Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Ani moje dieta nema cumlik, a to ho mala tri mesiace vkuse a jedneho dna ho vyplula a uz ho nechce 🙂
Inak mate tu niekto babo, co vam spi len v kocari, teda nasa navyse len vonku. Nastastie staci dat kocar na balkon. Rada by som ju uz zacala oducat a davat do postielky. Len stale sa mi do toho nechce. V noci spi v postielke normalne bez problemov.
Prosim vas kde kupujete zeleninu teraz na tie prve jedla pre deti ? Nasi maju záhradu a chcem potom len odtiaľ ale teraz ?? Asi nálepka "bio" niekde v tescu vela nerieši, ci ?
@lienka182 cez deň ju neviažem nech si odvyká, ale už je asi najvyšší čas nechať aj v noci voľnosť.. ked to naše žihadlo stále s tými rúčkami bojuje :D inak Alžbetka má cumlík len na denné spinkanie, dám cumlík pohladkám chvíľku sa vrtí a spinká.. nie sú to síce nejaké dlhé spánky ale aj to sa počíta ak potiahne 45 minút a večer tiež uspávam na prsníku
@evkano 😀 zihadielko, no aj Bianka sa dost kruti po postielke, ale vacsinou, ked uz vstava. Minule sme ju pozorovali s manzelom 😁 nozky hore dviha, a hlavickou toci zo strany na stranu... Ale toto jej nevadi, ked bola mensia tak rucky jej poletovali kadetade a to ju budilo.
@seki11 😄 a aj skusas nejak inak ukladat? Ja sa aj snazim, ale aj tak to skonci prsnikom 😁 o cumlik sa nesnazim, teraz uz to dame bez neho...
Baby tie co uspavate na prsniku... Davate potom odgrgnut? Mne sa teda raz stalo ze mi zaspala na prsniku, ale dost vela zjedla... Nechcela som ju budit a kym som rozmyslala, co teraz, tak sa zobudila. Teda nerozmyslala som tak dlho 🙂 ale ona bola po 3 minutach hore. 🙂 takze problem bol vyrieseny, ale keby sa to do buducna opakovalo, tak neviem ci nechat ju tak spat, alebo zobudit a dat odgrgnut.
@jersey87 Pri prvom synovi som tiez davala odgrgnut vzdy,ale zbytocne sa mi len budil..teraz pri dcerke odrgrnut v noci ani nedavam...do tych 6tyzdnov som sa aj snazila,ale zase sa zobudila alebo to trvalo vekyyyy..v noci sa budi na kojenie pravidelne kazde tri hodky, takze to vyjde cca na 3-4nocne kojeniaa v pohode 🙂
@janka_mu - mne spi v kocari cez den a v noci v postielke. Cez den ju mam v kocsri pretoze sa sem tam zobudi zo spanku,tak ju len troska pohupem a spi dalej.
Baby a nahodou nema niektora dieta ako keby ho kopla elektrika?😂 lebo ta moja so sebou vkuse naraba, take ze lezat na mne vklude to nehrozi. Mozno 5minut denne vydrzi vklude. Vkuse kope, aj pocas kojenia, rukami mava. Ked pocujem, ze kamosky strihaju nechtiky v bdelom stave tak nechapem, moja by nedrzala ruku v kludovom rezime ani 2sekundy. Niekedy mi to pripada, ako keby uz hlavou chcela behat lozit, ale este ju telo neposlucha:D
@rebekav my to mame podobne. Stale je v pohybe. Pri kojeni furt naraba nohami, tak ich sucha o seba a stihne este aj pozerat dokola. Musim jej drzat hlavu, aby nedoslo u mna k urazu. V klude polezi asi tak pol minuty, ked ju nieco zaujme v telke. A ked sa nosi na rukach, tak v tom lepsom pripade vsetko len okukuje. A nechty strihame za bdela, lebo ten 30 minutovy spanok jej brat nechcem. Urcite by sa zobudila. Ale tie techniky, co musim pouzit, aby chvilku ruku drzala, hotovy blazinec. Najnovsie ju uz zabavame dvaja. Jeden ju drzi na rukach a druhy striha.
Ja som bola taka ista. Neobsedela som vobec...
@lienka182 No my sme mali dost dlho obdobie: lezem po byte a mama ma nahana s miskou a lyzickou, ked bolo teplo najlepsie sme sa krmili vonku v kociku po sediacky, alebo doma na balkone som ho vymkla a tam kludne sedel. Alebo hocikde po byte po zemi... a lozil lozil. A za stolom sedel na klasickej stolicke, mame take z umelej koze. Z jednej strany bola stena a z druhej strany ja, lebo teda obsediet bol problem a mal tendencie zdrhat od stola. Vzdy bolo treba aspon nejaku 1 knizku na citanie alebo nejaky obrazok.
Čaute maminy, to aj vaše deticky toľko grckajú po papaní? Ja už som zúfala. Moja malá je veľmi živá..v kuse so sebou šije a vrtí...prezliekame sa aj 5x na deň.
@vik_i my presne to iste😅
@naniatko172217
@monka37
no...upokojili ste ma😁ďakujem. Cez deň máme ogrckané aj 4 plienky, takže periem skoro každý druhý deň. Kedy sa to ustáli? Malá si aj odgrgne po papaní..ale potom pride prúdik a mam pocit že polovička je vonku😯😕
@vik_i moj ma lepsie a horšie dni. Kdesi som citala ze v poriadku je množstvo asi ako jedna lyžička.. a ked ma horší den tak je to skor pohár než lyžička :D takze ho dávam odgrgnut a rychlo ľahnúť a ked polezi pol hodinku a velmi nevystraja tak je to ok. Uz to budem riesit najbližšie s lekárkou nezdá sa mi to..
Babenky- vsetky pouzivate na spacie vaky al. aj pouzivate paplonik. Ja som navliekla oblubenu decku do obliecky namiesto paplonika a mala spi v pohode pod tym. Len sa bojim, ze sa nejak zakutre pod ten paplon.
@nikolajka2 ahoj, moja mala od narodenia spinká pod teplou dekou z ktorej sa do rána vždy vykope...ale už cez vikend jej chcem dať paplonik, tak uvidíme čo to dá😊☺
@nikolajka2 aj nasa ma paplonik, ale aj tak vacsinu casu spi pod tym mojim 😉
@janka_mu mne spi na 99% vonku, chodim 3x denne von s kocarom, v piatok som bola aj uspavat vecer v kocari, predsalen nosit 10kg uz mal chrbat dost.
@nikolajka2 moj ma klasicky paplonik z Ikea, ma rad, ked si donho vopcha tvaricku, cast hlavy, ved on uz si ho aj vie dat dole z tvare
@monka37 ja som skusila objednat zeleninu a ovocie na prikrmy od bednickarov, aj domace kura a hovadzinu na prikrmy, tak odskusame kvalitu, v stredu to pride
Baby pomoc!!!Ta chuť na sladke je neodolatelna!co mám robit???

@evkano
@rebekav nasa uz od dvoch mesiacov spinka len tak navolno. Ked sa prebudza tak kopka a kruti sa ako to len ide 😄 ma rada volnost.
@seki11 aj nasa si chyta usko ☺ a cumlik nemame vobec, takze ak nespi v kociku alebo v nosici, tak uspavam iba na prsniku... Pevne verim, ze raz zaspi aj sama.