icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

tanikbb
7. dec 2016

Babyyyy neblbnite ze vas budu hryzt. Vobec nebudu preboha. Uvedomte si ze pri kojeni ma jazyk na spodnom dasne. Tak by si odhryzlo aj ten. Jedno som odkojila do 18mes a teda vobec nehryzol.

ZUBY momentalne su zubky ulozene v ustach kolmo kedze pusa je mala. Ako bude rast zuby sa budu o 90stupnov otacat a to sa uz u niektorych moze (aj ked je to skoro) diat. To aj boli (ako ked vas boleli 8ky cca) a slinta sa pri tom.

Kym mate len toto ako problem tak vlastne ziadny nie je. Ale chapem ze vas to trapi vsak im chceme to najlepsie. Len klidek.

jersey87
7. dec 2016

@tanikbb a co horne zuby?

seki11
7. dec 2016

@zuzulina265 Ako si dopadla na kontrole?

emy222
7. dec 2016

Baby koľko dávate kvapiek espumisanu vašim babetkami ?

tanikbb
7. dec 2016

Vsak vsetky zuby su tak. Horne aj dolne. @jersey87

jersey87
7. dec 2016

@tanikbb no hej, len pises ze cez dolne zuby ma jazyk. Cez horne ho nema. Ako je to zariadene tam, aby nehryzla?

alicazazrakova
7. dec 2016

Kočky, fakt pri kojeni deti nehryzu, mozno tak skor z nezbednosti, ale inak nie.... Syna som kojila 3roky a 3 mesiace a to mal teda riadny chrup a vobec nehryzol. Ved si skuste pocmulat svoj prst. Tiez si ho pritom nepohryziete 😀

zuzhe
8. dec 2016

@emy222 Na zaciatku som davala plnu davku pri kazdom kojeni, postupne som znizovala. Teraz len 2x denne 12 kvapiek

seki11
8. dec 2016

Držte palce baby.....o 5 min idem na operačnú salu.

riocka
8. dec 2016

dievcata prosim vas, ktore davate espumisan detickam, ako davate: kolko kvapiek a ako casto? A cely nazov je espumisan comfort alebo espumisan L?

alicazazrakova
8. dec 2016

Tak my uz mame nausnicky 😉 jupi 😉 moja laska, drzala sa statocne :-*

alicazazrakova
8. dec 2016

@seki11 verim, ze vsetko bude ok a budes rychlo fit 💐

pehavcek
8. dec 2016

@seki11 drzim palce

alicazazrakova
8. dec 2016

A takto to vyzera

lukamka
8. dec 2016

Baby ja som občas jak vymleta... boli sme ma uzv klbikov a Dr hovorí že je Ok, príďte sa zas ukázať keď bude mat.... a za frasa si neviem spomenúť co povedal. Aké staré ma byt babo pri druhej kontrole?

lukamka
8. dec 2016

@seki11 drzimee!

alicazazrakova
8. dec 2016

@lukamka do zavrseneho 4 mesiaca

zuzulina265
8. dec 2016

@seki11 este som nebola zajtra az

nikolajka2
8. dec 2016

@alicazazrakova - kde prosim ta dnes prepichuju uska. My mame nachystane este take klasicke nausnicky, nie nastrelovacie. Inak vyzerate super.

alicazazrakova
8. dec 2016

@nikolajka2 toto su nastrelene. Ale po nastreleni o 6 tyzdnov mozes nausnicky vymenit za akekolvek ine. Nam to robili v BB

lukamka
8. dec 2016

@alicazazrakova dikicko 🙂 super, ze uz mate nausnice, my pojdeme nastrelit az niekdy po novom roku

emy222
8. dec 2016

@alicazazrakova jej krásne aj my máme nausnicky 🙂 len nám to hnisa prvé dni vypadali všetko ok a teraz potroske hniska a to máme biele zlato :( čo iné jej dať neviem žlté nechcem to sa mi nepáči :( ......baby je tu niektorá čo to mala ako my či niečo pomohla ja umyvam repikom a natieram framikoinovou mastickou .

emy222
8. dec 2016

Baby a na tie nožičky to posiela lekár či mám sa nato pýtať sama či ako to je ? Stredu ideme k doktorke a nikam nás pred tým neposlala či sa mám pýtať ak zas nič nepovie či ako to funguje ? 🙂

alicazazrakova
8. dec 2016

@emy222 mala by vas detska dr poslat, nakolko je potrebny cymenny listok. Ale to na to prve vysetrenie klbikov, ktore sa robi do 6 tyzdna veku babatka. Potom do dovrseneho 4 mesiaca sa chodi na kontrolu jadierok bedrovych klbov a tam sa ide s nalezom z prveho ortoped.vysetrenia, cize tam uz detska neposiela

alicazazrakova
8. dec 2016

@emy222 fuuu to ma mrzi, ze sa vam to zapalilo. Nam kazali 2x denne umyvat detskym mydielkom uska

zvedavabuduca
8. dec 2016

@lukamka my máme ísť až v 8 mesiaci na kontrolu klbikov

tanikbb
8. dec 2016

Baby neviem ci som pisala ale ja mam zase ragadu na tej pravej bradavke. Ma ide picnut z toho. Nechapem preco. Na ko po 600 idem az 19.12. Joooj.

emy222
8. dec 2016

@alicazazrakova no my sme mali už 6tyzdnou a nikde nás neposlali no uvidím čo povie teraz

evelina1607
8. dec 2016

@lukamka nam povedal za 3 mesiace a potom uz nie..pomohlo?😉

janifer
8. dec 2016

@jersey87 Neboj aj so zubami od 1 do 5 sa dá kojit, jasne že môže niekedy hryznut ale nie je to nič hrozné, treba si s malým o tom pohovoriť že nono hrýzť. Zuby začínajú ísť okolo polroka, veď uvidis sama ako, ale to je stále mimino čo potrebuje mliecko. Do toho ockovnia, ja som bola vďačná za kojenie. Keď idu zuby tak dieťa sa budí aj viackrát za noc od bolesti, tým prsom ho super utíšis a spis ďalej. Čiže nehrozí žiadne typu: som nevyspata idu nám zuby