Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
Ahojte maminky. .. akú veľkosť nosia vaše oktobrovčatka? Len tak pre zaujímavosť...
A akú veľkosť ,myslíte, bude treba na leto? Starí rodičia stale nakupujú a ja sa bojim, že to mala ani nevynosi. Že jej to bude veľké/ malé..
Moja je 65 takze my max 68 velkost...na leto bude isto 68-74. Viac nie a mikiny su jej vsetky take velke a vsade drbu tie blbe kapucne...
@lienka182 môžeš skúsiť Bupi telové mlieko s obsahom harmančeka. Ja som mala exem na ruke a kúpila si na to drahý francúzsky krém La Roche. Natierala som ho celý január a vôbec nepomohol. Tak som to vzdala a nechala tak celý február a marec. Teraz v apríli som kúpila pre dcérku kozmetiku BUPI. Bolo tam aj to telové mlieko, ktorým som sa začala natierať aj ja. Zrazu tmavý červený exem zosvetlel na nepoznanie. A ja sa nemusím hanbiť za svoju ruku.
Ak vám nepomôže, tak skús potom Holtov krém.
Prajem skoré vyliečenie.
@vik_i @lienka182
baby, my máme tiež slabý ekzém, tak som chcela tiež vyskúšať Holtov krém, ale v príbalovom letáku píšu, že by sa nemal dávať dojčatám. Aj pár mamín písalo na nete, že ich poriadne sprdol lekár/ka, keď to dávali dieťaťu. https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/holtov...
@vik_i @seki ďakujem, kúpili sme Bioderma Atoderm a uvidíme Vaše rady som videla už keď bol krém doma 😀 ja som taká horúca hlava...
@zuzanahanuszova tiež som si o tom kréme prečítala a bolo tam nevhodné pre dojčatá :-0
@lovely_choice super, uvidíme, ako bude, keď tak skúsime ďakujem 🙂
dúfam, že to čím skôr zmizne...
@lienka182 boli ste teraz niekedy na ockovani? Moze byt aj z toho, nasmu sa okolo pupka vyhodili take podobne pupaciky. A dost mi reaguje na paradajku, aj to by mohlo byt.
Inak... niet nad pocit byt o 3:00 vyspata. Ked clovek zaspi pri uspavani a potom v noci ide pustit umyvcku, sprchnut sa...vesia pradlo...
Mne odporucili obycajnu modru indulonu a musim povedat zabera ale malej sa robia take suche mapy drsnej kozicky. Zatial sme u kozneho to neriesili.
@zuzanahanuszova nám to odporúčila známa v lekárni. Nikomu sa nič nestalo a Sabínka už nič na nožičkách nemá😉
@monka37 skusaj stale, v tomto musi mat clovek trpezlivost 🙂 a tak ako niekto pisal, ze daj svoje mliecko ak kojis do prikrmu, dieta spozna chut mlieka a potom papa, kamoska tak zacinala s prikrmovanim, maly jej nic nechcel papat a potom do vsetkeho primiesavala materske mlieko, aj kase robila s mat.mliekom a maly sa pekne postupne rozpapal
@lienka182 my sme maly taky mensi ekzem. Doktorka nam predpisala telove mlieko excipial, pomohlo.
aj u nás je obed s plačom a pritom, ked sme začínali len ochutnávať tak by papala o dušu a teraz nechce.. ale ked jej dám špaldovú kašu, alebo jabĺčko tak to sa oblizuje, že by už vedela čo je sladké ? ;) och...
@rebekav aj nam sa tie suche mapy urobili po prvom ockovani, dovtedy mal najjemnejsiu neporusenu pokozku😔
@evelina1607 aj nam presne v mieste vpichu, a teraz jedno zmizne, druhe sa objavi...
@rebekav Aj nám doktorka odporučila modrú Indulonu, veľmi som z toho nebola nadšená, ale dva krát som mu to natrela a je to oveľa lepšie...
Ked sa nam asi pred dvastiatimi rokmi pokazilo stare drevene okno v obyvacke, mama zavolala opravarov. Dosli dvaja pupkaci a jeden z nich povedal: Mlada pani, mate modru indulonu? A mama, ze ma. Tak ju doniesla, lebo si myslela, ze niektory z nich si chce ruky namastit. On ju chytil, ponatieral panty a povedal: Hotovo. Takze modra indulona je na vsetko. V kazdom pripade o par rokov okno uplne vypadlo z pantov a museli sme davat nove. Asi sme ho nepremastovali dostatocne. Alebo az moc 🙄
ahojte, dievčatá. chcela by som sa vás opýtať, či sa už vaše deti pretáčajú z bruška na chrbát. naša sa snaží, ale zatiaľ jej to nijako nejde. 19. apríla bude mať ukončený šiesty mesiac.
@florence33 moja sa uz pretaca,najprv jej to neslo a bola nervozna,lebo velmi chcela a potom zrazu zo dna na den sa otocila .Odkedy vie ako na to,tak sa stale pretaca 🙂 Kazde dietatko je ine,chce to len cas.Minule v cakarni bol 5 mesacny chlapcek a uz sedel,ina mamicka hovorila,ze jej zacalo dieta sediet az v 9 mesiaci.
@florence33 moj ma vyše 5 mesiacov a na brusku je prakticky stale ale ked uz nevládze začne mrnčať ale neotoci sa .. skusam ho otáčať ja ale tak pomaly aby si to nejak zapamätal .. ved ono to pride tak ako aj na brusko sa naučili naučia sa aj naspat
@florence33 http://babetko.rodinka.sk/starame-sa/psychomoto... tu je pekne napísané ako im pomoct
@monka37 tiez ju skusam pomalicky otacat podla tych instrukcii. tak snad sa coskoro dockam zelaneho vysledku 🙂 ona je aj dost tazka, cca 8,4 kg.

Baby co je toto? Ekzem? Bozinku. Mala trosku suche potom sem tam vyrazka a zrazu ma take ☹