icon

Októbrovky 2016

divozienka26
3. feb 2016

Tak baby pridajte sa 🙂

santafe
16. mar 2016

@tatiana305 vies co, mne sa to v 10 a 11tt zlepsilo, uz mi nebolo uplne kazdy den zle, ale aj ked mi byvalo do toho 10-11tt nikdy som nevracala. a dnes, ked uz som v 12tt, som rano vracala..tak si hovorim, ze to uz co je, zacat vracat v 12tt 😀 😲 dufam, ze to bolo len jednorazove, lebo nie dost, ze sa furt citim jak keby ma auto preslo a cakam, ze v druhom trimestri uz budem fit a plna energie 😀

tatiana305
16. mar 2016

@8adriana8 ja sa tiež obávam leta v kancli 😀 ale chcela by som si zobrať dovolenku v auguste užtak dúfam že mi to vydá.

@santafe to sme na tom dosť podobne 😉 ja som doteraz nezvracala aj keď mi bolo teda poriadne zle ale posledný týždeň to bolo už niekoľkokrát a to nevravím že neviem čo by som jedla lebo hnusí sa mi všetko snáď okrem kiwi a ananásu :D a tiež som taká malátna, včera ma dokonca muž musel budiť lebo som počas rozhovoru zaspal po sediačky v obyvačke :D to už je silná káva 😅 😀

tintin79
16. mar 2016

@kjanka86 je to test na vývojové vrodené vady - odoberú krv a spravia ultrazvuk všetko pomerajú či sa bábätko vyvíja tak ako má ja idem do Šace k MUDr. Dosedlovi - dnes mi kolegyňa vravela, že určí aj pohlavie bábätka tak uvidíme - ona bola na kombinovaný tiež u tohto lekára - primára keď čakala dvojčatá vraj je najlepší a bola spokojná.... je to platený test 40,-€... ja som pred rokom a pol tiež potratila v 10tt - zamklnutý potrat jednoducho v poradni mi povedal, že bábätku nebije srdiečko a na druhý deň som podstúpila kyret..... :( ale myslím pozitívne a veľmi sa tešíme, 🙂 Ty k akému doktorovi chodíš na gynekológiu? ....

lukamka
16. mar 2016

@8adriana8 pezinok sa tiez rata do partie? ;)

eva2809
17. mar 2016

Ahojte baby...dnes som len otvorila oci a uz ma boli hlava:(ach..stale mam aj v usiach zalahnute..neviem,co to je..ale chcela som sa opytat,keby som si dala pandol??je to ok??alebo sa nemoze??zatial som tie moje bolesti hlavy nejako pretrpela...ale dnes neviem,ako to zvladnem cely den;(

dismonika
17. mar 2016

@kjanka86 a @tintin79 Ahojte baby aj ja som z KE 🙂

senselinka
17. mar 2016

@eva2809 skus aspon paralen, ten je najmiernejsi a asi jediny, ktory ti aj lekar povoli 😖
Ci aj pomoze, to neviem 🙄

hviezdicka236
17. mar 2016

@eva2809 ak mozem, tak nedavaj si este nic, mne aj lekarka ked som bola chora,hovorila, ze jedine paralen, aj to raz denne, a az pri teplote aspon nad 37,6 . do vtedy sa snazit caje, citron, zazvor...a lezat. Pokial sa ti da s tou bolestou fungovat aspon trochu, skus vydrzat. Pokial nie, tak mne vravela ze si mam dat bud jeden cely na noc, alebo rano polku a vecer polku.

hviezdicka236
17. mar 2016

@eva2809 ak mozem, tak nedavaj si este nic, mne aj lekarka ked som bola chora,hovorila, ze jedine paralen, aj to raz denne, a az pri teplote aspon nad 37,6 . do vtedy sa snazit caje, citron, zazvor...a lezat. Pokial sa ti da s tou bolestou fungovat aspon trochu, skus vydrzat. Pokial nie, tak mne vravela ze si mam dat bud jeden cely na noc, alebo rano polku a vecer polku.

kjanka86
17. mar 2016

@tintin79 aha to je to prenatalne vysetrenie? to aj ja som objednana do myslavy 20.aprila..tam je nejaka speci klinika .A chodim ku Dr.Trembeckej nic moc asi..

kjanka86
17. mar 2016

@dismonika ahoj 🙂 vidim ze Tahanovce 🙂

dismonika
17. mar 2016

@kjanka86 do Myslavy som chodila aj ja pri druhom, pri prvom som bola na takom vysetreni v Saci. Ale obe deti som rodila v starej 🙂

kakatulik
17. mar 2016

@eva2809 uz 12.ty tyzden...ako ten cas letiiii...noooo ja viem,ze nenapisem nic nove,ale skus proste veeela tekutin pit a cerstvy vduch......
Co hovoria lekari na Aspirin....velmi zle?...to s tym paralenom viem,to aj mojej sestre povolil ked bola tehu.

tintin79
17. mar 2016

@dismonika vitaj v klube, 🙂

tintin79
17. mar 2016

@kjanka86 áno viem o tom, že aj v Myslave je niejaká klinika..... Šacu som mala odporučenú a hlavne pána primára.... 🙂 čo sa týka lekárky nepoznám pani doktorku Trembeckú ja chodím k MUDr. Hoppanovi na Jazero... 🙂

eva2809
17. mar 2016

@senselinka
@hviezdicka236 dakujem baby...nedala som si nic.myslela som,ze to bude horsie,ale da sa to vydrzat..tak to uz dako dobojujem..snad sa rano zobudim bez bolesti:(

eva2809
17. mar 2016

@kakatulik veru leti ten cas🙂a ja sa tomu tesiiiim..na aspirin neviem co,paralen je asi jedina akceptovana tabletka,ale zvladam to dnes bez..neviem,ci by som si ju dala,asi by muselo byt horsie..

kjanka86
17. mar 2016

@tintin79 Hopan je vraj dobry tam chodia aj moje dve kamosky co su tiez tehu. Tak na tu myslavu som tiez pocula ze vraj dobry lekari su tam aj kamoska tam bola tak preto som sa tam objednala. Ja uz sa hlavne neviem docat nejakej dalsej kontroly aby som vedele ci je vsetko v poriadku, ci malemu bije srdiecko ako ma a tak.. sa mi zda dost velky odpstup kede som bola u lekarky v 6tt a vtedy mi potvrdila tehu a na dalsiu kontrolu idem az skoro v 11tt.

tintin79
17. mar 2016

@kjanka86 no to je dosť veľký odstup....kedy máš ďalšiu poradňu?

nikolajka2
17. mar 2016

@zvedavabuduca -ahoj, super,tak aspon mozme vymienat ingormacie kde koho najst v BA. Ako ti inak je? Mna stale zo vsetkeho jefla napina, dokonca aj to co uvarim sama. A strasne mi vadia vone rozne a parfemy.

zuzka71291
18. mar 2016

@kjanka86 ahoj.aj ja som z toho nervozna. Ale tak to byva normalne,ze na poradnu kazde tri tyzdne. Ja som bola tiez v 6tt a teraz idem 10tt. A tiez som nervozna.

kjanka86
18. mar 2016

@tintin79 no 7.4 az a bola som u nej asi pred dvoma tyzdnami uz..

kjanka86
18. mar 2016

@zuzka71291 ahoj tak mne dala poradnu prvu az po 5tyzdnom. Prvykrat som bola u nej v 5tt a nebolo este nic vydno a potom som bola v 6tt a vtedy uz potvrdila aj bilo srdiecko uz.

tintin79
18. mar 2016

@kjanka86 ja som bola prvýkrát na vyšetrení v 4tt následne v 6tt kontrolný ultrazvuk - už som dostala aj tehotenskú knižku a prvýkrát mi brali krv, v 10tt prvá poradňa a ďalšiu mám v 14tt, okrem toho chodím na kontrolu na hematológiu a endokrinológiu....🙂

kjanka86
18. mar 2016

@tintin79 tak asi to je v poriadku potom, a na hematologii som bola aj ja 🙂 a dala mi papierik aj na genetiku tak este tam musim zajst lebo hovorila ze staci do konca tretieho mesiaca.

tintin79
18. mar 2016

@kjanka86 a na hematologii si mala zlé výsledky alebo prečo genetika? preventívne?

kjanka86
18. mar 2016

@tintin79 na hemato vsetko ok bolo ale mam ist este na kontrolu 4.4 bo este neboli vsetky vysledky uplne a na genetiku neviem asi preto ze minuly rok som mala sponntany potrat v 5tt ale to bolo podla mna tym ze sa to nejak zle uchytili a teda to aj samo vyslo zo mna.

tintin79
20. mar 2016

@kjanka86 ja som bola v piatok na kontrole na hematologii všetko je v poriadku ale budem chodiť na pravidelné kontroly každý druhý mesiac....

ewitta123
20. mar 2016

mozno trosku intimna otazka, ale zeny ako ste na tom s vyprazdnovanim? lebo ja mam bud zapchu alebo hnacku 😠 dnes som taka nafuknuta ako balon 😝

kjanka86
20. mar 2016

@tintin79 super 🙂