Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@alicazazrakova Tak aj ja dávam malému,tak keď mu dám aj deku zo spodu fusaku,hadam to zvládne.Neviem či aj tvoja mala,ale krpec je hneď ako ľad keď ho aj na minútku vyzleciem.
zeny ja mam tak na nic den. naozaj chcem tak vela ked prosim nasich rodinnych priskusnikov aby nam dopredu dali vediet ked sa ku nam chystaju? otazky smerom k nam typu: "mozeme prist? nemate nieco ine na plane?" su naozaj nieco co sa uz nenosi? fakt nemam pravo byt nahnevana, ze ziadam o respektovanie sukromia a trosku tolerancie? fakt musim po 4 mesiacoch, pocas ktorych som nezazila dlhsi ako stvorhodinovy suvisly spanok byt na kazdu necakanu navstevu usmiata, mila a tvarit sa ze som ok a vobec to vo mne nevrie? ja mam dnes uz fakt toho vsetkeho dost. nevladzem ☹
@pehavcek ja by som to spomenula uplne zakazdym ked pridu. Zahlas medzi dverami: ahojte, preco nam nedate vediet, ze sem idete? a pri odchode zas - a nabuduce cinknite ked sem pojdete. Hlavne neutralne, lebo inak si z toho odnesu len to, ze ich tam nechces vobec. Innak aj ja odkedy mame malu pozorujem, ze sukromie straca svoj pojem ked prideme k nasim, alebo k svokrovcom na par dni
@pehavcek mne sa minule naordinovala cela familia na fotenie pri stromceku, hoc som spominala ze sa necitim dobre a ide na mna chripka... no navstevu som nechala doma a s detmi sme sli von ☺. Inak baby odporucam ked vas zacne nieco v hrdle skrabat tak su kvapky Kapucinka vacsia (aj ako tabletky dostat alebo caj), plus kvapky Mucoviral, mne ta choroba za par dni presla a to som uz myslela ze skoncim na antibiotikach, hnisave sople, skrabanie v krku...
Este ste riesili tie minusove teploty: boli sme pri -9aj dost fukalo, na takych 30minut, potom spal dalej doma v overale vo vyvetranej izbe. Dnes sme von nesli, bolo -15, ale bol kazdu chvilu na prsniku ani som si neoddychla.
Mne tak chodila na návštevy svokra.( Aj zo širokou rodinnou) A puca ani si ruky neumyla, že nič som nechytala,,, . ( len šla vlakom) .. vtedy mladá , blbá cusala som. Keď sa narodil syn dcéra bola ,, vycvičena" každému medzi dverami. BABETKO JE MALE , CHODTE SI UMYT RUKY!!!!
Baby, co mate baculkate babatka, aj velke, napiste mi prosim kde kupujete oblecenie, ja uz som zufala, svetrik 9-12 mesiacov a neviem mu ho cez ruky obliect! Vsetko robia ako pre Cinanov. Najlepsie sa mu nosi sveter zo sekacu za 50centov 😭😭😭
Viete poradit aky je lepsi fusak? Ci Elodie Details alebo Outlast-Little Angel? Ten Elodie je do -20, zas Outlast je funkcny material... ak mate este nejake tipy, sem s nimi... my zatial v oveckovom "rodinnom", neodvazovala som sa kupovat ine, aby som nedajboze predkov neurazila. Len teda v tejto zime sa bojim, ci to staci.
@erickatt jeeeeeeeeeee zlataaaa malinka
ja som tiez mala problem upozornovat, ale zvitazil ten Monk vo mne, co striehne na ludi, ci si umyvaju ruky ked pridu k nam a tiez po WC-ku (ano este stale je kopec ludi, co to nerobi )
a tiez som dost ludi upozornovala nech ju neobozkuju u takeho maleho bobacika bez imunity je to podla mna dost nevhodne
@pehavcek no super, su ludia, co si fakt nedaju povedat, mala si ten vysavac strcit niekomu z nich do ruky, nech je aspon osoh 🙂
my napriklad ked sme teraz boli na sviatky u svokrovcov, tak rano ked zacala mala svoje eeeeu oooou, tak nam vosli v poho do izby aj obaja a zacali sa jej prihovarat.
asi na treti den vymakla svokra moment, presne ked som sa prezliekala z pyzama s horou ritou 🙂
zmohla som sa len na: mam holu rit, pockajte 🙂 🙂
vdaka za nazory. potrebovala som podporu 😉
@pehavcek uplne ta chapem... Mna vytacaju tiez rodinny prislusnici. Doteraz sa mi darilo sa s nimi dohidnut na urcitu hodinu, aby si malu i uzili a aby som zrovna nekojila, ked dojdu. A oni s tym maju priblem, ze oni chcu prist kedy to im vyhovuje... Len som oci vyvalovala, ci dobre pocujem. A dalsia poznamka bola, ze uz by sme mohli aj my dojst ku nim. Tak ja budem 10 minut obliekat malu, 20 minut sa viezt autom, potom ju tam vyzliekat, oni sa s nou budu 20 minut bavit a totalne ju unavia, aby som ju zas zacala obliekat a stravila dalsich 20 minut v aute a zas doma vyzliekat a rovno jej dat najest. A neviem kde do tohto zmatku vopcham jej kratucky 30 minutovy spanok.
Niekedy mam fakt pocit, akoby ludia nerozmyslali.
Baby preto som si ja zavelila, ze my na navstevy nechodime. Kto nas chce vidiet nech pride. Len nech sa vopred ohlasi. A tak ako som chcela tak aj je.
Sice si moj chlap pred vianocami naivne myslel, ze pocestujem s ani nie 2mes babom do Bystrice na otocku/na par dni. To som mu povedala nech ani neskusa moju trpezlivost. A aj svokrovci zhodne povedali, ze je to sialenstvo. Tak zajtra pridu oni kuk.
Ked bude jar leto jesen a dalsia zima tak to uz pojdem aj na kraj sveta. Teraz nech chodia ludia k nam. A najlepsie nech necakaju, ze bude napecene ci navarene a este aj upratane. Hahahaha.
@evelina1607 Moj drobec zaspava 21.30 a budi sa na papanie kazde dve hodiny. Rano vstavame okolo 7ej. Cez den byva hore 1,5-2 hodiny a spinka 30 minut, obcas hodinu.
@tanikbb
@seki11
Baby ja neodsajem vobec nic. Mam len tu uplne najobycaknejsiu odsavacku a vytiahnem s nou len par kvapiek. Pritom ked stlacim prso, tak mliecko strieka. Mlieka som nikdy nemala nadbytok, takze zasoby ziadne. Tym padom sa nemozem od maleho vzdialit na dlhsi cas, tak dufam, ze ani nebude treba.
Inak zienky, my teraz oslavujeme narodenie Jeziska, vsetci sa schadzame u mojej babky. Cez 20 ludi a kazdy zvedavy na babatko. No mam dost ja aj Timko, dnes asi ani nevstavam z postele 😤😅
Baby cvičíte niektorá?Chcela by som začať,bola som naučená a chyba mi to,len niektoré baby tvrdia že sa vtedy stráca mlieko.Je to pravda?Lebo ak áno ,tak sa musím s tým ešte rozlúčiť ,nechcem prestať dojčiť.
@seki11 ked stiham, cvicim 🙂 ked sa dobre stravujes, nemas preco stratit mliecko 😉 aj pri malom som cvicila jillian michaels a kojila som ho vyse 3 rokov 😉
@alicazazrakova super,dakujem🙂

Baby neviete akobje to s doplatkom na vakcinu proti rotavirusom? Podava sa na 2x a doplatok okolo 50 eur. Ale za tych 50 eur kupim uz obidve ci za kazdu sa dava 50 eur?