icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

barbarelka
10. dec 2016

@lukamka Ja som bola na kontrole tento tyzden, po 7mich tyzdnoch a tiez som zacala spinit po dvoch tyzdnoch pokoja.lekar ma pozrel, vsetko ok a ze to moze tak byt..a ze teda menzes to urcite este nieje 🙂

zuzka71291
10. dec 2016

@lukamka ja som presv

zuzka71291
10. dec 2016

@lukamka ja som presvedcena,ze so mala ms takmer hned po cisteni... uz som sa precistila,uz bolo dobre a zrazu take noci,ze som sa musela aj trikrat za noc sprchovat...ja si myslim,ze to uz bola ms. Aspon mi to tak prislo,ale ja som pri dr este nebola.

lukamka
10. dec 2016

hmm zatial to aj pri tom spineni ostalo. Mne takto vzdy zacinala ms niekedy aj celodennym spinenim. Baby aj sa nejak chranite aby ste znova neotehulkovali? Kamosky ma strasia, ze po porode moze byt rychle prekvapko 🙂 ja zas viem, ze pokial kojis, tak je nizka pravdepodobnost ovulky, ci?

lukamka
10. dec 2016

@zuzka71291 a mas babo plne dojčene?

tanikbb
10. dec 2016

Noooo tomu by som velmi neverila. Moja svokra otehu v ramci 6tt, neatracali cas. A tak isto par kamosiek co maju deti ako ja prve.
My neriesime zatial aj ked debatit s dr o tom budem. @lukamka

zuzka71291
10. dec 2016

@lukamka ano, len sa kojime ...a k tomu otehotneniu, nespoliehala by som sa ozaj na to... praveze sa moze skoro pritrafit, tiez som sa stretla s takymi pripadmi ;)

emy222
10. dec 2016

No baby to o otehotnenie ako sa chranite? Ja musím sakra dávať pozor po cisárskom 🙂 ako druhé ešte chceme ale nemôžme teraz to by bolo nebezpečné 🙂

pehavcek
11. dec 2016

@lukamka so mnou lezala na porodnici baba, ktora s druhym otehotnela pocas kojenia. My pouzivame kondomy a kedze som picisarskom tak manzel este vytahuje 😀 😀 😀 citime sa ako skolaci. A maly je tiez dost dobra antika.zobudi sa aj s tvrdeho spanku v tom najlepsom. A to nas nemoze pocut cez cely byt 😀 😀 😀

ewitta123
11. dec 2016

Baby to ste sa uz vrhli na sex po porode? 😂 My sme sa k tomu este dako nedopracovali 😂😂

pehavcek
11. dec 2016

@ewitta123 ja by som to nenazvala ze vrhli 😀 😀 😀 😀 skusame kedy nas pri tom nevyrusi plac maleho alebo kedy nezaspim spolu s malym 😀 a raz za cas sme uspesni 😀

lukamka
11. dec 2016

😆 my sme skúšali uz štvrtý tyzden po pôrode ako som prestala krvácať, nemala som žiadne stehy ani ranku, tak som sa toho nebála, skôr sa k tomu dostať časovo je úspech ;)
fungujeme na prerusovani, ale vraj to je aj tak veľký risk 🙂

stevvvka
11. dec 2016

ja som po cisarskom, takze musime tiez davat pozor...ale so mnou lezala baba, ktora otehotnela dva mesiace po cisaraku a vsetko v pohode...ako jasne, je to riskantne, ale fungujeme na prerusovani a kedze kojim, malo by to stacit. no a keby aj nie, uz boli aj take pripady..
verim, ze ked sa ma stat, stane sa, je to v Bozich rukach.
inak, vraj je po porode maternica "pohnojena" a este si tehotenstvo velmi dobre pamäta, takze prave po porode je velka sanca otehotniet, ak aj kojite...ma na to vplyv aj psychika, kolki sa snazili dlhe roky, po porode opadol stres a bum, bolo zarobene na dalsie 🙂

lukamka
11. dec 2016

@stevvvka aj ja si hovorím nech sa stane ak ma byt nech bude, veď pozajtra mám 32, a určite chceme ešte jedno
ale mat hned ďalšie do roka... Uff by bolo veselo 😆

emy222
11. dec 2016

No aj my fungujeme na prerusovani a trosku sa obávam po cisárskom a presne aj preto že sme sa snažili 5 rokov kým prišla naša malinká a teraz keď už ju mám opadol stres aby to neprišlo hneď aj keď určite chcem ešte jedno 🙂 ale tak trošku neskôr nech si všetko pekné užijem 🙂

luciferkax
11. dec 2016

@ewitta123 juuuuj, ja som už aj zabudla, že sme niekedy nesexovali :D al emôj malý má už 12 týždnov :D počkali sm e5 týždnov a šli na to :D :D ale najprv som bola na kontrole u gynekologa, potom sme začali. .teraz občas ešte cítim vnútorné štichy, resp. jazvu, ale ináč pohoda

janifer
12. dec 2016

@lukamka
@tanikbb ja som sa pri prvom pýtala na antikoncepciu a doktor že mám prísť keď bude mat dieťa 6mesiacov a potom niečo vymyslíme. Mne vtedy prišla menstruacia až po tých 6mes. Ale určite by som sa na to nespoliehala teraz, treba si dať pozor, tá ovulácia prebieha na pozadí, mna aj popichava vo vaječníkoch. Niekde som čítala, že ak je dieťa dojčené každé 2-3 hodiny, tak je to ako ochrana dostatočné, no len keď mi už prespí 5 hod v noci...tak to potom nič.

janifer
12. dec 2016

@lukamka
Poznám dievčinu,čo porodila druhé do roka a musí to byt riadny záhul, to je ako mat dvojičky, mozno ešte náročnejšie. Ročne dieťa sa učí chodiť a vyžaduje veľa pozornosti,mení sa mu spánkový režim...aj to tehotenstvo, kedy musíš to staršie dieťa v podstate stále mat na rukách a nosiť... no ona chodím skončila na rizikovom a chlap išiel na materskú, ona si vybavila PN

janifer
12. dec 2016

Tak náš valibučko bude mať 13.12. 2mesiace a pribral z 4kg na 7,5. Je to cítiť chrbtici aj na rukách, presilené zápästia a začínajú mintrnúť končeky prstov ...som zvedavá, čo ďalšie.
Baby aj si dávate extra vápnik v tabletkách? Mňa dnes mama vystrašila, stretla kamošku a že má dcéru 34r. po operácii platničky v krížovej oblasti, že kojila 2 roky...mysleli že ju bolia tie kríže z neznesu...no ja v podstate tiež pokračujem už 2r.6mesiacov...

janifer
12. dec 2016

Z menzesu...ach milujem keď telefón mysli za mna napíše total kravinu!

lukamka
12. dec 2016

@janifer ty co nemas spanie, že píšeš o pol piatej? 😄
No aj moja uz potiahne aj 5 hodín niekedy, takze sa na to nespolieham.
Inak baby mate niektorá babo so skrytým refluxom?

evelina1607
12. dec 2016

@lukamka jooj otehotniet sa da velmi rychlo - dve kamosky dva mesiace po porode, plne kojili ms nemali, hmm?😨
Mna zase zaujima ako riesit, aby som uz neotehotnela - mam 2 deti, 36 v januari a energie ubuda;D mate nejaku radu nad zlato?😉

evelina1607
12. dec 2016

Baby juchuuuuu, spala som vkuse 5 a pol hodky, je to uplne neuveritelne😀
Ale zaspali sme v objati vedla seba, tak najviac sa vytesujem z toho, ze Davidko prezil a nepripucila som ho😅
Pekny dnik vsetkym

evkano
12. dec 2016

Dievčatá koľko mliečka približne spapajú vaše deti? potrebujem cez víkend odísť na jedno jedenie.. vôbec netuším koľko mlieka mám nechať aby bolo dosť?

pehavcek
12. dec 2016

@emy222 aj my sme cakali 5 rokov :D

lukamka
12. dec 2016

@evelina1607 ja si po druhom dám asi teliesko. V mojom okoli mám dobre recenzie a spokojnosť

lindt
12. dec 2016

A je este nieco ine a spolahlive okrem telieska a hak?

lea1610
12. dec 2016

@evkano moja papa tak 80 - 100 ml a približne každé 2 hodinky cez deň. Keď sme s ňou niekde na prechadzke tak vydrží aj 4 hodinky bez papania.

monka37
12. dec 2016

No pridám sa k téme , dnes sme boli na kontrolu po šiestich týždňoch a pozeral s ultrazvukom ze to vyzera ze uz asi bude cyklus .. takze mozne to je aj ked kojím...