icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

eva2809
1. mar 2016

@janifer dakujem za radu..skusim tie oriesky..ano tie modre som aj ja brala ale na tvrdnutie brucha ppri prvom..ale tak nemalo by uskodit magnezium...ani teraz na zaciatku;)ci?

kocurikv
1. mar 2016

@eva2809 ja si davam tiež magnezium lebo ma bolelo to podbrusko a konzultovala som to ajs gyn a ten že kludne aj dva krát za deň...

hviezdicka236
1. mar 2016

@eva2809 no podbrusko ma neboli, ale vcera sa mi stalo ze pri sexe ma trosku bolelo, ale len tak zatahalo a nic viacej 🙂 to sa mi stalo prvy krat. Snad uz ani nestane 😀 nevraciam, takto nejako mi zle nebyva, len skorej od hladu 😀 dneska som pojedla aj nemozne snad 😀 ale tiez sa mi nic nechce, cely den spim 😀

guizui
1. mar 2016

@sivamyska1 pridas prosim do sukromy @uknovacik ? Dakujem

eva2809
2. mar 2016

@kocurikv hej??a ake beries??ci to na predpis??a pomaha to??tak to asi aj ja skusim...

kocurikv
2. mar 2016

@eva2809 najprv som si rano davala šumivé tablety.. A potom take klasické magnezium 500 mg sa mi zda.. je to v takej nadobke ma taky modrý obal

tintin79
2. mar 2016

...ahojte kočky.... mňa už dva dni tiež pobolieva podbruško tak dumkám čo stým, .... hádam nejde o nič vážne... vidím, že to už preberáte, že nie som sama a tak skúsim tiež magnézium..... 🙂

tatiana305
2. mar 2016

ahojte dievčata 🙂 co je to za stav, že mi je každú hodinu zle od hladu a keď sa najem tak mi je zle z prejedenia? je Vás tu takých viac alebo iba ja trpím týmto "pažravým" syndromom? :D mam pocit že musím jesť skutočne celý deň, aby sa to dalo aspoň vydržať... 😠

tatiana305
2. mar 2016

@tintin79 ako ta pobolieva? mňa posledný týždeň skôr tak zabolí keď prudko vstanem alebo v práci keď sa po dlhšej dobe postavím zo stoličky až taká bodavá bolesť a potom to hneď prejde. Občas mi to pripomína tvrdnutie brucha keď som bola s dcérou ale už s vačším bruškom 😲

zuzuzuzka
2. mar 2016

@tatiana305 presne aj mna tak pobolieva...ako keby mi tvrdlo brusko...a ked sa natahujem na posteli, tak tiez...je to podla Teba normalne?

tatiana305
2. mar 2016

@zuzuzuzka neviem práveže, odsledujem to a keď sa to bude častejšie opakovať tak sa na to spýtam u doktora asi... ale tak maternica sa roztahuej ...a dakedy mi to príde že ma to bolí keď mi nohavice trochu tlačia na brucho a potom vstanem... asi by som mala ich už vymeniť za volnejšie 😖

tintin79
2. mar 2016

@tatiana305 skôr taký tlak občas ale nie stále - presne ako hovoríš ako tvrdnutie bruška...občas ma pichne v pravo alebo vľavo.....mám sedavú prácu celý deň presedím pri PC.... kúpila som si vodu - magnesiu.....ale aj kolegyňa mi vravela, že maternica sa rozťahuje....ja už rifle neobliekam tlačia ma a vadí mi to, už nosím len legíny... 🙂 tak hádam to bude v poriadku.....🙂 zajtra idem na hematológiu na krv a budúci týždeň kontrola v poradni....🙂

tintin79
2. mar 2016

@tatiana305 ja mám presne opačný problém.... napr. včera som do seba skoro nič nevedela dostať... len jablká a večer polievku. nič iné mi neprišlo nachuť a jedla som po troške nasilu..... dnes je to už lepšie ale takto sa to strieda....🙂

tatiana305
2. mar 2016

@tintin79 no ja tiež sedím 8 hodin za PC v robote každý deň, akurát u mňa v robote to ešte nevedia tak sa snažím zatiaľ tváriť netehotne a obliekam sa po starom :D no to nejde keď som každú chvíľu zelená ako Fiona zo Shreka a vidno už aj na postave. ja mam teraz hrozný problém s polievkami nemôžem ich ani cítiť a najlepšie mi ide ovocie . 😉

lenkaoravcova
2. mar 2016

no neviem ako vy baby ale ja som si dnes dala uz tehu gate lebo ma zacali tlacit moje nohavice

evelina1607
2. mar 2016

Aj ja mam uz brusko ako ked som bola v 3 mesiaci pri prvom dietatku;) zeby to tak rychlo islo na druhy krat?;))

lenkaoravcova
2. mar 2016

mali ste niektora v tehu pozitivnu klutivaciu? dal vam nato nieco doktor?

tatiana305
2. mar 2016

@evelina1607 asi ano ja som čítala že pri druhom je to normalne vraj že brucho vyhupne skôr 🙂 ja ho mám tiež už dosť veľké. pri prvom som začala mať brucho asi tak v piatom mesiaci a teraz som len tretí a už je vidieť

natalia007
2. mar 2016

Ahojte kočky, ja zatiaľ tak neoficiálne tiež. Poslednú menštruáciu som mala 20.01. Podľa toho mi vychádza že som 6tt +1, t.j. skutočnosti som asi tak v 4 týždni. k lekárovi idem 09.03.2016. chcem sa spýtať keď sa hovorí, že srdiečko je tak od 6tt vidno, tak od 6tt podľa menštruácie poslednej, či real?

tintin79
2. mar 2016

@natalia007 ja som bola na kontrolnom ultrazvuku keď sme boli 7tt+2 a srdiečko nám už krásne bilo....🙂
tak držím palce, 🙂 🙂

lukamka
2. mar 2016

@natalia007 asi vzdy od poslednej ms. ja som ju mala 13.1 a tento pondelok uz srdiečko zvonilo ♡ ty budeš buduci týždeň rovnako ďaleko ako som bola ja, tak verim, ze budes pocut 🙂

lukamka
2. mar 2016

@lenkaoravcova myslim, že aj ja uz zacnem. Mam taky blbý pocit, ked vidim otlacenu ciarku na bruchu aj ked nosim uz len leginy

natalia007
2. mar 2016

@tintin79 jeej, no super 🙂 ďakujem 🙂
@lukamka bodaj by 🙂 ešte mám strach či bude všetko ok popravde,

uknovacik
2. mar 2016

@natalia007 Ja som tiez bola a srdce este nic :( a teda ja neviem presne ale tiez tak 5- 6 tyzden

loika
2. mar 2016

@natalia007 ahojky ja som tak nejak ako ty posledna mm 22.1. a 7.3 idem k lekarke tak som tiez zvedava ci uz bude srdiecko ;) lebo podla mna sa nam podarilo otehotniet niekedy zaciatkom februara

natalia007
3. mar 2016

@uknovacik no ja by som mala byt v 7tt dovtedy podla menstruacie, tak snad...
@loika tak mi daj potom vediet, som zvedava 🙂 ja som otehotnela v "anovulacnom" cykle podla doktora, lebo 1.2. Povedal ze ovulacia nebude, lebo nema z coho...

luciferkax
3. mar 2016

Dnes musím odprevadit deti peši do školy a škôlky, polhodina peši a ja som total vyzmykana ☹
Točí sa mi hlava,žalúdok na vode. Ooooooch len nech po ceste niekde tycku nehodim 🙂 🙂 🙂

eva2809
3. mar 2016

@luciferkax no tak drzim palce,nech dobre dopadne cesta🙂ty nerobis vsak??si doma??

luciferkax
3. mar 2016

@eva2809 prežili sme :-} ešte som u maminy a potom cesta domov :-P. Nerobím,doma som 🙂

tintin79
3. mar 2016

@natalia007 ja sa bojím stále pred rokom a pol som potratila v 10tt - zamlknutý potrat takže sa bojím každej kontroly.... ale stále si opakujem že som zdravá, krásna a šťastná a aj naše bábätko sa má v brušku dobre je zdravé, šťastné rastie a veľmi sa naň tešíme, 🙂🙂🙂