Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@rebekav kravske mlieko / jogurty nie su vseliek na vapnik, niektori pisu, ze odvapnuje. Skuste kapustu doplnit, makovy olej, cicer, vapnik v tabletkach. Kamoskina sestra ma intoleranciu laktozy alebo alergiu na mlieko neviem, proste ziadne mliecne nic ani maslo a koji 4.dieta v rade. A vapnikove tablety je, aj jej kontrolovali hustotu kosti a v poho.
Fuu to by som este neskusala, totiz mne ani 3 rocny mak nezje. Prave som sa docitala, ze aj melasa je vyborna aj na zelezo, vapnik, vit B, ze moze sa od 6+ mesiacov, ak je bio, tak toto idem skusit kupit. Syn uz ma take fialove kruhy pod ocami a aj taku bledu pokozku, hoc je blondak, ale kojene deti mavaju po 6.mesiaci malo zeleza, ak velmi nejedia prikrmy.
@annieh1236 dobrý deň, chcem sa spýtať na ten váš problém s tým hlienom? Bola to zátka? Či nie? Ja som v 27tt a dnes niečo také vyšlo zo mňa.
@jersey87 dakujem za tipy s hrackami ;)
chcem sa vas, baby, este opytat... ake potraviny, resp. co obmienate na ranajky, veceru? alebo aj desiatu, olovrant, ked davate, ale predovsetkym ranajky, vecera. Ja mam pocit, ze jeme dookola stale to iste a oberam ho o vitaminy, ale neviem, co vsetko by mal jest ako takmer 10 mesacny.
inak, aj vase deticky uz zacinaju chodit? Nas misko si uz vykracuje vo velkom za rucky, a to mu je najmensia velkost topanok este velka :D
@zuzka71291 ja sa dost často inšpirujem v knihe od bukovskeho tam su konkrétne recepty .. a moj uz chodí asi mesiac popri nábytku ale este ma len 9 mesiacov za ruky velmi nechcem ucit
@monka37 @monka37 tak sa mrknem na tu knizku teda.lebo obedy mi tazku hlavu nerobia, ale hlavne ranajky, vecere. Za rucky nie je dobre? Lebo ja mam hrozu v ociach, ked ho vidim stat pri nabytku (mame ostre hrany), akurat s gaucom som v pohode :D ...a ked k nemu nepridem a nepomozem mu, on sa pusti a hodi o zem :D lebo chce sam, akosi sa neboji :D
Aj Janík už chodí popri nábytku,najviac sa mi páči ako si chce potom klaknut a trasu sa mu kolienka😀Za ruky sa mu až tak nepáči,chce sám všetko robit😀
@zuzka71291 aj ja mam pocit s tym jedlom, ze stale dokola...na ranajky dostava ovsenu kasu s jablkom alebo hruskou, obed ( to mi nerobi problem, ved tam mam kopec toho, co striedat), ale olovrant zase neviem co (dostava ovocie nejake) a vecera najnovsie ryzova kasa s cuketou. Ja mam problem hlavne tie ranajky, olovrant a veceru. Ci moze to byt kazdy den to iste?
Odporuca sa neruckovat s detmi, ja to nerobim a musim povedat, ze mala ma neuveritelnu stabilitu ja som normalne prekvapena. Uz prekracuje od gauca k stolu, prechytava sa, drzi sa jednou rukou. Ked pada, vie padat. Tiez sa hadzala najprv, ja des v ociach, trvalo to max tyzden, potom zistila, ze to hadzanie boli, pripadne ze nie je tak stabilna a prekotila sa a buchla si hlavu, tak uz sa nehadze (na podlahe). Na posteli, na gauci to je stale zabava. Krasne sedi, uz dokonca aj cupi. Takze ja ju nechavam samu poznavat aj svoje nozky, aj zadok:D a uz mame aj modrinu pod ockom, co spadla o radiator, ale tak neda sa tomu uplne vyhnut.
@zuzka71291 tak presne ako píše @rebekav .. to iste aj u nas
Tak po 10mesiacoch si ma znova nasla mrcha jedna😐
@zuzuzuzka No prsia 🙁To je zážitok....bolia,jem homeopatika z lekárne a na noc silno vyviazem plienkami.Prve dva dni som si ručne pod sprchou dva krát za deň trochu odsala.Na tretí deň sa to už dalo vydržať.Prsia mám ešte stále naliate,ale to prejde.No pre nás to určite zmysel ma🙂Ja neľutujem a tu bolesť pár dni vydržím.Menej pi tekutín a mätový čaj ráno a večer,vraj pomaha😉
Ahojte baby, viete mi prosím poradiť, malý mi od včera večera absolútne odmieta mlieko z prsníka, kasicky spapa aj obedy nemá problém, ale z prsníka nechce piť, skúšala som odsať a dať mu aj zo striekačky, trošku cucol ráno a viac nechcel, ani z fľaše, ešte som skúsila či náhodou umelé nepotiahne ale nič. Bojim sa že bude dehydrovaný, vodičku si cucne len pár glgov z pohára. Môžu to byť zuby horne? Keď sa mu dolné prerezal tak mi bol práveže stále na prsniku Prsia musim stále odsavat... Neviem čo s tym

@nikolajka2 az teraz mi docvaklo:D ze ked nejem ja mlieko, asi vapnik nebude ani v materskom. Tak som si precitala ktore potraviny ho maju dostatok, mame ich zavedene v jedalnicku tak snad nebude problem. Ja beriem este sumivy vapnik lebo ma boleli kolena.