icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

evkano
5. mar 2017

Nás, zajtra čaká druhé očkovanie, tak na nás myslite...

seki11
5. mar 2017

@evkano Držím prsty,nech je čo najmenej placu a bolesti😘

jersey87
5. mar 2017

@pehavcek na surodenca moze momentalne zabudnut... 😝
Ja tiez odsavam a dotlacam ju z flasky, lenze akurat sa mi pokazila odsavacka, asi ten silikon je uz zly, tak som zvedava, co zajtra poriesim a co budem robit dalej. Dalsiu odsavacku odmietam kupovat. Lenze pri jej guste "netecie samo, tak radsej nejem" pridem skoro o mlieko a dora bude hladovat. Tak strasne nechcem davat umele...
A co sa tyka toho prikrmu, tak jej davam, pokial chce. Ked prestane otvarat usta, to je pre mna znamenie, ze uz nechce. Je spokojna a ked jej este idem dat mlieka, aby sa aj napila, tak este z flasky da 80ml. Tak akoze ja nechapem. 😕

rebekav
5. mar 2017

Baby este zapinate dychaci monitor? Ja mam pozicany na polroka z nemocnice, ale asi este poziciam na polroka. Naposledy za zapol v januari.

adrika88
5. mar 2017

@evkano my uz mame po..a zvladli sme to statocnejsie ako pri prvom 🙂...menej placu a bez reakcie 🙂 tak drzim aj vam palce

adrika88
5. mar 2017

@rebekav my ano,tiez mame pozicany do konca aprila

monka37
5. mar 2017

@rebekav ja zapinam ale tiez len na polroka mame, potom neviem co.. my sme ho mali prve mesiace pod matracom a zapol sa asi 4x 😖 tak sme dali na matrac a zrazu častejšie blikal a nezapol sa .. takze to bolo preto ze asi hrubý matrac ... ale ja mam taky stres teraz z neho ze hocičo pipa niekde tak sa roztrasiem .. uz ho nechcem :(

seki11
6. mar 2017

Ja mám na matraci a nebudem používať dlhšie ako pol roka.Niekedy ,keď maly spi pri mne tak je bez neho.Mne pod matracom nesiel🙂

evkano
6. mar 2017

@seki11
@adrika88 Ďakujem ;) už máme po a Alžbetka to zvládla hrdinsky, už len dúfam, že nebude nejaká veľká reakcia.. inak ja sa mám vždy také "mokré" oči keď ju pichajú, až sa tak blbo cítim ked mi po očkovaní ešte niečo doktorka vysvetľuje :D

seki11
6. mar 2017

@evkano Ja som bola takáto pri prvej dcérke,pri krpcovi to nejako znášam lepsie🙂

rebekav
6. mar 2017

No my sme mali v stredu ist ockovat ale dostala nadchu tak to odsuniem na iny termin. uz som chcela nech to ma za sebou, tak nic no, radsej vyckame...;)

stevvvka
6. mar 2017

baby, ako odsajem babatku sopliky ?
pred dvoma tyzdnami ochorel, po tyzdni dobral atb ale sopliky, hlieny nas trapia este.
nieco vytiahnem tycinkou, nieco odsavackou, ale stale pocujem take chrchlanie, ako pri chrapani..niekedy mu trochu strieknem svojho mlieka na zvlhcenie sliznice.

dnes sme mali ist na druhe ockovanie, odlozila som to, nezda sa mi fit.
kupila by som mu v lekarni aj nejaky sprej do nosa, ale mam pocit, ze ked mu strieknem svoje mlieko, ma to rovnaky ucinok. chvilu pohoda, ale pocas dna pocujem, ze volaco v tom nose je.
davam hlavku do zvysenej polohy, aj ho davam v kociari akob do sedu. kvoli chrbatiku by som nemala, ale tak nechcem, aby mu to zatekalo.
poradte..

rebekav
7. mar 2017

@stevvvka podla mna sa uplne odsat neda. moja kope hadze so sebou, takze ja som rada ked trosku odsajem. Ale si stale hovorim, ze my sme vyrastli bez odsavacky na vysavac a tu sme. hlavne zvlhcovat vzduch a chodit von, ak nema dieta teplotu.

rebekav
7. mar 2017

baby co hovorite na plavanie s babatkami?

Mne sa nejako nechce do toho, Rodina hovori, ze uz mi hrabe, ci chcem aby mala sedela doma. Ale ked mne vadi ze by pila tu vodu, kde si iny ludia mocia zadky :D nemozem si pomoct...;D

A uz ste v sportiaku? Ja uz tak cakam kym mi dojde nosic, lebo v hlbokom mi uz nepolozi skoro vobec, a ked ano tak sprevadzane pavianskym revom. Ale do sportiaku sa mi zda, este skoro.

seki11
7. mar 2017

Ja tiez nechodím plávať s krpcom,naučí sa plávať keď bude vacsi🙂A športiak už len ja tak cakam,maly ma 70 cm a zmestí sa už len tak tak.Ale počkám ešte do konca marca a v apríli už bude pozerať po svete🙂

jersey87
7. mar 2017

@rebekav ja tiez nechodim plavat. Nikdy ma bazeny nelakali.
A sportiak este nie, lebo v hlbokom mi vydrzi. Zatial. Uvidime dokedy. Ale v maji predpokladam ze ho uz vytiahnem.

pehavcek
7. mar 2017

@rebekav ja idem chodit plavat s malym od aprila a je to moje rozhodnutie. Manzel to nechava na mna, ze ako to ja citim. Ked nechces tak jednooducho nechod. Nedaj sa nikym tlacit. Vypocuj si ich argumenty ale urob ako citis. Ty si mama.

pehavcek
7. mar 2017

@rebekav a tiez nam uz v kociku vystraja. Ked je moc rozcerteny tak ho na chvilku posadim aby sa ukludnil (uz sedi pevne, aj doktorka vravela) ale nie je to take sedenie ze bez opory takze by este nemal a tak ho po par minutach ked sa ukludnim dam opat lezat. uz aby sedel pekne a isiel do sportiaka. teraz ideme mat obdobie ked uz chce ale este nemoze

jana137
7. mar 2017

@rebekav mi budeme chodiť plavat od apríla .. hrozne rád je vo vode, tak snáď sa mu bude aj plávanie páčiť..
A ešte vydrží vo vanicke, už mu je síce tesná ale ešte v nej pospi..

majush
7. mar 2017

@rebekav my tento piatok zaciname kurz plavania, uvidime, ako sa to malej bude pacit

tanikbb
7. mar 2017

S mladsim som chodila a budem aj s Lenkou. Bolo to super pre neho a my sme chodili do super centra so slanou vodou.
Ked to vezmes nadnesene tak aj v mori ryby cikaju do vody a chodime tam radi.

jersey87
7. mar 2017

@tanikbb nooo a nielen ryby... 😂

janifer
7. mar 2017

@rebekav ja som plavanie zvazovala aj pri prvom, reku je to v mode, lenze: isli mu zuby, boli ockovania... do toho nejake sople a zima bola, takze som bola rada ze som, nerada mam tie prechody z tepla do zimy. A som rada, ze prvy rok bol uplne bez ATB, to tomuto oktobrovciatku uz " hrozia" druhe lieky. Takze plavanie radsej nie. A ked tak jeidne more v lete

My uz sme v sportaku davno, od 3,5 mesiaca. A to mam hlboky kocik TFK veliky.

lukamka
7. mar 2017

@rebekav my ideme zajtra plávať. Som zvedavá, co bude 🙂
Dáme vedieť

emy222
7. mar 2017

@rebekav
Ja chcem ísť na plávanie s malou ale u nás je plno zatiaľ ale pôjdeme skúsiť ak sa bude dať aj ja sa bojím trošku aj tej vody s všetkého ale keď sú druhé detičky ok tak hádam to zvládneme aj mi to je na tebe ako sa rozhodneš ty hlavne keď sa budeš cítiť ty dobre tak aj bábo a športiak sme vytiahli dneska trošičku som dala ani nie do polosedu to podstate bola len tak zvislé takže chrbatik mala rovno nijak ohnutý a bolo fain 🙂 my totižto vo vanicke plačeme a takto vidí naokolo tak sa jej páčilo ale tiež rozmýšľam či ho už nechať 🙂 uvidíme 🙂

pehavcek
8. mar 2017

Mne sa zda, ze je na sportiak este skoro. Ze to netreba uponahlat

seki11
8. mar 2017

Baby a od kedy môžu naše detičky sedieť?Maly sa totižto už ťahá hore....Ale myslím že až od pol roka,nie?

pehavcek
8. mar 2017

@seki11 aj nas sa taha ale to nie je stanovene tym kolko maju ale co dokazu. Deculo by ti malo stvornozkovat a zo stvornozkovania sa ma posadit na ritku. Takto by to malo po spravnosti byt. Ale nas sa taha a taha a rozculuje ked ho nechceme dat. Musime ho vyslovene rozptylovat aby zabudol ze co to vlastne chcel

bijanecka
8. mar 2017

Ja som vytiahla sportiak včera kedze bolo super pocasie a chcela som zobrať maleho vonku nech vidi svet.. a vo vanicke by mi nelezal lebo by sa dvíhal a chcel sediet a pozerat tak sme dali sportiak... maly sedel a pozeral von a po par minútach kocikovania zaspal (bez mlieka)... Damian sedí už od konca 3 mesiaca -sam 🙂

gabccia
8. mar 2017

Baby, ako ste na tom s prikrmami? Ja som davala 3 dni zemiak, teraz 3 dni mrkvu a aku dalej zeleninu mozem davat? Totizto ideme 15.eho na poradnu, ale uz som necakala a zacala davat skor, lebo uz som videla, ze uz je cas..a tak mi lekarka povie zrejme podrobne, ze ako a co davat a ako postupovat.. pripadne nemaje nejaku dobru stranku kde by som vycitala, ze ako postupovat pri prikrmovani? A davate aj nejake kasicky napr. na vecer?

My sme este v pohode vo vanicke, stiahnem mu strechu a tak pozera vonku, rad pozera hlavne na stromy a po case zaspi.. ja s nim chodim vonku hlavne v case spanku aby si pospal.. na sportiak sa mi zda este skoro..