Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
@rebekav tu som sa docitala ze ten makovy olej az od 18mesiacov http://cojediazdravedeti.sk/ako-varit/
Posledne dni uz sa mi az sníva o tych šiestich zuboch zabudnutých do mna :D velka sranda. Zvýšenie hlasu pomôže na 5 min a potom kusne a hned pozrie. Ci bude krik. :D uvidime dokedy vydrzim. Vas nehryzu ??
*zakusnutych
@lienka182
@sisa6200
@jersey87
myslim ze som nic nezjedla ine ako predtym, v ten den ma zacal riadne hryzt do bradavky a vecer uz mlieko vobec nechcel, a to sa nechce k prsniku ani len priblizit, zo ziadnej polohy, tiez som si myslela ze sa asi chce odstavit ale vsade citam ze to skoro, mozno strajkuje. no a vcera som dostala menstruáciu, lenze uz som ju mala dva krat predtym a v pohode, aj sa mi zdalo ze horne zubky som citila, len si nechce dat ukazat. zatial odsavam a zahustim ako kasicku a je iba z lyzicky, len mam obavy ako teraz s pitnym rezimom ked su take horucky..kedze vodu, cajik, sunar odmieta pit. aj som volala doktorke, ze mu mam dat nasilu, tak som dala a cely sa mi povracal...takze neviem..
@donuska_3 skus si kupit senovku a benedikt. Moja tak vystrajala ked sa znizil tok mliecka... Zvysila som tvorbu a skusala ju prikladat a ked videla ze mliecka ide viac tak to skoncilo... Skus postlacat prsnik, nech sa mliecko rozbehne a vtedy ponuknut... A vodu ako davas pit? Nasa najlepsie pije z poldecaka 😁 alebo z klasickeho pohara.
@donuska_3 vela deticiek pred menzesom aj pocas strajkuje..neviem, ci ma mliecko inu chut ci tie nase hormony😉
Takze moja rada - odsavaj a vydrz. A malej skusaj cokolvek - polievku, vodu, jablckova stava (vystavene), kozie mliecko....cokolvek. Vela stastia, kludu a trpezlivosti
@donuska_3 no tej mudrej doktorke by som isla nieco naliat nech sa zgrca ona sorry ale keby mne toto povedal lekar ze mam dat nasilu nieco dietatu tak sa neovladnem. Ja by som to sice neurobila ale ty si ocividne pocuvla 😕 nikdy nedavaj nic nasilu stale to dopadne zle ak nie horsie. K tomu mlieku ja som po cisarkom krvacam od porodu kazdy mesiac 😯 a kojim do dnes a to mi kazdy hovoril ze mala nebude chcela mlieko a ze mam odstavit a bla bla ja som robila to co som citila a aj sa do dnes tymto riadim a nech si hovori kazdy co chce ☺ ak dietatku nieco vadi tak s tym nic neurobis ono cez ten menzes je fakt mlieko ine a asi mu to vadi sestre sa maly tiez odstavil sam pocas menzesu proste sestra prisla na to ze mliecko je vazne zle kamoska mala zas problem len s jednym prsnikom a po case sa jej odstavil tiez malicky a nie je na to ani stanoveny vek proste sa dieta moze odstavit hocikedy.
@donuska_3 ak chces kojit dalej a mliecko mas ok tak musis odsavat a prikladat malickeho a vydrzat uvidis po menzese ale mlieko si kontroluj a neviem ty asi neprikrmujes ked pises ze ti toho tolko odmieta 😯 nasa mala miluje feniklovy cajik kupim fenikel cely a z toho varim alebo cista voda ale pije z vrchnacika od flasky tak sa napije najviac alebo z poharika a skus navarit kuraciu polievocku ta je najsuper dalo by sa ti vela radit ale musis sama prist na to co tvojmu malickemu najviac vyhovuje tak hlavne dobre napady a trpezlivosti 😉
Ahoj maminky, dlho som tu nebola, lebo sme našťastie nenmali žiadny problém a nepotrebovala som poradiť, žiaľ, karta sa obrátila, tak sa chcem opýtať. Malá hnačkuje, neteplotuje ani nič. Dr nám poradila Hylak forte...ako tak čítam príbalový letáčik, tak Hylak sa nemá podávať deťom do 2 rokov, tak som zmätená...poraďte niektorá. Ďakujem😊
@donuska_3 moze byt, ze sa ti malicky odstavil od kojenia, mam kamosku co mala mliecka na rozdavanie, maly jej vydatne papal, dokonca aj pekne spinkal ked sa fajne nakojil pred spanim a zrazu z nicoho nic v 8.om mesiaci sam nechcel prsnik ani len vidiet, strasne plakal ked ho dala na prsnik, volala aj laktacnej, tak ta sa jej pytala kadeco, ci nebrala nejake lieky, nezjedla nieco nezvycajne, nezmenila parfem, ci nie je viac v strese atd. proste moze na to posobit vselico, ze sa dietatko rozhodne same od seba prestat kojit.. este s tym bojovala tak 2-3 tyzdne a potom to vzdala a kupila malemu sunar, lebo predsa len nejake mliecko pit musi aspon do 1eho roka.. tak uvidis aj ty no, snad bude dobre 🙂 a skus kupit v Dmke bio mrkvovu stavu a dat malemu, moj stiahne plnu flasku na ex ako mu chuti 😀
@lienka182 neviem nechce sa ani dotknut prsnika, vodu som skusala uz asi z kazdeho pohara co mame doma :D a nakoniec vcera u sestry sa mu jeden zapacil a cosi z neho aj vypije tak som si ho domov zobrala
@evelina1607 skusim aj to jablcko odstavit a uvidim ci mu zachuti, snazim sa mu vsade zamiesat aj moje mlieko, ale obdivujem zeny ktore dlho odsavali, odsavacku som odhodila, nemam na to nervy :D a radsej rucne
@sisa6200 bola som sprosta ze som doktorku pocuvla, ale vravela mi ze mali akurat podobny pripad a dieta skoncilo na infuziach, a ked mal nas maly 3 mesiace boli sme v nemocnici a poznacilo to jeho aj mna, bravali mu krv z hlavicky...maly nechcel mesiace ist k nikomu inemu ako ku mne. nik ho nesmel zobrat na ruky...takze som sa strasne bala ze znova pojdeme do nemocnice. ale uz je to lepsie, snazim sa mu davat stale vodu, bez toho aby som ho nutila a uz si obaja zvykame na novy rezim bez kojenia, ale stale odsavam a ponukam, uvidime ako to dopadne. A co sa tyka prikrmov, nema problem vsetko popapa ale polievocka riedka mu moc nechuti 🙂 inak otvara ustocka ako vtacatko 🙂
@gabccia vyzera to tak ze sa asi naozaj odstavil, ale stale odsavam a skusam mu miesat do prikrmov, sunar nechce vobec ani do ust dat, z flasky absolutne, a skusala som aj z poharikov ale nic, tak jedine miesat moje mliecko do stravy...
Dakujem baby za rady, ste naozaj zlate a poskusam co ste mi poradili

@lienka182 ja som už asi všetko skúšala, vždy si zmolil plienku pri kojeni, a teraz ani len priblížiť sa nechce k prsníku. Vypina sa. Ani v polospánku nechcel. A to som ho stále prikladala. Uvidím aka bude táto noc.
A predtým stále by cical, budieval sa každé dve hodky, dakedy po hodine a z hodiny na hodinu sa rozhodli že nechce sat