icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

naniatko172217
12. apr 2017

Baby ti vase detuchy sa vedia zahrat same? Moj maly spunt potrebuje stale moju pozornost, nic ho dlho nebavi, stale ho musim zabavat, ukazovat mu hracky. Len co idem napr. povesat pradlo, hned mrnci a narieka, lebo sa mu nevenujem 😔 niekedy to je uz fakt narocne 😴

seki11
12. apr 2017

@rebekav super👍Maly len dvíha zadok a nic😃😃😃

jersey87
12. apr 2017

@rebekav my tiez nemame zuby. Mala tiez dviha zadok, miestami uz nadvihne trochu chrbatik,no a vtedy sa posuva dozadu. 🙂 vyzera to komicky.

majush
12. apr 2017

@naniatko172217 u nas detto, tiez sa jej musim vacsinou venovat, ukazovat knizky, hracky. Chvilu vydrzi na mna pozerat zo stolicky ked varim, a aj z kociara sleduje, ked sa nieco deje.

tanikbb
13. apr 2017

https://www.nutriklub.sk/data/MediaLibrary/sk/1...

Baby pripajam znovu tabulecku INFORMACNUUUU ze co babatka kedy asi zvladaju. Ako som uz pisala nie je dolezite kedy zacnu ale ci prejdu vsetkym. A ak aj neprejdu uuuplne vsetkym tak no stress hlavne ze su zdrave.

juriva
13. apr 2017

Tak my mame 6 chorobu...uz vysyp po telicku...nema ani 6 mes...

rebekav
13. apr 2017

@majush baby nasu to preslo, tiez tak bolo vkuse s nou, teraz sa zahra aj sama kludne aj 30 minut na podlozke, pokial vsak ma na mna vyhlad. A hlavne ju zaujima vsetko ine len nie hracky, najnovsie som ju nasla pri kabloch (ani neviem kedy stihla sa presunut cez pol izby), tak uz mam pre istotu poistky v zasuvkach aj kable musim poupratovat, aby ich nemala k dosahu.

tanikbb
13. apr 2017

Baby inak skuste ako hracku prazdnu plast flasu. Zabava najvacsia

gabccia
13. apr 2017

Baby, ako dalej pokracovat v prikrmovani? o tyzden bude mat maly 6mes.. papa zatial na desiatu vyzivy ciste.. na obed a veceru zeleninu s maslom+lyzicku oleja.. mozem zacat davat k zelenine prilohu nejaku ako ryza, pseno, cestovina? a od polroka sa tusim moze vajecny zltok namiesto masa raz do tyzdna? a moze uz papat aj surove ovocie? a mate uz nejaky rezim, ze ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera? alebo kolkokrat na den davate uz tuhu stravu?
viem, vela otazok 😀 aj som sa vselico docitala na nete, ale tak lepsie mi je pocut tak vase nazory co aktualne tiez riesite taketo veci 🙂 dakujeeem

rebekav
14. apr 2017

@gabccia moja papa 3 jedla. rano okolo tej 9tej, potom o cca 12tej, a potom o 4tej. Vsetko samozrejme prisposobene spankom, takze niekedy ma desiatu uz o 8rano, inokedy obed o druhej:D. Viac jedal sa nechystam zaviest, chcela by som to v takomto mnozstve udrzat este aspon 2 mesiace, nechcem ju este odstavit od mlieka a takto by sme k tomu uz dost smerovali, ostalo by mi uz iba kojenie na vecer. Lebo uz vypije aj vodu/cajik, takze toho kojenia je menej a menej. (aj ked je pravda, ze chceme druhe dieta a moje dni zatial nikde, takze kym kojim, ktovie ci to vobec dostanem).
Ranajky ma ovocie vzdy, obed zeleninove a raz za cas maso, olovrant kasa (pohankove vlocky, ryzove vlocky zatial) ochutene niecim - napriklad trochu banan, slivka, pripadne moje mlieko, lebo samostatne su nechutne. dochadzaju mi napady cim to ochutit tu kasu, lebo nechcem aby bola tlacena ovocim aj na vecer.

gabccia
14. apr 2017

@rebekav tiez by som chcela zacat robit kasu len z vlociek, len nechcem velmi ochucovat ovocim, lebo ovocie by sa malo jest samostatne, inak kvasi v zaludku..a tiez ako pises, nechcem aby aj na vecer papal ovocie sladke.. tak zatial som kupila len mliecne kase a tie su chutne same o sebe a maly mi ich spapa, ale tiez mu davam len tak 2x do tyzdna, inak papa vecer to co na obed..

seki11
14. apr 2017

Ja dávam malému papat tak isto ,na večer mliečnu krupicovu kasu teraz ochutenú vanilkou,alebo malinami ....a chuti🙂Takto určite budem pokračovať až do ďalšej poradne(cca mesiac)a uvidim čo povie dr.Ale kľudne podľa mna môžu večer zeleninku,napr.len špenát,malému to chuti.

tanikbb
14. apr 2017

Baby paci sa pre tie co hladate info k zubkom.
https://www.nutriklub.sk/clanok/rast-zubov-u-de...

rebekav
14. apr 2017

baby a kde nakupujete oblecenie?🙂

Lebo ja uz okrem nextu a lindexu neviem kde inde pozriet.

Tesco nam nesadlo, sa to ponatahuje vzdy, strati tvar - hlavne co sa body tyka. H&M nejako v tom nasom co mam blizko je vzdy taky bordel, ze mne sa tam nechce hrabat.

Inak mne sa najviac overili body z lindexu, take elasticke trosku z tej serie 3za cenu 2, normalne rastu s malou, 56tku velkost nosila snad do 4 mesiacov a vzdy aj po nekonecnom prani vyzeraju ako nove.

lienka182
14. apr 2017

@rebekav ahoj 😊 my kupujeme v hm, tesco, c&a, reserved...

bublinkapo
14. apr 2017

@rebekav vanilkovy lusk, javorovy sirup a neskor med (je to sice alergen, ale ked nikto u vas nie je alergicky, tak by to nemal byt nejaky problem)

jersey87
14. apr 2017

@rebekav ja som este zatial nic nekupila. Teda ano, jednu mikinu z lidla. Inak vsetko sme dostali. Ale co je dobra znacka, tak urcite marks&spencer. Mame zopar takych zdedenych veci a su ako nove.

jersey87
14. apr 2017

@gabccia prosim ta, co su tie ryzove vlocky?

jersey87
14. apr 2017

@seki11 aky davas spenat? Ja som kupila obycajny cerstvy spenat, potom sprosta som zacala citat na internete a potom som jej ho uz ani nedala. Az mi nedobre prislo, len teraz neviem ze ci je to vsetko pravda, alebo uz su vsetci hystericki. Ze vraj spenat obsahuje najviac dusicnanov a ze treba kupovat spenat len v skle, ktory je kontrolovany atd atd.

seki11
14. apr 2017

@jersey87 Buď baby špenát alebo bonduele mrazený.Ja sa až tak neriadim všetkým čo prečítam na internete,to by som malému nic nedala jest🙂

rebekav
14. apr 2017

@jersey87 take na styl ovsenych vlociek ale z ryze, su za par minut hotove na kasu, nemusis varit dlho ryzu. Predavaju v kauflande pri musli;)

rebekav
14. apr 2017

@jersey87
Marks uz pomaly konci na slovensku, niektore predajne uz su zavrete. teraz ku koncu uz tam nic nemali poriadne, uz iba zvyskovy tovar a inak hej boli kvalitne kusky predtym.

janifer
14. apr 2017

Tusim na FB skupiny Co jedia zdrave deti sa pise, ze pohanka az od 18 mesiacov... mne sa tomzda dost neskoro, ale je fakt tazsia na zaludok / zasyti na dlhsiu dobu. Ked ja sm tak leniva varit, az hruza! Stale dokola len zemiak mrkva, cuketa... ale mi aj tak najradsej zje tu ryzovu kasu...snad mu nezosikmeju oci

janifer
14. apr 2017

@lea1610 ahoj aj my sme soplavi, starsi bol parkrat v skolke a vzdy doniesol dake namutovane. Lenze my sme aj alergici a teraz je sezona na tie jarne stromy tak sa pchaju detvaky Fenistilom.
Ak ese kojis tak zarad cesnak. Do miestnosti rozkrojenu cibulu, vyplachovat nos s Vincentkou, sprej Eucasol od Justu na dezinfikovanie vzduchu, este som pogooglila esencialny olej Doterra On Guard, ale neskusali sme ho ani neviem ci tak male deti to mozu mat...masti sa to na chodidla.

rebekav
15. apr 2017

@janifer tiez som citala to s pohankou, jeden zdroj ze vhodna ako prve prikrmy, dalsi ze 18mesiacov. Uplne protichodne.

alicazazrakova
15. apr 2017

Tak my sme dnes skoncili na pohotovosti ☹ od stredy sme liecili sopliky, nasa dr.nam dala Pamycon, vyplachujeme nostek, papame Sinupret... Ale od vcera velke teploty, hlasok uplne zachripnuty a kasel neskutocny☹ tak a dnes na pohotovosti zistili, ze uz mame chytene priedusky☹ takze nas cakaju antibiotika. Drzte palce. P.s. Baby, pri tych prikrmoch kaslite na vsetky info z netu. Riadte sa sedliackym rozumom a materinskym instinktom.... Ved keby vypadne net, tak nam deti hadam pomru hladom?😉 nemyslim to zle, ale zbytocne je vetat sa v niektorych veciach tak velmi...

jersey87
15. apr 2017

@alicazazrakova ja teda od kauzy spenat na internet kaslem. 🙂 fakt som si uvedomila, ze to nema vyznam.
A prajem skore uzdravenie.

pehavcek
15. apr 2017

@alicazazrakova rychlo sa uzdravte 🤒

pehavcek
15. apr 2017

dievcata davte do prikrmov fenikel? Ak ano tak kolko tam toho date? Myslim cerstvy. Koren.

alicazazrakova
15. apr 2017

@pehavcek dakujeme. Prave som to pocitala-mame 8 druhov liekov :-/ a plus Paralen... A teploty stale nad 38☹ aspon, ze vacsinou buva, babika moja, aby telicko vladalo bojovat