icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

luciferkax
5. feb 2016

@kocurikv prvého januára som mala :D

kocurikv
5. feb 2016

@luciferkax tak to máš deň po mne... To uz by mohlo byť vidieť aj srdiečko

luciadobrov
5. feb 2016

Ahojte babeny, ja k vám síce ešte nepatrím, pretože test ešte negatívny, ale dúfam, že zajtra tá mrška nedorazí a ak nie tak je to jasné - dúfam 🙂 Len vydržať, že? :D

sivamyska1
5. feb 2016

Prvy test robeny 1.2 len tak zo srandy a dnes digi

marion122
5. feb 2016

Ahojte baby viem že sa to sem vôbec nehodí ale predsa to skúsim, kedže potrebujem vzorku mladých žien a kde inde by som vás našla ak nie tu. :D Som študentkou 3. ročníka pôrodnej asistencie a prosím Vás pekne o vyplnenie môjho dotazníka , ktorý je potrebný pre praktickú časť na bc. prácu. Skúma vedomosti mladých žien o tehotenstve . Je anonymný a mne veľmi pomôže. Odpovede nebudú nikde zverejnené, iba v mojej bc. práci ktorá pôjde do archívu. Ak sa medzi vami nájdu ochotné pomôcť budem rada , dotazník Vám zaberie len pár minút. Je určený iba pre ženy vo veku 20-40rokov. Tu je link: https://docs.google.com/forms/d/194p_XcQsDY7fwt...
Vopred pekne ďakujem za pomoc :D

luciferkax
5. feb 2016

@kocurikv v to nedúfam ešte, podla mna na srdiečko skoro.. ale ak bude, budem sa veľmi tešiť D: :D :D D: :D :D

zoginka
5. feb 2016

Dievčatá dnes som si urobila digitálny a vyšiel mi negatívny. Vcera klasicky aj dnes ráno a bolo s dvomi čiarkami ( aj ked bolo jednu z nich slabo vidno) mrcha mi mešká týžden. Viete mi niektorá z vás vysvetlit co to ma znamenať ? Som uz zúfalá. 😔

cammeronka
5. feb 2016

@luciferkax potom daj vediet ako dopadnes u doktora, aby som vedela co ma caka v piatok 🙂

kocurikv
5. feb 2016

@luciferkax srdiečko by malo byť vidieť od 6 týždňa tehotenstva

luciadobrov
5. feb 2016

@zoginka docitala som sa,ze digi je 25. a ak si mala tie dva 10. tak mozno preto, tie dva boli citlivejsie, nie?

zoginka
5. feb 2016

@luciadobrov dufam Lucka

luciferkax
5. feb 2016

@kocurikv áno, ale ak sa nemýlim, tak až od ukončeného.. teda aspon naposledy viem, že som bola 6+2 a nebolo vidieť, každopádne, nechám sa prekvapiť a dám vedieť hned v utorok :D :D
@cammeronka hádam aj nknižku dostanem, moja lekárka zvykne dať hned pri prvom vyšetrení...

OZAJ baby, cvičíte? Ja som zvykla aerobic, ten nie, ale aspon po prechádzke nejaký strečing, ponaťahovanie, neuškodí, nie?

luciferkax
5. feb 2016

@zoginka ráno býva moč najlepší na robenie tehotenských testov :D :D počas dna je menej HCG v moči :D :D lebo je rozriedený :D :D ráno bude krásne pozitívny, uvidíš

sivamyska1
5. feb 2016

@luciferkax ja teda cvicim 4x do tyzdna kruhovy trening vo fitku a teda tento tyzden som vynechala ale chystam pokracovat v cviceni a pokial bude vsetko ok nie je dovod prestat avsak vsetko bude prisposobene mojmu stavu

cammeronka
5. feb 2016

@luciferkax ja korculujem na lade a buduci vikend sa chystam lyzovat, tak uvidim ako sa budem citit 🙂 samozrejme pianco 🙂

luciferkax
5. feb 2016

@sivamyska1
@cammeronka
mna hneva ten tlak a bolesť v podbrušku... hlavne po námahe, preto váham... aj napriek únave sa vykopnem aspon na hodinovú prechádzku.. ale .. zrejme počkám na vyjadrenie lekárky, že je všekto OK :D :D :D
nechcem zlenivieť hned, podla mna dost polenoším v lete a rozkysnem : D :D :D

sivamyska1
5. feb 2016

@luciferkax ja sa citim uplne super jedt mi nechuti alebo ak tak zeleninove salaty so syrom a toho by som pojedla 😁 no ja si myslim ze ak bude vsetko v poriadku s pohybom akymkolvek neprestat a teda pokial sa budeme citit dobre tak preco nie ?

hapoymom
5. feb 2016

@marion122 vyplnené 😉

zoginka
6. feb 2016

Dievčatá tak tu je dnešný ranný, vcera DiGi bol negat.

luciferkax
6. feb 2016

@zoginka no vidíš, krásne pozitívny :D

luciadobrov
6. feb 2016

takže babeny, ja dnes zase negatívny - takže dnes asi čakám mrchu :( už aby som ju mala za sebou

zoginka
6. feb 2016

@luciadobrov ako dlho ti meška ?

eva2809
6. feb 2016

@kocurikv kedy uz moze byt vidiet srdiecko??

eva2809
6. feb 2016

Ahojte baby,aj ja sa k Vam pridavam🙂k doktorovi idem v stredu;)

zoginka
6. feb 2016

@eva2809 Evka vitaj, ja idem v utorok 🙂 tak potom budem informovat 🙂

hviezdicka236
6. feb 2016

@zoginka
@eva2809 aj ja idem v utorok, to budem presne 6+0 tt 🙂 tak dufam ze uz aj srdiecko uvidi 🙂 neviem sa dockat 🙂

eva2809
6. feb 2016

@hviezdicka236 mne tu na koniku ukazuje tiez 6tt..kde si to viem presnejsie pozriet??juuuj ja som tiez uplne nedockava🙂myslis teda,ze uz aj srdiecko bude vidiet??joj to by bolo krasne

eva2809
6. feb 2016

@zoginka dakujem🙂 ako vidim,sme tu vsetky zatial,co este len planuju ist k dr🙂

luciadobrov
6. feb 2016

@zoginka no dnes ju mám dostať, mávam 27 dňové cykli ako hodinky a keby som bola tehu tak už by som dnes mala pozitívny test - mám doma už dve bosorečky, ovulku som mala 25.-26.1 takže už by to myslím malo byť aspoň trošku pozi

hviezdicka236
6. feb 2016

@eva2809 vies co ja mam v mobile taku aplikaciu, menstruacny kalendar, a tam som prepla na "tehotenstvo" a automaticky mi tam ukazuje dni teraz ze ako dlho som tehotna. No teraz som 5t +4 dni,cize mi prebieha 6tyzden, ale myslim ze si to mozes pozret podla tvojej poslednej MS, ja som mala poslednu 30.12. Cize som 5 tyzdnou a 4 dni od prveho dna poslednej MS 🙂 snad som to dobre vysvetlila ? :D