Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Zienky, aky kremik pouzivate na ritulku? Ja mam Sudocrem. Pri malom som s nim bola maximalne spokojna, ale malej velmi vysusuje pokozku
@alicazazrakova ahojky mne sa velmi osvedcila Weleda-je drahsia, ale uz druhy syn je bez zapareninky;)
@evelina1607 dakujem 🙂 a dostat ho len v DM ci aj v lekarni?
@lukamka a ako kupete? Vo vanicke? My sme kupali vo vanicke ale plakal. A kedze nam na bolave brusko odporucili teple kupele, kupili sme kyblik. Nie ten original, ale take makke vedierko za 4€ 😀 .tusim, ze je urcene na pradlo.odvtedy je maly pri kupani nadseny.kamaratke sa to tiez osvecilo.babo musi mat vo vodicke ponorene brusko a vtedy je spokojne
Baby už ste menia vašim babetkami očká ? Viem že sa to neskôr ale či už aspoň volako naša malá má stále modré reku či sa jej zmenia alebo ostanú 🙂
@pehavcek my mame od zaciatku vedierko, ale ked ju raz boli brusko, tak vystiera nozicky a krici. Ale dnes to bola parada, krasne sme sa kupkali, cely cas na nas vyvalovala ocka a vyplazovala jazycek 🙂 plac bol az pri obliekani, ale tiez len chvilka. Nechem to zakriknut, ale myslim, ze nas to uz prechadza 🙂
@florence33 a ten caj ako varis? klasicky ako pre seba do hrnceka a z toho jej date po lyzickach?
Baby a ako resp. v com spinkaju vase babatka? nas uz nechce byt v perinke, rucky som mu nebalila uz asi od tyzdna, lebo nechcel mat zabalene ale teraz uz chce mat aj volne nozky. lenze ked je v perinke tak aspon pevne lezi a ked ho dam tak na volno do postielky, tak on sa tak skruty vselijako pocas spanku a potom hlavku ma tak padnutu na jednu stranu a sa mi to zda byt nedobre pre chrbticu..
@gabccia áno, obyčajný čaj v sáčku, samozrejme nesladený. ale nedávame ho pravidelne, skôr len tak občasne, keď bruško bolí viac, tak skúšame všetko možné.
@gabccia naša Dorotka spáva od prepustenia z pôrodnice vo fusaku. skúšala som aj ulitku a inú zavinovačku, ale ona nemá rada byť zviazaná.
@gabccia nasa zacala bez perinky, teraz sme ju ale aj tak zacali davat, ale viazem len vrch a spodok ma volny - trcia jej nohy, aby si mohla aj prdkat
potom nadranom ked ju prebalujem uz ju nedavam do perinky, ale lezi tak, ze ju lemuje ako podkova moj velky vnkus na kojenie, takze jej tiez hlavka neujde
@pehavcek
@seki11
Moja malá má modré od narodenia a vôbec sa mi nezdá že by jej tmavli tak reku po kom by mohla mať modré keď my dvaja máme hnedé 🙂 môj ju cicikal na rukách a kuka na očká že hmmm furt modré máš to neni dobre 🙂 hee to bude postarove 🙂 . Ešte jediné po mojom otcovi ale možno neskôr začnú tmavnut 🙂
CUMLIK POKAZI KOJENIE blbost ako voda v kosi. Flasa a krmenie z flase to ano, to pokazi. Leno tam tecie bez roboty. Cumlik vam ochrani bradavky. Vsak nemozete mat babo cely den na ciciku. A ano aj nasu obcas napina ale treba skusat davat. Niektore deti vobec nechcu dudel ale vtedy je to o noseni na rukach, drncovani v kociku alebo o inom ukludnovani. A nechcite aby si zacali cmulat palec. Ten nevezmete a budete musiet riesit neskor vysunute predne zuby.
CAJ A VODA DIETATU do 6m. baby neblbmite. Vetko co babo potrebuje dostane cez mlieko. Predne mlieko=tekutina, zadne=potravina. Dajte si feniklovy caj a ono ho v mlieku dostane. Na prdy skor dodrzte neprdavu dietu.
MAST NA RITUSU. Mne zabral v konecnom dosledku surokrem. Na kvanta. Nam ale nevysusuje. My sme mali skor strasne zaparenu. Nasa dr povedala nedavat vobec nic ale to nepomohlo. Tak sme pri babylove plienkach a sudokreme. A castom vetrani susku a prduse. Musite len skusat.
A ABY BOLO DIETATKO V KLUDE MUSIME BYT V KLUDE HLAVNE MY MAMUSE.
A netrapte sa, nikto z nas nema patent na rozum. Vsetko si musime vyskusat.
Pocuvam vsetkych, radim sa s niektorymi a rozhodujem sa sam.
Krasny slnecny den prajem.
Aaaaa OCI DIETATKA. Je to o pigmente v oku. Ten sa moze smenit az do troch rokov veku. Vsetky deti sa rodia s modrymi ocami. Teda deti nasej bielej rasy. U syna, nar v marci, som zbadala zmenu okolo oktobra. Farba sa meni od vonkajsej strany do vnutra a kedze je to pigment tak na to vplyva slnko. Jarnym detom sa farba zmeni skor, nasim zrejme neskor. A nie som mudra, to mam od prof Gerinca, detskeho oftalmologa hihi.
@lienka182 presne ako píšeš, ja som tiež vo vnútri bojovala s tými všetkými vecami čo som sa v tej skupine dočítala, že nespím so svojim dieťaťom ale mám strach, že by som tvrdo zaspala a mohla ho pridusiť.. cumlík vôbec ale ked ma už naozaj začal bolieť chrbát z toľkého nosenia a cumlík aspoň na chvíľku skľudnil..

@evkano mne paradoxne cumlik na zaciatku pomohol k tomu aby sa maly prisal na prsnik