icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

eva2809
13. mar 2016

Baby ja sa citim tak hrozne...nemozne,lenivo,zle,depresivne,nic sa mi nechce...ste tu niekto na tom podobne??co mam robit???

santafe
13. mar 2016

@eva2809 ja tiez, uplne bez energie, takmer pol dna iba prelezim

eva2809
13. mar 2016

@santafe normalne,ked si predstavim,ze zajtra do roboty,chce sa mi plakat:(nedokazem urobit zakladne veci...na chvilu dostanem energiu,nieco urobim a potom koniec,nevladzem...no ja dufam,ze to prejde po tom 12tom tyzdni...uz sme na konci prveho trimestra..tak snad pride potom ta stratena energia spolu aj s jarou;)

santafe
13. mar 2016

@eva2809 no tak ja dufam, ze sa to zlepsi, aj ked prestavam tomu uz nejak verit. ja som vcera zacala 12tt, sice zle mi uz nebyva, ale na jedlo si musim davat pozor stale, hlava ma boli skoro furt, a ta unava...ja neviem kedy to prejde. ja kukam na bordel a proste nevladzem, co ja som uplny maniak a poriadkumilovny perfekcionista, tak teraz sa na to kukam a kukam a nemozem sa k nicomu dokopat. troska nieco posmudlim, a idem sa zvalit a radsej lezim.

luciferkax
13. mar 2016

@eva2809 písala som to asi pred pár dnami, to isté čo ty :D :D cítim sa nanič, unavená, zle mi je, lenivá som, nepoužiteľná :D :D ale rátam, ešte dva týždne askončí prvý trimester a huraaaaaa, budem OK :D

santafe
13. mar 2016

@luciferkax
@eva2809

tak to som zvedava baby 😀

luciferkax
13. mar 2016

@santafe ty si o týžden dopredu, nezabudni hlásiť, že nevolnosti a únava sú fuč :D:D

eva2809
13. mar 2016

@luciferkax moja na to sa spolieham aj ja🙂tesim sa na den,ked si budem moct povedat,je mi dobre 🙂 ale mimco nam dava pocitit,ze je s nami🙂berme to pozitivne🙂

eva2809
13. mar 2016

@santafe ty mas kedy termin ak sa mozem opytat?? Niekedy 1.10.predpokladam?? 🙂

santafe
13. mar 2016

@eva2809 2.10. mam termin, zatial 🙂

eva2809
13. mar 2016

Som dostala srdiecka🙂a neviem od koho:(to sa ani neda vidiet vsak??ale dakujem krasne

eva2809
13. mar 2016

@santafe vraj ten prvy termin je najpresnejsi...🙂

loika
13. mar 2016

@natalia007 som zvedava ;) my sme to dnes oznamili rodicom a surodencom pri spolocnom obede. Vsetci boli nadseni ;)

cammeronka
14. mar 2016

@loika aj my tak planujeme oznamit na velku noc pri obede 🙂

kjanka86
14. mar 2016

Baby aj mne je cele dni zle, som v 8tt a neviem ako to zvladnem :( Hovori sa ze tehotenstvo nieje choroba ale ja to fakt nejak nezvladam :D

luciferkax
14. mar 2016

@eva2809. Aj ja sa teším, že mi je zle. Akože nie.je to.nič príjemné, ale...dávajú mi.istotu že je všetko ok a bábätko rastie.
Dnes som mala sen,že som začala krvácať v 11tt...šla som do poradne a tam som porodila dvojkilove dievčatko 🙂 🙂 🙂

stevvvka
14. mar 2016

Ahojte vsetky....vcera sme sa pochytili s muzom. Povedala som veci, ktore lutujem, neviem, co do mna voslo...a on mi vynadal, ze som pri...bana. nemam chut ho ani vidiet, chcem sa rozviest...a uz planujem samostatne byvanie. Je mi tazkokvoli babatku, lebo mam same depresivne myslienky.

lenkaoravcova
14. mar 2016

@stevvvka to su len hormony pekne si sadnite a porozpravajte sa hlavne v klude a neboj dobre bude nerob unahlene zavery vsak babatko ste chceli obaja ci nie?

stevvvka
14. mar 2016

@lenkaoravcova ano, chceli sme ho obaja. Ale co si mam nechat nadavat, ze som hnila a pri..bana??

zuzuzuzka
14. mar 2016

@luciferkax take sny som mala aj ,ze som zacala krvacat...az dvakrat no hroza sa tak rano zobudit

lenkaoravcova
14. mar 2016

@stevvvka tak to urcite nie ale verim ze to nejako vyriesite

lenkaoravcova
14. mar 2016

@zuzuzuzka aj mne sa to stalo taky sen este na zaciatku to je asi z toho strachu

santafe
14. mar 2016

@stevvvka a nikdy predtym ti nic take skarede nepovedal? akoze, neviem co take si mu povedala ty, ale bolo by fajn aby ste sa jeden druhemu ospravedlnili, ze ani jeden z vas to tak nemyslel, a uz sa k tomu nevracat. ale ak boli naznaky aj predtym u neho na taketo slova a spravanie, tak neviem... to uz by som uvazovala, ci nieco zachranovat. lebo nechat si potom pred dietatom takto nadavat....

zuzuzuzka
14. mar 2016

@lenkaoravcova asi,tak len dufam,ze je vsetko ok. Zajtra idem na kontrolu a uz sa neviem dockat (srdiecko som este nevidela)

stevvvka
14. mar 2016

@santafe praveze uz sa to raz stalo, ked povedal, ze som krava...kedze sa to vysttupnovalo, bude sa stupnovat aj dalej.

luciferkax
14. mar 2016

@stevvvka fakt si to neberiem príliš k srdcu? Vieš koľkokrát mne môj povedal že som krava? A ja jemu ešte horsie? Aj napriek tomu sa lubime a nevraciame sa k tomu,čo.sme povedali v návale zlosti,

zuzuzuzka
14. mar 2016

@stevvvka ak Vam neklapalo predtym,tak Tvojim tehotenstvom sa to este zhorsi. Presla som si niecim podobnym,tak drzim silno palce,aby si to zvladla

lenkaoravcova
14. mar 2016

@zuzuzuzka tak drzim paste ja som bola minulu stredu na pohotovsti malinko som spinila a potom v piatok vecer na kontrole u mojho doktora a drobec tam veselo skakal 🙂

stevvvka
14. mar 2016

@luciferkax ja som uz asi rozhodnuta...je to alkoholik. Nebol, ale pije cim dalej tym viac...

luciferkax
14. mar 2016

@stevvvka aha,tak v tom prípade to bude rozumné rozhodnutie, hlavne,keď on nemá odhodlanie to riešiť, ..rodičia môjho manžela sú alkoholici, mám obavy z dedicnosti, ale zas,dávajú mu zlý príklad a on vie že tak dopadnúť nechce...áno s kamarátmi si občas vypije, ale dá si povedať, že tento týždeň to už preháňa a nejde nikam. .ak by som videla, že ma nepočúva, ak by som mala žiť ako jeho rodičia, tiež.by som sa rozviedla. Želám ti veľa veľa síl