icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

lukamka
12. okt 2018

@majush ako ste riešili ten presun do izbičky? Aj ja sa už odhodlavam, čím skôr, nech si potom nemysli, že musí ist zo spálne kvôli súrodencovi

majush
12. okt 2018

@lukamka on tam uz asi pol roka spi aj cez obedny spanok, ked ideme spat a vymysla, ze chce ist do spalne, hovorila som jej, ze v jej postielke ju uz caka macicka plysova, nejako sa vzdy dala presvedcit. Ale ma aj starsiu sestru, ktora ma vlastnu izbu tak to je mozno pre nu take prirodzenejsie. Cez obed uz spinkava vo svojej?

jersey87
13. okt 2018

@pehavcek svagrinin chlapec este ako 6 rocny po prichode zo skoly si da mlieko z takej flase. Proste sa potrebuje nacicat. Hadam raz ich to prejde.

lukamka
13. okt 2018

Baby dajte recept na jednoduché muffiny pre deti do škôlky, moje dievčatko bude mat už zajtra dva rôcky 😳
Doma bude piškótová torta s tvarohovým krémom a ovocím, tiež take nenáročné, lebo ja niesom práve talent 😆

jersey87
13. okt 2018

@lukamka ako si zvykla v skolke? Moju dam do skolky az o rok, ale uz teraz mam z toho trosku obavy. Cudzich ludi nemusi, dufam ze za jeden rok ju to prejde. Deti ma rada, ale skor starsie, resp vybera si. Nie kazdy sa jej paci.

lukamka
13. okt 2018

@jersey87 zvykla si nad očakávania, týždeň pred nástupom sme sa tam chodili hrať, vo štvrtok tam už chcela ostať spat 😆 takze som sa už toho štartu potom nebála. Je tam len dva týždne, takze to moze byt ešte to prvotne nadšenie... uvidíme ako to pôjde ďalej, prvý mesiac bude 5dni v týždni a od novembra už len od pondelka do stredy keď som aj ja v práci.

jersey87
13. okt 2018

@lukamka to je super, ze to tak dala. Pevne verim, ze i nam sa to podari. Este mame rok cas.

pehavcek
18. okt 2018

minuly tyzden som pisala ze odplienkovani nie sme. Cez vikend si drobec zacal davat nocnik a sadat nan ked sa uz po... posledne dni mi uz len ukaze nocnik a v nom nacikane. Dokonca aj gate si da sam dole a hore co este dva tyzdne dozadu nemal zaujem robit. Mne normalne od radosti slzy vybehli

gabccia
18. okt 2018

@pehavcek na tento moment cakam aj ja uz asi od maja 😀 snad tk aj mojmj malemu konecne dojde, ze kde ma vykonavat potreby.. a urcite sa aj ja od radosti rozplacem 😄😂

barbarelka
18. okt 2018

@gabccia v poho,ani my tam este niesme 🙂

gabccia
18. okt 2018

@barbarelka no moj maly ide od 5.novembra do skolky a tak straaaasne by som chcela ulahcit pracu aj ucitelkam v skolke, ale cim viac ho chcem odplienkovat tak tym to ide horsie, strasne mam z toho stresy, ze co bude.. ale tak snad raz len plienky nebude chciet 🙏🏻😄

pehavcek
18. okt 2018

@gabccia mne kolegyna povedala, ze ked to riesila ona so synom tak ju upokojila pediatricka s tym, ze dieta musi na to dozriet a uponahlat sa to neda. U chlapcov to pride casto v 2,5 roku. Nasho som posadzala od roka a niekedy urobil a niekedy nie. bolo ale vidiet, ze mu to je fuk. Cely jun a jul zrazu odmietal sadat na nocnik. Tak som ho na dva tyzdne zbalila. Potom zase sadol ale bolo mu to jedno. Od septembra som uz videla na nom, ze si to zacina postupne uvedomovat. Jemu dovtedy nevadilo ani ked ostal bez plienky mokry, a v septembri uz zrazu pozeral ze co sa deje. A tak to islo nejak postupne. Ale nas sa vobec nepyta. On sa proste obsluzi sam a este ked je hotovo tak nas vola ze aha. Neviem si predstavit ako to bude von a na navsteve. Ale chapem ta. Tiez by som si na tvojom mieste zelala nech uz to je. Mozno ked uvidi ine deticky.

gabccia
19. okt 2018

@pehavcek my sme skoro taky podobny pripad ako vy, ja som ho tiez posadzovala na nocnik uz od roka a ako pises, jemu to je jedno.. aj parkrat sa uz vycikat, tak to bolo divadlo okolo toho ako sme sa tesili 😀 ale nejako ho to nezaujalo..asi ozaj tym chlapcom to "dochadza" neskor.. tak snad ked uvidi deticky v skolke tak bude chciet aj on, ja to uz beriem ako poslednu moznost, lebo doma nech to skusame akokolvek tak to proste nejde..

pehavcek
19. okt 2018

@gabccia uz teraz sa tesim ked nam sem cela stastna napises, ze drobec chodi na nocnik alebo na zachod. Mna velmi potesilo ked mi manzel povedal, ze je na syna tak velmi hrdy. On to povedal s takou hrdostou akoby maly vyhral olympiadu. Krasny pocit

gabccia
20. okt 2018

@pehavcek jej, to je kraaasne 😍 tak snad do konca roka to dame a porazime plienky 💪🏻🙏🏻

vik_i
12. nov 2018

Čaute maminky, idem si pre pomoc/ alebo radu/ alebo odpoveď?! Ani sama neviem. 29.októbra mala moja princezná 2 rôčky, je šikovná a najviac na svete ju ľúbim❤ no teraz trošku niečo iné. Posledné kramoše 25.9. Čakala som že prídu cca koncom októbra keďže to mám rozhádzané. 3.11 pozerám na toalete že super, troška krvi isto to dnes-zajtra príde...tak sme Vám boli s mužom rozvášnení že sa neovládol🤦‍♀️🤷‍♀️😂 a dali sme to 3x naplno🤔😃 vravím si, fájn, veď doraz mám červené dni. A oni so mnou vychcali....teda asi sama so sebou som vychcalaa..tak teda moja otázka dnes je 12.11 kramoše nikde, vo štvrtok mi dal Dr. vyvolávačku a na utz to vraj nevyzerá na tehu. Na teste vždy jedna čiarka..no vnútorne ma to žerieee..dnes mám volať Dr. lebo už z toho stresu som sa rozhodla pre ATK aj keď už zvažujem, či nebude neskoro...bral mi aj krv...tak som zvedavá. Dnes okolo obeda mám volať. Ak by že som toho 3.11 aj otehotnela tak to na utz a aj na teste eštr neukáže, však...inak dávame vždy počas milovania pozor tak, ako za tie 2 rôčky odkedy mame dcérku....BABYYYYY RAĎTE😏😊 prajem Vám krásny týždeň 🤗😊

jersey87
12. nov 2018

@vik_i tak predpokladam, ze uz si aj volala o vysledky z krvi a sama nam povies, aky je vysledok... Inak vyvolavacku by ti nemal davat bez toho, ze by si bol isty, ze nie si tehotna. Ale ked test negativny, utz nic, tak hadam by to nemalo byt tehotenstvo.

vik_i
12. nov 2018

@jersey87 neveríš, ale nedovolala som sa tam! Ani tam nemám ako momentálne odbehnuť...zajtra tam zájdem. A Dr. ma ubezpečil, že aj kebyže som tehu, tak vyvolávačla nijako plodu neublíži

jersey87
12. nov 2018

@vik_i a citis sa tehotne? Nejake zmeny pozorujes?

vik_i
12. nov 2018

@jersey87 tak ono ak by že sa to ujalo toho 3.11 čo môžem cítiť?...je to skoro ešte..ani test to neukáže a ani utz mám pocit...ale chce sa mi z tej neistoty grcať🤦‍♀️🤣

jersey87
12. nov 2018

@vik_i aha, no fakt je to skoro. Ja ani neviem kolkeho je. Sak leto este je vonku. 😀 no to ti verim, ze sa ti chce grcat. Ber to tak, ze co ma byt, to bude. Uz to nezmenis. Prinajhorsom budete o jedneho alebo dvoch viac...

lukamka
12. nov 2018

@vik_i ja som teraz mala pozitívny test Z nám 19ty deň od ovulky, dovted som aj testovať skúsila, ale vždy len 1ciarka, takze asi je ešte fakt skoro

vik_i
12. nov 2018

@lukamka
@jersey87 ženyyyyy...zajtra idem za Dr. tak budem písať ako som dopadlaaa🙏🤦‍♀️😃

lukamka
12. nov 2018

@vik_i piiis ja som zvedava 🤪

vik_i
12. nov 2018

@lukamka ja som taka polepená, že až..plánovali sme až na druhý rok v lete, že začneme snažilkovanie..tak verím, že to aj tak ostane😏😉😃

vik_i
13. nov 2018

Ráááánkoooo...kramošeeeeeee🙏😃💪

monka37
18. nov 2018

Tak uz aj moj odplienkovany 🙂 zacali sme do vane ked sa zacal intenzivnejsie sledovat ze piska, tak sme to casovali , plienky som odlozila v podtstate zo dna na den (mali sme latkove tak sme odlozili pre babatko;) s tym suhlasil) a uz som mu ich nedala. Tesil sa ze ma slipy tak som ho namotala na ne :D na cesty k babkam a vonku mame treningove ale uz par dni sa pekne pyta na nocnik s aj na velku

sticker
monka37
18. nov 2018

Z vane do nocnika sme presli tak ze nocnik bol parkrat po ruke a jasne ze mu to vyhovovalo ;) postupne presunieme nocnik do kupelne/wc

barbarelka
19. nov 2018

@monka37 A ako dlho vam trvalo,aby sa nestavali nehody? U strsieho syna to bolo tiez tak zo sna na den a uplne super. Nemal ani dva roky. Slecna je v uplne vsetko min.rok popredu oproti synovi,ale toto cikanie, to je nocna mora...denne periem 5toro nohaviciek s leginkami. Davam ju na nocnik casto , v pohode si posedi a niekedy aj daco spravi.Tesime sa,tlieskame..ale vycika vsetko a za 5min na to sa pocika komplet..dnes sedacka, postel, len tak po byte..no hruuuuza!!! Tak neviem,ci to nechat tak,alebo bojovat. Chape kde sa "to"ma robit, sem tam sa aj vypyta,ale v cca 80perc. to ide do gati 😂😂😂

monka37
19. nov 2018

@barbarelka tak asi dva tri tyzdne boli opisane veci.. zacali sme tym ze on sam sa pozeral ako pisa a pacilo sa mu to , dovtedy to neriesil velmi.. mali sme vo vani taku podlozku s kackami tak sme to volali ze ideme ku kacickam tak chodil rad. A ked sa stalo ze nestihol pre mna bolo dolezite ze mi to povedal..ukazal..ze ma mokro.. tak som zvelicovala ze no ako teraz sa musime obliekat prezliekat