@jersey87 to je taky medzinarodny jazyk..podla toho viem, co mojej dcere je :D http://mamaaja.sk/clanky/babatko/rozumiete-plac...
@bublinkapo priiiiiic vsade som ten clanok hladala! dikes 🙂
citala som ho uz davno a teraz som ho nevedela vydolovat, idem sledovat to moje male uplakane 🙂
Baby už ste si vybavovali kocikove čo všetko nato potrebujem myslím že potvrdenie od gynekológa a od detskej doktorky to stačí len zaklopať a vypýtať si to či ako ? 🙂 🙂
@evelina1607 toto uz akne nebolo. Najskor mala take pubertalne vyrazky, lenze potom dostala iny vysyp. Male vyrazticky, drsne a cervene oblasti...
@lukamka u nas teda vigantol asi nesposobuje problemy. Najskor som si myslela ze ano, tak som ho vysadila a bola pokojnejsia, ale mala i svoje zachvaty. Potom som zacala davat po jednej kvapke a razdobre a raz zle. Teraz uz davam znova dve kvapky a zda sa mi v pohode. Ziadne extremne nalady. Ak by to bolo z neho, tak by ju cosi trapilo stale a nie len obcas. Takze v tych placoch bude iny pes zakopany.

ahojte, tyzden po skonceni sestonedelia som trocha krvacala, dva dni po sebe. ozaj len par kvapiek.
bolo to po kojeni, je mozne ze sa este docistujem??