icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

alicazazrakova
6. jan 2017

@evelina1607 u nas v noci to iste a cez den mi spava tak 3-4x po 1-2 hod, zalezi ci v kociku alebo v postielke ci v satke... Ale nejaky pevny rezim este neriesim, ideme ako pride a kedze je synator teraz doma, musim to prisposobovat aj jemu. Ked bude v skolke, tak to bude snad opat jednoduchsie

florence33
6. jan 2017

@evelina1607 Tiež sme na tom s nočným spánkom plus - mínus rovnako. Len nech to tak pekne ostane 😇

lukamka
6. jan 2017

@evelina1607 my to mame presne tak isto, ešte aj rovnaké časy budenia sa cca ;) akurát že upavam uz o 20:30
Mne zatiaľ to nočné kŕmenie nevadí, postieľku mám napojenu na posteľ, tak ani nevstavam a obe sme v polospanku - asi preto ma Beka každé ráno vlasy nagélovane od mlieka 😂

tanikbb
6. jan 2017

@evelina1607 my uplne rovnako. Uz sice potiahla prvy spanok aj do 5 rano ale to beriem ako raritu. Este ked ide misko do skolky tak som hore ale to uz beriem ako fakt.

Hneva ma ze neviem vobec odsat mlieko. Mam dost pre malu ale do zasoby nic. S miskom som mala uz asi 2l odsate o tomto case. neviem ci je to vekom kokso. Jem, pijem, beriem senovku aj benedikt, pijem caj, nealko tmave pivo. Joooj idem dnes na nechty a od vcera vecera som odsala len 80ml. Nervy.

seki11
6. jan 2017

@evelina1607 Ja uspavam cca o 21:00,papame okolo 2:00 a potom okolo pol šiestej....Niekedy je však noc kedy sa okrem tohto papania chce asi len napiť,lebo si cucne pár krát a spi.🙂

seki11
6. jan 2017

@tanikbb S tým odsávaním sme na tom rovnako....Mám odsaty asi liter v mraziaku,ale to z prvého mesiaca.Teraz mi ide minimum a tiez jem senovku,veľa jem skoro stále,pijem aj dostatok vody a nealko čierne pivo a nic.Malemu stačí,ale nic navyše nejde.A tak to je super keď náhodou niečo vybehne ako mne ta kyretaz a bola som spokojná že ma moje mliecko.Neviem čo viac spraviť.

vjejka
6. jan 2017

@tanikbb aj ja som mala pri prvej plny mrazak v tomto case,teraz ani odsavacku nepouzivam,ta tvorba u mna je mensia urcite ako pri prvej

seki11
6. jan 2017

Baby idete s detičkami von cez tieto mrazy?Citala som že max do -5st C s takýmito krpcami.Maly je ale naučený spinkať cez obed von,neviem či bude spinkať dve hodiny dnu.

monka37
6. jan 2017

@seki11 ja nechodim, aktuálne mi píše -11 takze isto nie. Ked je ale tak -5 cca tak ho dam na balkón aspon a na detskej kamere mi píše aj teplotu kolko ma v kočíku cca

seki11
6. jan 2017

@monka37 Do -5 idem max,ale teraz sa aj ja bojím,radšej vydržíme dnu.Uz hodinu ho kocikujem po dome😅aby spal .

eva2809
6. jan 2017

@seki11 a do kedy maju byt taketo nizke teploty?

seki11
6. jan 2017

V stredu ma byt už cez deň -6,ale len do piatku,potom zase cez víkend zima...vyzerá že to bude mrazivý januar🙂

eva2809
6. jan 2017

@seki11 uff..uz nech je aspon marec-)ja zimu nemam celkovo rada

janka_mu
6. jan 2017

@seki11 po celom doobedi placu...som ja moju dala do kocara na balkon.. ale mala milion vrstiev, oteplovaciu kombinezu a este vo fusaku. Z deky kuklu urobenu, aby nedychala vzduch studeny a na kocari igelit do dazda.. vytiahla som ju uplne teplucku, vysmiatu a vyspatu..ale chodila som kintrolovat furt, ci nema nos student abo co..mozno to nebolo spravne ale bola som uz zufala z nej (spi len v kocari)...

jersey87
6. jan 2017

@seki11 nam sa na novy rok podarilo ist von, lenze na ceste naspat uz sadala hmla a bolo -9... Ale ked som malu rozbalila, tak bola tepla... Zima jej isto nebola... To skor nam.

pehavcek
6. jan 2017

tak mi mame za sebou prve ockovanie. priplatili sme si a dostal dve vcelicky. maly je uplne v pohode. krasne spinkal aj v noci. len vcera vecer pred zaspanim nebola len mala nervozita ale aj plac. dala som si ho do nosica a problem bol vyrieseny 😉

seki11
7. jan 2017

@eva2809
@janka_mu
@jersey87 Veď aj môj je naučený poobede na kočík,tak včera spal dve hodiny v kočíku v dome🙂Zajtra bude dúfam už lepsie cez deň,dnes ešte vydržím ,aj keď si aj ja myslím že keď sú deturence naobliekane tak sú ok🙂

seki11
7. jan 2017

@pehavcek Aco ste si priplatili?Nemal ani teploty?Ja idem s krpcom v pondelok,už mám z toho stres.

evkano
7. jan 2017

@seki11 ja som hned po pichnutí lepila tie náplaste a tiež sme to potom celkom fajn zvládli

lukamka
7. jan 2017

Kokos pohla som autom, ktoré mi cele sviatky stalo pred domom a praskla mi primrznuta pneu?!
Tomu sa uz hovorí zima jak v ruskej rozprávke 🙂

lukamka
7. jan 2017

@evkano aké naplaste? Kde sa dajú kúpiť?
Inak baby išla som si kúpiť odsávačku, mala štrajkuje na ľavom prsníku a ja uz som mala boľavé hrudky všade, dúfam, že sa k nemu vráti 🙄

erickatt
7. jan 2017

@lukamka ja som to po jednom dni ani nenastartovala.

evkano
7. jan 2017

@lukamka odpurucili mi to v lekárni, hneď ako doktorka pichla tak manžel lepil na miesto vpichu kým som Alžbetku medzi očkovaniami chvíľku držala na rukách

alicazazrakova
7. jan 2017

@seki11 my chodime normalne, nababusim, dam dřeku az po oci a normalne hodinku von. So synatorom som chodievalaaj ked bolo -17 a nic mu nebolo... Nejdeme von len ked veeeelmi fuci

lukamka
7. jan 2017

@evkano dikičko, to si isto kúpime na prvú včeličku, kupovali ste aj paracetamol pre istotu? Mne Dr odporúčala mat doma po ruke

evkano
7. jan 2017

@lukamka ja som mala pre istotu nurofen a čipky, ale chvalabohu nebolo treba, mala len trošku zvýšenu na 37,3.

seki11
7. jan 2017

@evkano Dakujem za radu,skúsim ich zohnat🙂

seki11
7. jan 2017

@alicazazrakova Super,tak zajtra vyskúšam aj ja🙂A čo si obliekla synovi v tých zimách na seba?

alicazazrakova
7. jan 2017

@seki11 no obliekam malu tak ako vtedy maleho, napr. dnes som bola so synatorom bobovat a mali som dala muzovi do kocika, u nas bolo dnes -14 ked sme isli von. Dala som jej body s dlhym rukavom, pancusky, ponozky, bavlnenu kosielku, strikovane nohavice, strikovany hruby svetrik, ciapku taku zimnu a na to este strikovanu ciapku. Do hunateho fusaka, v kociku od spodku deka, z vrchu deka po ocka, zakryt vrchom z kocika a hodinku v pohode

pehavcek
7. jan 2017

@seki11 boze keby som ja vedela. citim sa ako nedobra mma, ale viem ze sme sa na jesen o tom bavili a rozhodli sme sa priplatit. pytala som sa sestricky co to vlastne ockujeme ale v tom zecal maly kricat, ja som jej nerozumela a potom sme ti zahovorili. len si pamatam ze sme to rozoberali uz pri prvej navsteve doma a ze sme sa vtedy rozhodli priplatit. len vtedy sme toho rozoberali vela