icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

janka_mu
6. feb 2017

Kraasne pribehy 🙂 ja mam doteraz odlozenu fotografiu toho prveho testu, na ktorom bol len taky ten duch.. 🙂 lebo som babo velmi chcela a testovala som 10 dni po ovulke.. ale bolo to tam 🙂

vik_i
6. feb 2017

Čaute baby, nevypadavaju niektorej z Vas vlasy? Ja som uz z toho hotová😯

seki11
6. feb 2017

@vik_i Padajú aj mne,vraj kým kojime tak nám budú....

jersey87
6. feb 2017

@vik_i mne neskutocne vypadavaju. Kazdy den plna kefa. Ale tak si vravim, ze ked mi vsetky vypadnu, aspon usetrim na farbe. 🙂

vik_i
6. feb 2017

@jersey87 povzbudivé😀
@seki11 ja už kojím menej ako predtým,pretože moja cez deň štrajkuje a cicik nechce, len sporadicky sa prisaje ale rano vzdy!
Aj používate nejaké prípravky? Ja som si kúpila v lekárni Fitoval a včera som prvykrát vyskúšala, tak som zvedavá či to niečo spraví

rebekav
6. feb 2017

@jersey87 mne takisto, ale u mna uz odisla ak nie polovica, tak tretina urcite a spravili sa mi aj kuty:D krasavica...

vik_i
6. feb 2017

@rebekav cosiiii..nestraš. mne v tehu tak zhustli ze az a teraz len pozeram na chumace vlasov na vankusi. Neskusala si nejake pripravky?

lukamka
6. feb 2017

Baby tu su vraj vlasy co nám počas tehu prestali vypadávať, majú to tak aj baby ktoré nekojili. ja keď si umývam vlasy, tak to vyzera ako v kaderníctve, občas fakt hrozivo, ale najviac ma serie keď nájdem vlasy na Rebeke, v jedle a neviem kde ešte sa vedia úplne nepochopiteľne dostať 😔

jersey87
6. feb 2017

@vik_i ja som este pred tehu uzivala doplnky na vlasy, lebo mi takisto vypadavali. Lenze tie sa v tehu a pocas kojenia nesmu uzivat. Takze este pockame. Ale niekde som citala,ze vlasy po porode vypadavaju od 3eho do 6ho mesiaca. Potom by to malo byt v pohode. 2 mesiace este vydrzim a uvidime, ci sa to nezlepsi.

seki11
6. feb 2017

@vik_i Ja nic....kadernicka mi dá vždy keď idem farbiť nejakú výživu.

nikolajka2
6. feb 2017

@vik_i - aj mne zacali vypadavat, ale kupila som vodu alpecin a natieram do vlasov a tusim pomaha( nechcem zakriknut). Pouzivam ju este len tyzden. A sem tam hodim aj zinok do ust, len neviem ci mozem. Ale zinok mi zaberal pred porodom.

vik_i
6. feb 2017

@nikolajka2 no, vďaka za radu 🙂 vyskušam

lea1610
6. feb 2017

@lukamka mne začali brutálne vlasy vypadávať keď som stratila mlieko. Ako neviem či to má nejaký súvis ale keď som si prečítala tvoj príspevok tak mi napadlo či to nemá nejakú súvislosť. Ja mám pocit že o chvíľu budem holohlava.

tanikbb
6. feb 2017

Mne zatial nepadaju. Pri starsim otras. Preslo po polroku a zacali riadne rast.

pehavcek
6. feb 2017

mne tiez riadne padaju. Su vsade. Utesujem sa tym, ze predtym by som aj vsetky vlasy dala len nech mame babo 😉

zuzhe
6. feb 2017

@lukamka ja rada spominam na to,ako som dala mm test, ze nieco prenho mam...obzeral si ho dokola a nechapal..ze co to je 😀 Vravim: vidis tuto ciarku? Tak to je nas drobcek. Este dve hodiny po tom nechapal, normalne nemal slov, len opakoval waw a och a potlacal slzy 🙂)

janka_mu
6. feb 2017

Dievcata, nemate niekto take stavy ze hrozna unava, akoby depresivne pocity, krce.. mna to chytilo tri dni dozadu.. a drzi stale..mama mi vravela, ze to moze byt chybajuce magnezium, ked kojim a nespim a tak. Len neviem, ci pri kojeni ho mozem nejako viac brat..dnes som si dala..ale asi zavolam dr..

zuzhe
6. feb 2017

@vik_i mne tiez hrozne padaju, z vankusov zbieram chumace vlasov kazdy den... a nielen odtial, su vsade

florence33
6. feb 2017

@janka_mu myslim, ze mozes. ja uzivam magnerot a na pribalovom letaku je uvedene, ze sa odporuca uzivat najma pocas tehotenstva a dojcenia. unava moze byt aj z nedostatku zeleza.

janka_mu
6. feb 2017

@florence33 tak skusim si davat magnezko (tiez mam magnerot) a to zelezo.. snad to prejde. A nie je nejaka max davka pre kojace zeny? Musim vygooglit..

florence33
6. feb 2017

@janka_mu to neviem...pre teba samotnu nie, ale ako to prechadza do mlieka, to netusim. ak sa opytas dr., tak podaj info 😉

florence33
6. feb 2017

@janka_mu ja si este obcas davam B-komplex. budem sa pytat dr. v najblizsej poradni, aky ma na to nazor. uzivat zelezo mi odporucala pri prvej navsteve, ale to som mala este nedobrate balenie z tehotenstva. idealne by asi bolo dat si urobit krvny rozbor, ak mas na to cas.

evelina1607
6. feb 2017

Jasaj vlasy, su vsade! Uz pol mesiaca -maly ma 3,5 ich nachadzam na uplne neuveritelnych miestach - malickemu v stehennom zahybe, okolo krku, pomedzi prstiky na rukach, v papulke ci v plienke...pamatam si, ze pri prvom mi tiez polka tehotenskej hrivy odisla a teraz som pripravena zas a znova😕
Potom mi vyrasili tzv baby hair🙂

janifer
6. feb 2017

@pehavcek juj len deticky prosim vas nasilu neposadzujte, najskor sa musia vediet pregulovat, plazit, lozit po styroch... a potom niekedy o 4 mesiace neskor mozno aj budu vediet sediet na zabicku.

pehavcek
7. feb 2017

@janifer joj ved my ho nedavame sediet. ja len vravim ze on sa stale dviha sediet 😉 to by si mala vidiet ake su to brusaky ako sa dviha a rozculuje ze sa nevie posadit. a ked sa pretoci na prusko tak uz dviha ritku a kolienka pod seba, len sa este nevie zdvihnut na styri.

iviciatko
7. feb 2017

@jersey87 mne zacali vypadavat vlasy 3 tyzdne dozadu.Neviem ci to je tym ,ze od 3 mesiaca zacinaju vypadavat ako si pisala alebo preto,lebo som uz nevydrzala a nafarbila si vlasy 🙂

evelina1607
7. feb 2017

@lukamka ja som bola 22.2.objednana na prsia do BB (po prvom cuciacikovi mi ostali 2 vytahane psie usi+asymetria), no bala som sa toho ako cert kriza tak som poprosila vsetkych svatych nech mi daju nejake znamenie, ci to mam naozaj urobit..no a 8smeho februara, ked mi uz tyzden meskala ms, mi muz doniesol z lekarne test, ze skus za to nic nedas...;) a ups! V Prahe na muzikale Osmy svetadiel sme zamiesili-samozrejme drinknuti, preto druhy chlapec😉 (kočky sa vraj miesia za triezva-preto sme take dokonale😀)

seki11
7. feb 2017

@evelina1607 A už nechceš ísť keď dokojis na prsia?

jersey87
7. feb 2017

@iviciatko tym farbenim to nebude. Z farby ti moze par vlasov vypadnut, ale nie cele hrste...

lindt
7. feb 2017

baby, moje krasne vlasy sa tak preriedili, ze mi je do placu!!! cesem speci jemnou kefou rano - to je plne umyvadlo, nasledne dam do jemneho copu, al. prichytim stipcom a opat vecer, ked idem spat precesem - este viac vlasov ako rano...Same guce. Volakde som citala, ze ktore vitaminy nam to chybaju, bolo tam C, D, B a este nejaky. A ono to prejde. Snad dovtedy sa mi nepreriedia uz uplne... pri dcere to bolo take iste, len s tym rozdielom, ze sme byvali v byte a lepsie sa mi upratovali, teraz sme v dome a kym povysavam, no trva to aj polhodinu... :-/