icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

monka37
8. apr 2017

@florence33 presne ako moj :D

jersey87
8. apr 2017

@florence33 my sme mali 6 mesiacov vcera,ale z bruska sa malokedy otoci. To skor nahodne ked strati rovnovahu. My skor pozorujeme, ze podsuva nohy pod seba a vytrca zadok, snazi sa posunut dopredu.

florence33
8. apr 2017

@jersey87 ano, ano, to robi aj nasa 🙂 coskoro budu lozit. ja len, ze som niekde dnes citala, ze koncom 6. mesiaca uz maju mat to otacanie zmaknute, tak som spozornela. zatial nepanikarim, su to len tabulky 🙂

jersey87
8. apr 2017

@florence33 podla psychomotorickeho vyvoja, co tu kedysi dala tanik, tak to otocenie by mali zvladat v 7om mesiaci. Takze pohoda. Pockame.

tanikbb
8. apr 2017

Baby nie je dolezite kedy sa pretocia, sadnu ci zacnu chodit. Dolexitejsie je aby presli vsetky fazy vyvoja. A je jedno kefy. Kazdy inak.

babucika
8. apr 2017

@florence33 nas bude mat 18.4. Tiež pol roka,ale zatial sa nevie pretocit z bruska na chrbat.

babucika
8. apr 2017

@florence33 ale ked je na brusku tak sa posuva dozadu na podlahe a dviha zadok,teda dava sa na kolena

pehavcek
9. apr 2017

@florence33 juj ja viem ze by sme chceli aby isli podla tabuliek, ale naozaj to neries. Otoci sa ked to budes najmenej cakat. Netreba pomahat. Len motivovat hrackami 🙂

lienka182
9. apr 2017

@janifer no je pravda ze som jedla paradajky tak mozno z toho. Ale uz to mizne. Tak toto som o tretej este nerobila 😂

ewitta123
9. apr 2017

Nasa mala vcera pol roka a nepretoci sa z chrbatika na brusko, nemusim stresovat ci? :-/

jersey87
9. apr 2017

@ewitta123 jasne ze nemas stresovat... 😎

jersey87
9. apr 2017

@ewitta123 precitala som to sice opacne ze sa nepretoci z brucha na chrbat, ale i tak nestresuj. Stres este nikdy nepomohol.

emy222
9. apr 2017

@ewitta123 aj moja mala sa este s chrbatika na brusko nepretoci ale s bruska na chrbatik stale po kupani ju chcem natret chrbatik a ona smyk uz je na brusku si to zapametala a vkuse to robi vobec na bvrusku nechce byt ale vsetko na naucia postupne 🙂

seki11
9. apr 2017

Prvý zúbok na svete😀😀😀celkom to pichlo keď mi zahryzol do prsta😉

lea1610
10. apr 2017

Ahojte maminy.
Moje októbrové dieťa, má neustále sopliky a často kašle.
Dvakrát za posledný mesiac sme boli hospitalizovane v nemocnici s bronchitidou. Minulú sobotu nás pustili domov a dnes už máme znovu kašeľ a od soboty odsavame sopliky.
Viete mi prosím Vás poradiť lebo už som zúfalá, nechcem do nej stále tlačiť lieky, už som jej objednala aj inhalator
Ďakujem za vaše rady a skúsenosti

iviciatko
10. apr 2017

Baby,ktore este kojite,jedavate strukoviny? Ja som zatial jedla len cervenu sosovicu a mala bola ok,no uz by som si dala aj fazulu.

evkano
10. apr 2017

@iviciatko ja už som skúšala fazuľovú polievku so smotanou bolo to ok.. nezjedla som jej nejak extrémne veľa ale tak v norme ;)

fra
10. apr 2017

@iviciatko plne kojím a už niekoľko mesiacov jem čokoľvek vrátane strukovín a malému to nevadí... síce trochu poprdkáva, ale to robí nech jem čokolvek, aj ked si dam od strukovín pauzu- a netrápi ho to, veselo si prdí a rehoce sa na tom ... jediné čo som si všimla, ked som prvy mesiac ochutnala pomaranč, tak mal trošku vyražku na líčkach tak pomaranče som na par mesiacov vynechala, ale teraz mu už ani tie nevadia ...

bublinkapo
10. apr 2017

@iviciatko u nas tiez tak...dam ju na chrbat, otocim sa a uz je ne bruchu a potom zas chrbatik...cca od polovice piateho mesiaca. Ale kazde dieta je ine. My este nesedime a otacame sa viac menej len okolo vlastnej osi

jersey87
10. apr 2017

Ja este nie. Skusam kapustu, lebo ta mi fakt chyba a zatial v pohode. Po velkej noci skusim znova sosovicu.

barbarelka
10. apr 2017

@ewitta123 v pohodicje,nestresovat 😎. Nasa bude mat o tyzden pol roka a nepretoci sa ani z bruska na chrbat,ani naopak..len na bok,vecne je zakusnuta do niecoho,tak sa jej nejak specialne nechce ani dvihat na brusku. Syn sa zacal pretacat ked mal 8mesiacov,presiel potom krasne vsetkymi fazami a koncom 13tich mesiacov krasne zacal sam chodit. Nikdy sme s nim nechodili za ruky,netahali ho do sedu,s nicim nepomahali. Od 1roku 8mesiacov uz sme nemali ani kocik,ani len golfac..takze no stress,vsetko bude,len treba vyckat 😉!

iviciatko
10. apr 2017

@bublinkapo My takisto s tou vlastnou osou a hlavku si len zdviha hore,ale sediet este nie.

jana137
11. apr 2017

@iviciatko ja už jem všetko..

ewitta123
11. apr 2017

@iviciatko ja jem vsetko okrem citrusov, aj dnes fazula navarena 🙂

seki11
11. apr 2017

Ja som jedla už aj pomaranče a všetko ok😉

iviciatko
11. apr 2017

Dakujem baby,tak prve co zajtra uvarim bude hrstkova polievka a uvidim.

tanikbb
11. apr 2017

Ja skrz kozu malej sa trochu haltujem ale strukoviny v pohode. Vyhybam sa citrusom, jahodam, hubam -tie sa mi zdaju este tazke, morakym plodom a aj mojim oblubenym paradajkam.

seki11
12. apr 2017

A už mame dva zubky👏👏👏

pehavcek
12. apr 2017

@seki11 aj my sa uz zubime 😉

rebekav
12. apr 2017

my zasa bez zubov, ale uz zaciname stvornozkovat:D