Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@eva2809 no podbrusko ma neboli, ale vcera sa mi stalo ze pri sexe ma trosku bolelo, ale len tak zatahalo a nic viacej 🙂 to sa mi stalo prvy krat. Snad uz ani nestane 😀 nevraciam, takto nejako mi zle nebyva, len skorej od hladu 😀 dneska som pojedla aj nemozne snad 😀 ale tiez sa mi nic nechce, cely den spim 😀
@sivamyska1 pridas prosim do sukromy @uknovacik ? Dakujem
...ahojte kočky.... mňa už dva dni tiež pobolieva podbruško tak dumkám čo stým, .... hádam nejde o nič vážne... vidím, že to už preberáte, že nie som sama a tak skúsim tiež magnézium..... 🙂
ahojte dievčata 🙂 co je to za stav, že mi je každú hodinu zle od hladu a keď sa najem tak mi je zle z prejedenia? je Vás tu takých viac alebo iba ja trpím týmto "pažravým" syndromom? :D mam pocit že musím jesť skutočne celý deň, aby sa to dalo aspoň vydržať... 😠
@tintin79 ako ta pobolieva? mňa posledný týždeň skôr tak zabolí keď prudko vstanem alebo v práci keď sa po dlhšej dobe postavím zo stoličky až taká bodavá bolesť a potom to hneď prejde. Občas mi to pripomína tvrdnutie brucha keď som bola s dcérou ale už s vačším bruškom 😲
@tatiana305 presne aj mna tak pobolieva...ako keby mi tvrdlo brusko...a ked sa natahujem na posteli, tak tiez...je to podla Teba normalne?
@zuzuzuzka neviem práveže, odsledujem to a keď sa to bude častejšie opakovať tak sa na to spýtam u doktora asi... ale tak maternica sa roztahuej ...a dakedy mi to príde že ma to bolí keď mi nohavice trochu tlačia na brucho a potom vstanem... asi by som mala ich už vymeniť za volnejšie 😖
@tatiana305 skôr taký tlak občas ale nie stále - presne ako hovoríš ako tvrdnutie bruška...občas ma pichne v pravo alebo vľavo.....mám sedavú prácu celý deň presedím pri PC.... kúpila som si vodu - magnesiu.....ale aj kolegyňa mi vravela, že maternica sa rozťahuje....ja už rifle neobliekam tlačia ma a vadí mi to, už nosím len legíny... 🙂 tak hádam to bude v poriadku.....🙂 zajtra idem na hematológiu na krv a budúci týždeň kontrola v poradni....🙂
@tatiana305 ja mám presne opačný problém.... napr. včera som do seba skoro nič nevedela dostať... len jablká a večer polievku. nič iné mi neprišlo nachuť a jedla som po troške nasilu..... dnes je to už lepšie ale takto sa to strieda....🙂
@tintin79 no ja tiež sedím 8 hodin za PC v robote každý deň, akurát u mňa v robote to ešte nevedia tak sa snažím zatiaľ tváriť netehotne a obliekam sa po starom :D no to nejde keď som každú chvíľu zelená ako Fiona zo Shreka a vidno už aj na postave. ja mam teraz hrozný problém s polievkami nemôžem ich ani cítiť a najlepšie mi ide ovocie . 😉
no neviem ako vy baby ale ja som si dnes dala uz tehu gate lebo ma zacali tlacit moje nohavice
Aj ja mam uz brusko ako ked som bola v 3 mesiaci pri prvom dietatku;) zeby to tak rychlo islo na druhy krat?;))
mali ste niektora v tehu pozitivnu klutivaciu? dal vam nato nieco doktor?
@evelina1607 asi ano ja som čítala že pri druhom je to normalne vraj že brucho vyhupne skôr 🙂 ja ho mám tiež už dosť veľké. pri prvom som začala mať brucho asi tak v piatom mesiaci a teraz som len tretí a už je vidieť
Ahojte kočky, ja zatiaľ tak neoficiálne tiež. Poslednú menštruáciu som mala 20.01. Podľa toho mi vychádza že som 6tt +1, t.j. skutočnosti som asi tak v 4 týždni. k lekárovi idem 09.03.2016. chcem sa spýtať keď sa hovorí, že srdiečko je tak od 6tt vidno, tak od 6tt podľa menštruácie poslednej, či real?
@natalia007 ja som bola na kontrolnom ultrazvuku keď sme boli 7tt+2 a srdiečko nám už krásne bilo....🙂
tak držím palce, 🙂 🙂
@natalia007 asi vzdy od poslednej ms. ja som ju mala 13.1 a tento pondelok uz srdiečko zvonilo ♡ ty budeš buduci týždeň rovnako ďaleko ako som bola ja, tak verim, ze budes pocut 🙂
@lenkaoravcova myslim, že aj ja uz zacnem. Mam taky blbý pocit, ked vidim otlacenu ciarku na bruchu aj ked nosim uz len leginy
@natalia007 Ja som tiez bola a srdce este nic :( a teda ja neviem presne ale tiez tak 5- 6 tyzden
@natalia007 ahojky ja som tak nejak ako ty posledna mm 22.1. a 7.3 idem k lekarke tak som tiez zvedava ci uz bude srdiecko ;) lebo podla mna sa nam podarilo otehotniet niekedy zaciatkom februara
Dnes musím odprevadit deti peši do školy a škôlky, polhodina peši a ja som total vyzmykana ☹
Točí sa mi hlava,žalúdok na vode. Ooooooch len nech po ceste niekde tycku nehodim 🙂 🙂 🙂
@luciferkax no tak drzim palce,nech dobre dopadne cesta🙂ty nerobis vsak??si doma??
@eva2809 prežili sme :-} ešte som u maminy a potom cesta domov :-P. Nerobím,doma som 🙂
@natalia007 ja sa bojím stále pred rokom a pol som potratila v 10tt - zamlknutý potrat takže sa bojím každej kontroly.... ale stále si opakujem že som zdravá, krásna a šťastná a aj naše bábätko sa má v brušku dobre je zdravé, šťastné rastie a veľmi sa naň tešíme, 🙂🙂🙂

@janifer dakujem za radu..skusim tie oriesky..ano tie modre som aj ja brala ale na tvrdnutie brucha ppri prvom..ale tak nemalo by uskodit magnezium...ani teraz na zaciatku;)ci?