Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@seki11 ja som bola par krat na joge a raz behat, chcem zacat opat pravidelne, no v tychto mrazoch radsej nie. Myslim, ze ak nejdes do extremu, tak na tvorbu mlieka by to nemalo mat negativny vplyv. Sportom uvolnena psychika = uvolneny tok mlieka 🙂
@seki11 Mam novu praveze a pouzila som ju len parkrat. Neviem preco to teraz nejde. Prisla som na to vlastne len nahodou, ked sa mi upchali mliekovody, maly ten prsnik odmietal a tak som ho chcela skusit roztahat. A nic. Tak som skusila druhy, neupchaty, a tiez nic. Fakt len par kvapiek. Hlavne, ze drobec si vytiahne, kolko potrebuje, len ma to prekvapilo.
baby pomoooooooooc. ide nam prvy zub. co mu kupit na dasienka. mate nejake typy?
@seki11 ano, chodim do fitka od stvrteho tyzdna po porode (pytala som sa porodnika, co bol pri mojom porode a povedal, ze kludne mozem, ze som mala lahky porod a ziadne sitie). Cvicila som prve dni uuuuuplne z lahka, skor len streching a stale cvicim a este kojim. Nesmies prepnut sily, inak je to ok.
poznáte? naša maličká to dnes počúvala s veľkým záujmom 🙂
dakujem za rady. hryzatko s kefkou mame ale este nejaky gelik pojdem pozriet.
@pehavcek - a podla cojo vies , ze ide prvy zub. Mna to uz tiez napadlo, ze sa budu malej nalievat dasna, lebo strasne jej tecu sliny.
@seki11 my sme dnes sankovali cely den a slapali hore kopcom, svalovica riadna, snad mlieko chutit bude. Inak mne je vzorom mamina Anastasia Kuzmina, ona dojci/la, cize sportovat a hybat sa treba. A fakt treba sa rozmaznavat pri jedle, ja jem maso pomaly kazdy den, nehovorim, ze to je zdrave ale ak ho nemam chyba mi to.
Nasmu uz citit jednotky spodne (13.1.ma 3mes), slinta a stolica otraaas hnackuje zelene
@pehavcek aj Camilia je fajn, homeopatikum. A kombinovat s tym gelom na zuby, v najhorsom pripade, ked idu ocne zuby (3), 4 a 5 ze dieta krici od bolesti vacsinou ak je zle pocasie, tak som davala na nic Nurofen sirup. Daktore deti maju napr horucky 40st, kamoske takto pri kazdom jednom zube horuckoval, aj boli v nemocnici na pozorovani, nevedeli co mu je, tyzden 40ky, ona chudina zo stresu aj mlieko stratila
@nikolajka2 lebo uz trci von :D
Baby ,ako casto odsavate sopliky? Nasa mala prechladla este v nemocnici,lebo kvoli vizitam sa muselo vo velkom vetrat a my sme lezali hned pri dverach..Brala uz aj atb kvapky,pomohli,no po tyzdni jej znova zacalo rachotit v nose hlavne nad ranom a kvoli tomu zle spava..Takze odsavame vzdy rano a pred spanim vecer,ale nie vzdy vsetko vyjde a pritom vidime,ze tam ma velky susen.Uz to trva dlho,ani cisticka vzduchu nezabrala.Doktor vzdy na poradni,ze odsavat,odsavat.Len mne je jej luto :(
@iviciatko ahoj aj my máme takto sopliky ráno a večer ale hlavne nad ránom ocujem ako jej to tam sramoti ja jej dávam mliečko do nosteka a odsávanie len keď počujem ale neviem dokedy to bude trvat máme koncom mesiaca očkovanie tak neviem či kvôli tomu budeme môcť vy idete kedy očkovať !?
Este k tym mrazom, neboli sme von len piatok a v sobotu lebo strasne fucalo, vcera sme uz boli a to bolo -17 u nas, som ju riadne naobliekala, ma taky paperovy ako keby spaci vak s rukavmi a to som este supla do fusaku a spala ako dudok, dnes tiez ideme, uz je "len" -13 😀 bezvetrie a krasne slnecno
...k navstevam, my chodime sem tam k nasim co je 20km na otocku, dojdeme na obed, poobede prechadzka a k veceru naspat, este zvyknu prist aj moji starkovci aby ju videli a starka co byva s nasimi tak ta uz nevladze chodit tak aspon takto ked prideme ju vidia, inak chodia nasi aj svokrovci a ostatni k nam, pre mna nema zmysel behat s nou po navstevach..ked to niekto nechape tak nech sa urazi, mne je jedno, moje dieta mi je prednejsie
@iviciatko ja neodsavam. brble mu v nose kazde rano. vyberam vatovou tycinkou. pekne soplik na to nakrutim. mamina mi vravela, ze to je soplik z mliecka. tym ze deti vedia papat aj dych naras tak sa im tam to mliecko dostane a soplikom ide von. odsavacka zbytocne drazdi sliznicu. cely den mame pokoj. vzdy ma soplik len rano
@iviciatko ja malemu vzdy vecer pred spanim strieknem aliamare... morsku vodu.odporucila nam dr. A odsajem...cize kazdy vecer. Ja uz len tak preventivne....inak.. ja si myslim, ze aj nam uz ide zubok. Maly bol doteraz uplne dobrucky... a posledne tri dni len zuli. Akurat na cicku je ok.
Pridavam sa teda k Oktobrovkam, aj ked babo sa mi narodilo v septembri, vypytalo sa o 2 tyzdne skor🙂

ja mam dve nove odsavacky a ani jedna nevytiahne vsetko. tiez musim este rukou odsat. nekupujte kvoli tomu novu